cand iese fata?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

quote:
Originally posted by rosa sinensis

quote:
Originally posted by anca tanasica

io pot sa.ti spun ca testat! iese fata cand "calci pe bec" inainte de ovulatie(baieteii veseli supravietuiesc 72 de ore)...si mai iese sigur fata oricand dc PH.ul vaginului tau este bazic...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

La mine, testat, a iesit baiat inainte de ovulatie

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

pai inseamna ca ph.ul vaginului tau este acid...ceea ce faciliteaza bb baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu nu mai inteleg nimic!
Adica daca prestezi inainte de ovulatie, [si atunci cand mai exact?] iese baiat?

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

quote:

quote:
Originally posted by rosa sinensis

quote:

io pot sa.ti spun ca testat! iese fata cand "calci pe bec" inainte de ovulatie(baieteii veseli supravietuiesc 72 de ore)...si mai iese sigur fata oricand dc PH.ul vaginului tau este bazic...

poze:

La mine, testat, a iesit baiat inainte de ovulatie

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

pai inseamna ca ph.ul vaginului tau este acid...ceea ce faciliteaza bb baiat

poze:

Stiu si eu daca e acid, am tot avut probleme cu candida,ceea ce inseamna ca e bazic,nu? Oricum,daca gasiti vreo metoda sigura, eu astept s-o postati,al meu sot nu mai vrea al doilea copil decat daca iese garantat fata

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

mama ce dezbatere ... si cate poti invata din acest subiect
acum ca tot am invatat lucruri noi , cine ma ajuta si pe mine sa inteleg exact cand sunt la ovulatie?
eu am cm la 28 zile deci ar fi a 14-a zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by danavasile

acum ca tot am invatat lucruri noi , cine ma ajuta si pe mine sa inteleg exact cand sunt la ovulatie?

Exact!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

quote:

Trebuie sa iti dai seama singura,nu neaparat a 14-a zi ,de obicei cand esti la ovulatie ai o scurgere,transparenta,si posibile usoare dureri de burta.

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Gabriela pai simptomele le cunosc ...dar n-as putea spune cu exactitate cat ma tin ( 1 zi - 3 zile).
Acum am mai multe intrebari , sa fie lucrurile clare in mintea mea, deci eu vreau baiat (nu ma vad mama de fata ca cica sunt a naibii) pentru a putea influenta putin soarta, ar trebuie sa stiu exact ziua ovulatiei nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

quote:

Gabriela pai simptomele le cunosc ...dar n-as putea spune cu exactitate cat ma tin ( 1 zi - 3 zile).
Acum am mai multe intrebari , sa fie lucrurile clare in mintea mea, deci eu vreau baiat (nu ma vad mama de fata ca cica sunt a naibii) pentru a putea influenta putin soarta, ar trebuie sa stiu exact ziua ovulatiei nu?

Exact trebuie sa stii ziua ovulatiei si cred ca daca faci si ceva spalaturi cu bicarbonat inainte ajuta.De obicei atunci cand incep simptomele este momentul,iar simptomele le ai mai multe zile pentru ca de obicei ovulul traieste intre 3-4 zile.Asa cum am mai scris eu m-am chinuit 7 luni,facand doar cand credeam eu ca este ovulatia,si dupa stateam cu picioarele in sus cam jumatate de ora sar baiatul s-a prins nu cand am vrut noi ,ci cand a vrut el .Nici acum nu stiu sigur ori in ajunul Craciunului dupa ce am impodobit pomul ,ori dupa revelion in dimineata noului an.Cred ca mai mult a doua varianta.Iti urez multa bafta si fie ce o fi armata sa faca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

quote:
Originally posted by OrbuGabi

quote:

Exact trebuie sa stii ziua ovulatiei si cred ca daca faci si ceva spalaturi cu bicarbonat inainte ajuta.De obicei atunci cand incep simptomele este momentul,iar simptomele le ai mai multe zile pentru ca de obicei ovulul traieste intre 3-4 zile.Asa cum am mai scris eu m-am chinuit 7 luni,facand doar cand credeam eu ca este ovulatia,si dupa stateam cu picioarele in sus cam jumatate de ora sar baiatul s-a prins nu cand am vrut noi ,ci cand a vrut el .Nici acum nu stiu sigur ori in ajunul Craciunului dupa ce am impodobit pomul ,ori dupa revelion in dimineata noului an.Cred ca mai mult a doua varianta.Iti urez multa bafta si fie ce o fi armata sa faca

...mey...bicarbonatul creaza mediu bazic...care faciliteaza fata...

...si oricum armata nu mai face nimeni

...io nu dau sfaturi ca am sfeclit.o oricum prima data...astept sa ma hotarasc cu bb2 si cu experienta vasta acumulata de la bb1...poate iese baiat...dc nu...mai exersez o data si la bb3...si dc nu si nu...ma las de meserie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Eheee...ce simplu ar fi daca ar fi asa..numai ca fiecare persoana e unica si ca atare definita cu particularitatile ei..Si eu auzisem ca inainte de ovulatie iese fata iar dupa baiat..Acuma eu as vrea orice numai sanatos sa fie,dar nu vrea...asa ca...socoteala de-acasa nu intotdeauna se potriveste cu cea din targ!!

Mergi la inceput