cand iese fata?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

ar fi bine daca am putea planifica. eu mi-am dorit dintotdeauna sa am 3 fete. cind am inceput sa lucram la problema am studiat din greu carti, calendare si tot ce vrei. dupa o vreme (ani buni) am ajuns sa spun: ce-o fi, numai sa vina. au venit doua. acum lucrez sa imi conving sotul sa mai facem una. el nu vrea pt ca: 1) e posibil asa fie tot fata (el vrea baiat, hi, hi, hi) si 2) e posibil sa fie tot gemeni. nu se vede decit impletind codite la 4 fete.

o "regula" imi amintesc: daca vreti baiat, faceti pe coltul patului, pe la spate. eu am evitat pozitia.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by daniella4

si apropo' de asta poate imi spuneti o reteta sa iasa 'fata mea cu parul cret (nici unul din noi nu-l are) dar vreau o fetita cu parul cret
[/quote]

...prinzi spermatozoidul fetita si-i pui bigudiuri!

..iese fetitza creatza garantat![/quote]

sa pic jos de pe scaun, nu alta cum oare de nu mam gandit la asta...so next time prind 3-4 ii biguiez repede si....am afata creata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

quote:
Originally posted by Annie80

quote:
Originally posted by daniella4

si apropo' de asta poate imi spuneti o reteta sa iasa 'fata mea cu parul cret (nici unul din noi nu-l are) dar vreau o fetita cu parul cret

...prinzi spermatozoidul fetita si-i pui bigudiuri!

..iese fetitza creatza garantat![/quote]

sa pic jos de pe scaun, nu alta cum oare de nu mam gandit la asta...so next time prind 3-4 ii biguiez repede si....am afata creata
[/quote]

uite vezi de ce nu este creata fata mea,dar acum e prea tarziu.Atunci la mine asa a facut mama i-a prins si le-a pus bigudiuri, eu cum de nu m-am gandit

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri .......ca prin ianuarie - februarie vrem sa ne 'apucam' de treaba
Si tare mult mi-as dori sa am baiat ...ca de asa e in firea omului sa isi doresca lucruri aparent imposibile.
Hai sa va mai intreb ceva , ca tot sunteti femei cu experienta, ce sanse am eu sa am o sarcina cu gemeni in conditiile in care mama a avut (2 baieti din gemeni) si alte 2 verisoare de-ale mele care sunt tot de pe linia mamei? ca eu numai la asta ma gandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

quote:
Originally posted by danavasile

Multumesc mult pentru raspunsuri .......ca prin ianuarie - februarie vrem sa ne 'apucam' de treaba
Si tare mult mi-as dori sa am baiat ...ca de asa e in firea omului sa isi doresca lucruri aparent imposibile.
Hai sa va mai intreb ceva , ca tot sunteti femei cu experienta, ce sanse am eu sa am o sarcina cu gemeni in conditiile in care mama a avut (2 baieti din gemeni) si alte 2 verisoare de-ale mele care sunt tot de pe linia mamei? ca eu numai la asta ma gandesc

eu una stiu ca sarcinile gemelare se transmit din 2 in 2 generatii pe linie materna...dar in fam.mea nu se pune...bunica mea a avut gemeni (a pierdut sarcina) si mama a avut o sarcina gemerala (cele 2 fetite au murit la nastere)...la mine s.a suspectat ca am avut gemeni...la eco de 2 luni s.a vizualizat doar un embrion...dar la nastere s.a descoperit ca am avut 2 saci amniotici...

Mergi la inceput

Deci nu poate fi un criteriu
in familia mea pe linia mamei ; bunica a avut gemeni, mama , verisoare de-ale mele , acum ...nu mai stiu ce sa cred
ah si inca ceva toate au aveut perechi de baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

quote:
Initial creeata de mamica dulce

o sa radeti de mine dar ,cum ma simt cu musca pe caciula si s-ar putea sa iasa cu oki...ma intreb ce-o fi??Eu posed deja ficior si daca tot e sa vina nambar ciu,macar sa fie fetita :)Demult,pe vremea cand nu ma interesa subiectul,am vazut aici la femina intim niste metode de calcul mai mult sau mai putin exacte,am incercat o cautare dar nu am gasit nimic.

Daca imi spui anul si luna de nastere a ta si a sotului o sa-ti calculez dupa o metoda pe care o stiu si am mai postat-o candva aici pe forum.
Si sa-mi spui si luna de conceptie. O sa vad daca se potriveste si pentru baietelul pe care il ai deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mirela, ti-am trimis si eu un PM cu datele mele.
Pe mine ma intereseaza cand iese baietzel.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

quote:
Originally posted by danavasile

mama ce dezbatere ... si cate poti invata din acest subiect
acum ca tot am invatat lucruri noi , cine ma ajuta si pe mine sa inteleg exact cand sunt la ovulatie?
eu am cm la 28 zile deci ar fi a 14-a zi?

Exact!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Exact in teorie dar nu neaparat adevarat in practica!Si eu am ciclu la 28 de zile si dupa multe monitorizari eco a devenit clar ca ovulatia se produce cam in ziua 17-18.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

ups .. in a 17-18 zi ...Jasmine aceste monitorizari eco iti spun cu precizie ziua? pentru ca peste tot pe net citesti la ovulatie exact acest principiu ziua a 14-a ..in practica lucrurile nu stau tocmai asa
spuneam mai sus ca spre prostia si nepasarea mea, nu pot spune 100% ca stiu cand sunt la ovulatie ( dupa simptome)
uff ..
Mirela poti sa imi dai si mie detalii despre metoda pe care o stii tu ? multuemsc anticipat

Mergi la inceput