cand iese fata?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

quote:
Originally posted by danavasile
[Mirela poti sa imi dai si mie detalii despre metoda pe care o stii tu ? multuemsc anticipat

Cu mare placere.
Nu stiu daca ma voi face inteleasa, dar incerc.
Deci se trec anii de nastere ai mamei si ai tatalui.
Apoi la mama se adauga cate 4 ani, iar la tata cate 3.
Ex. mamica nascuta in 1980
1980 +4 =
1984
1988
1992
1996
2000
2004
2008
etc.

Tata nascut in 1980
1980 +3=
1983
1986
1989
1992
1995
1998
2001
2004
2007
etc.

Acum in anii care apar la fiecare se spune ca atunci isi schimba sangele fiecare din ei si deci copilul ia sexul respectiv. Daca vrei sa concepi intr-un anume an, sau e conceput deja intr-un anume an, te uiti la care apare anul respectiv.
In exemplu meu, anul 2004 apare la ambii parinti, caz in care se i-a in calcul luna de nastere. Daca femeia e nascuta intr-o luna mai inaintea barbatului inseamna ca ea si-a schimbat prima sangele pana la luna de nastere a barbatului, cand isi va schimba el samgele si deci copilul va fi baietel. Asta pana la urmatorul an care apare la ea, adica 2008. Abea de atunci va mai fi fata.
Am reusit sa ma fac inteleasa cat de cat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Mirela, la mine nu se potriveste calculul tau.
Fetita mea este conceputa in 2003, fix anul in care si-a schimbat sangele tatal, care-i nascut in 79.
Si eu am cautat fel si fel de metode, ca as vrea tare mult un fratior pentru cea mica.
Pana la urma tot Doamne Doamne decide. Sa ne rugam sa fie sanatosi si sa ne bucuram de ei!

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

quote:
Originally posted by printze

Mirela, la mine nu se potriveste calculul tau.
Fetita mea este conceputa in 2003, fix anul in care si-a schimbat sangele tatal, care-i nascut in 79.
Si eu am cautat fel si fel de metode, ca as vrea tare mult un fratior pentru cea mica.
Pana la urma tot Doamne Doamne decide. Sa ne rugam sa fie sanatosi si sa ne bucuram de ei!

printze

Depinde si luna de conceptie a anului 2003. Poate a fost conceputa intr-o luna inaintea lunii de nastere a sotului tau.

Oricum....calculul meu e DOAR un calcul, n-am spus ca-i ceva sigur.
Doar ca la foarte multe persoane s-a potrivit.
Ai dreptate insa.... pana la urma tot Dumnezeu stie ce va fi. Si pana la urma conteaza sa fie sanatosi puiutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

danavasile, eu m-am gindit la "ce sanse sint sa fie gemeni" cind am aflat ca am gemeni. abia atunci mi-a spus mama ca ea a avut gemeni inaintea mea (baieti, a pierdut sarcina). inainte de gemene, eu am avut 4 sarcini (pierdute, din pacate) cu un singur bebelus. nu stiu ce sa mai cred. la mine e clar ca a contribuit faptul ca am luat fertility drugs dar si virsta inaintata. poate si mostenirea genetica de la mama a contat, dar cum se face ca primele sarcini au fost fara gemeni? eu cred ca depinde de noroc si de cum vrea DD.

in ce priveste intrebarea ta, vezi ce am scris mai sus daca vrei baiat.

mirelam, la mine se potriveste. la mine s-a schimbat in 2004 iar la sot in 2003. fetele au fost concepute in 2004.

se potriveste si calendarul lunar chinezesc. e ceva semanator cu ce spune simina2005 pe pagina 2 dar virsta mamei e virsta lunara nu virsta reala. virsta lunara e mai mare decit virsta reala pt ca intr-un an sint mai mult de 12 cicluri ale lunii (12 si ceva). am sa caut linkul si il postez.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitz-kitz spune:

Eu cred ca sexul copilului depinde numai de D-zeu,in ciuda calculelor si teoriilor despre conceptie.
Pe prima fetita am conceput-o in ziua a 9 a,ovulatia avand loc de obicei in ziua a 13a.Pe a doua fetita am conceput-o in ziua a 13a,deci in momentul ovulatiei...eram convinsa ca va fi baiat,asa ca am ramas fara grai la ecografia de la 12 saptamani,cand mi s-a spus"vei mai avea o ..fetita!!!"asta e,fie am eu mediu bazic,fie sotul meu poate face doar fete,fie...asa a vrut D-zeu.
Oricum,acum cand le vad cat de frumos se joaca impreuna,ma bucur tare mult ca am doua fete sanatoase ...cred ca e cel mai important lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Danavasile, iti raspund pe fuga ca ma grabesc/

Depistarea ovulatiei e o adevarata stiinta. Sunt calculatoare si calendare pe net, poti sa completezi acolo simtomele lunare intr-un tabel si sa stabilesti data ovulatiei. Nu am timp acum sa caut dar poti da un search.

In principal ovulatia nu se determina niciodata dupa numarul de zile, pt ca e f nesigur. In mod ideal e la 14 zile la un ciclu de 28. Dar mult efemei au ciclu neregulat, si eu de ex. Asa ca sunt mai mult emetode - mucusul - este ingrosat si cleios in timpul ovulatiei, uterul coboara in jos astfel ca daca te speli inauntru sau bagi degetul il simti f jos, si cel mai important aspect! - temperatura bazala. Adica incepand cu ziua a 9-a a ciclului, in fiecare dim, inainte de a te ridica din pat, iti iei temperatura, de pref intravaginal. La ovulatie temp creste cu cateva unitati, vei remarca si singura. Ovulatia tine 1-3 zile.
Daca ai relatii inainte de ovulatie cu 2-3 zile, e f probabil sa iasa fata, pt ca spermatoz de sex fem rezista mai mult inauntru. Dar nu iti garanteaza nimeni, pt ca sunt si alti factori, inclusiv factorul divin

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Va multumesc mult pentru toate raspunsurile !!
Cred ca daca mergeam sa cer consiliere pe tema asta, in orice alta parte decat acest forum ...in mod sigur nu intelegeam tot.
o sa urmaresc sub pt ca ma intereseaza 100%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Facui si eu calculele dupa teoria prezentata mai sus. Pe Matei l-am conceput in 2003 (an in care mie mi s-a "schimbat sangele). Pe Mara in 2005 an in care sotului meu.

E corect sau e pe invers?

Claudia, mamica de baietel 2,10 ani si de fetita 1,2 ani
Poze parinti
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Eu n-am inteles la teoria asta cu sangele. Deci copilul ia sexul parintelui care si-a schimbatt primul sangele? sau ultimul - ca distanta in timp fata de data conceperii?

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

IDAIRA- si eu gandesc la fel ca tine si sa speram ca se va intampla candva.... si eu astept sa se intample cat de curand.... iti tin pumnii !

Mergi la inceput