cand iese fata?
Raspunsuri - Pagina 6
Lorelai spune:
ar fi bine daca am putea planifica. eu mi-am dorit dintotdeauna sa am 3 fete. cind am inceput sa lucram la problema am studiat din greu carti, calendare si tot ce vrei. dupa o vreme (ani buni) am ajuns sa spun: ce-o fi, numai sa vina. au venit doua. acum lucrez sa imi conving sotul sa mai facem una. el nu vrea pt ca: 1) e posibil asa fie tot fata (el vrea baiat, hi, hi, hi) si 2) e posibil sa fie tot gemeni. nu se vede decit impletind codite la 4 fete.
o "regula" imi amintesc: daca vreti baiat, faceti pe coltul patului, pe la spate. eu am evitat pozitia.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by daniella4
si apropo' de asta poate imi spuneti o reteta sa iasa 'fata mea cu parul cret (nici unul din noi nu-l are) dar vreau o fetita cu parul cret
[/quote]
...prinzi spermatozoidul fetita si-i pui bigudiuri!
..iese fetitza creatza garantat![/quote]
sa pic jos de pe scaun, nu alta cum oare de nu mam gandit la asta...so next time prind 3-4 ii biguiez repede si....am afata creata
OrbuGabi spune:
quote:
Originally posted by Annie80quote:
Originally posted by daniella4
si apropo' de asta poate imi spuneti o reteta sa iasa 'fata mea cu parul cret (nici unul din noi nu-l are) dar vreau o fetita cu parul cret
...prinzi spermatozoidul fetita si-i pui bigudiuri!
..iese fetitza creatza garantat![/quote]
sa pic jos de pe scaun, nu alta cum oare de nu mam gandit la asta...so next time prind 3-4 ii biguiez repede si....am afata creata
[/quote]
uite vezi de ce nu este creata fata mea,dar acum e prea tarziu.Atunci la mine asa a facut mama i-a prins si le-a pus bigudiuri, eu cum de nu m-am gandit
Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete
danavasile spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri .......ca prin ianuarie - februarie vrem sa ne 'apucam' de treaba
Si tare mult mi-as dori sa am baiat ...ca de asa e in firea omului sa isi doresca lucruri aparent imposibile.
Hai sa va mai intreb ceva , ca tot sunteti femei cu experienta, ce sanse am eu sa am o sarcina cu gemeni in conditiile in care mama a avut (2 baieti din gemeni) si alte 2 verisoare de-ale mele care sunt tot de pe linia mamei? ca eu numai la asta ma gandesc
anca tanasica spune:
quote:
Originally posted by danavasile
Multumesc mult pentru raspunsuri .......ca prin ianuarie - februarie vrem sa ne 'apucam' de treaba
Si tare mult mi-as dori sa am baiat ...ca de asa e in firea omului sa isi doresca lucruri aparent imposibile.
Hai sa va mai intreb ceva , ca tot sunteti femei cu experienta, ce sanse am eu sa am o sarcina cu gemeni in conditiile in care mama a avut (2 baieti din gemeni) si alte 2 verisoare de-ale mele care sunt tot de pe linia mamei? ca eu numai la asta ma gandesc
eu una stiu ca sarcinile gemelare se transmit din 2 in 2 generatii pe linie materna...dar in fam.mea nu se pune...bunica mea a avut gemeni (a pierdut sarcina) si mama a avut o sarcina gemerala (cele 2 fetite au murit la nastere)...la mine s.a suspectat ca am avut gemeni...la eco de 2 luni s.a vizualizat doar un embrion...dar la nastere s.a descoperit ca am avut 2 saci amniotici...
danavasile spune:
Deci nu poate fi un criteriu
in familia mea pe linia mamei ; bunica a avut gemeni, mama , verisoare de-ale mele , acum ...nu mai stiu ce sa cred
ah si inca ceva toate au aveut perechi de baieti
mirelam spune:
quote:
Initial creeata de mamica dulce
o sa radeti de mine dar ,cum ma simt cu musca pe caciula si s-ar putea sa iasa cu oki...ma intreb ce-o fi??Eu posed deja ficior si daca tot e sa vina nambar ciu,macar sa fie fetita :)Demult,pe vremea cand nu ma interesa subiectul,am vazut aici la femina intim niste metode de calcul mai mult sau mai putin exacte,am incercat o cautare dar nu am gasit nimic.
Daca imi spui anul si luna de nastere a ta si a sotului o sa-ti calculez dupa o metoda pe care o stiu si am mai postat-o candva aici pe forum.
Si sa-mi spui si luna de conceptie. O sa vad daca se potriveste si pentru baietelul pe care il ai deja
Happiness_4_us spune:
Mirela, ti-am trimis si eu un PM cu datele mele.
Pe mine ma intereseaza cand iese baietzel.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by NanaMotocquote:
Originally posted by danavasile
mama ce dezbatere ... si cate poti invata din acest subiect
acum ca tot am invatat lucruri noi , cine ma ajuta si pe mine sa inteleg exact cand sunt la ovulatie?
eu am cm la 28 zile deci ar fi a 14-a zi?
Exact!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
Exact in teorie dar nu neaparat adevarat in practica!Si eu am ciclu la 28 de zile si dupa multe monitorizari eco a devenit clar ca ovulatia se produce cam in ziua 17-18.
Jasmine si Radu (26.10.2004)
danavasile spune:
ups .. in a 17-18 zi ...Jasmine aceste monitorizari eco iti spun cu precizie ziua? pentru ca peste tot pe net citesti la ovulatie exact acest principiu ziua a 14-a ..in practica lucrurile nu stau tocmai asa
spuneam mai sus ca spre prostia si nepasarea mea, nu pot spune 100% ca stiu cand sunt la ovulatie ( dupa simptome)
uff ..
Mirela poti sa imi dai si mie detalii despre metoda pe care o stii tu ? multuemsc anticipat