cand iese fata?
Raspunsuri - Pagina 2
anca tanasica spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Va rog ajutati-ma si pe mine sa inteleg. Ca eu la capitolul asta sunt varza: ce sunt alea foite? Da asa babest eva rog ca io is cam toanta si nu inteleg. Si noi mai vrem un copil, ca Andrei are deja 5 ani, si vrea o surioara. Deci, Anca, ce e cu foitele?
pai is foitele alea chinezesti contraceptive...
silvana_salajan spune:
Zau ca m-ai lasat in ceata!Ti-am zis ca sunt varza la acest capitol. Foite, se mananca, se aplica? Ce se face cu ele? Sunt ca un preze? Sau ce?
madau spune:
Si io tot cu calculul asta pe care vi l-a explicat ANCA am reusit sa fac o fetitza. Adica..sex inainte de ovulatie cu vreo 2 zile, apoi pauza pana la 4-5 zile dupa. Si uite ca mi-a iesit
Era si un calendar pe net, pe undeva, daca-l gasesc il postez aici.
Bine, acum mai e si varianta cand barbatul are doare spermatozoizi de un singur gen (x sau y) si atunci degeaba calculezi.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
mazzel spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Zau ca m-ai lasat in ceata!
Ti-am zis ca sunt varza la acest capitol. Foite, se mananca, se aplica? Ce se face cu ele? Sunt ca un preze? Sau ce?
nu te entuziasma prea tare, foitele acestea sunt intr-adevar contraceptive dar in prop de 60 % sau mai putin, nu sunt in nici un caz o metoda sigura contraceptiva daca chiar NU vrei sa ramai, eventual sunt un supliment la prezervativ daca esti stresata ca se rupe prezervativul.
am o prietena care a ramas de 2 ori insarcinata cu foite.
Ancutza FELICITARI de decizia de a mai avea un BB, credeam ca nu mai vrei , vad ca te-ai razgandit.daca e sa fie sa fie intr-un ceas bun iti doresc,
multa sanatate!
numeioana spune:
Pai asta e si ideea....sa ramai!!! Daca iti doresti un copil??!! Foitele, spunea Anca, iti schimba cumva PH-ul....si asta favorizeaza patrunderea "pestisorilor" care vor da sexul feminin....
Daca am inteles eu bine...
Ioana
mazzel spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Pai asta e si ideea....sa ramai!!! Daca iti doresti un copil??!! Foitele, spunea Anca, iti schimba cumva PH-ul....si asta favorizeaza patrunderea "pestisorilor" care vor da sexul feminin....
Ioana
huh? acum nu mai inteleg eu nimic...in fineeee, daca ar fii asa simplu...nu cred povesti de astea.
adica iti propui sa ramai gravida si mai pui si o bariera de 60% sanse in speranta sa modifici PH-ul, pai ce-i asta?
aveam si eu o colega care credea ca daca se spala pe cap inainte de examen si-l pica...mai mai
anca tanasica spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Ioana
Mey...io una n.am ramas niciodata gravi cu foitele...dar la ele trebe sa tii cont sa le folosesti corect...asta.i una...
apoi mediul bazic din vagin se poate obtine si cu o simpla spalatura cu bicarbonat inainte...
io foitele le.am folosit la bariera...nu ca sa fac fata...ca din cate va spusei voiam baiat...si ca de fapt gravi am ramas a doua oara(in seara minunata de 14 martie 2003!calculasem io fix ca in ziua aia am ovulat!) sta chezasie ca in paranoia mea sa fie "pestisorii" proaspeti prima oara am folosit foite si preze......
Annie80 spune:
nu se mai poarta el deasupra cu gura deschisa si lumina aprinsa?!?!
asa auzisem odata pe cineva
totul depinde de el, si de cel mai invingator dintre "innotatori"
OrbuGabi spune:
quote:
Originally posted by Annie80
nu se mai poarta el deasupra cu gura deschisa si lumina aprinsa?!?!
asa auzisem odata pe cineva
totul depinde de el, si de cel mai invingator dintre "innotatori"
si cu caciula in mana,stiu eu.
Acum serios si eu am facut fetita cu foitele,s-a intamplat.Iar pantru a face baiat m-am chinuit 7 luni facand doar in perioada ovulatiei,o data pe luna,spalaturi cu bicarbonat inainte,si stat cu picioarele in sus dupa cam jumatate de ora.Si sotul meu spune ca daca nu iese baiat la cat chin am tras,sa il tin la respect,doar o data pe luna si radea de mine cand stateam cu picioarele in sus.Deci eu pot sa iti dau un sfat sa faci cu o zi doua inainte de ovulatie,sa fii mai sigura ca iese fata.Multa bafta,asteptam sa ne scrii ce ai facut,daca a mers.
Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete
alba spune:
Sunteti nostime foc ...stau si eu cu ochii pe subiect,ca sunt mami de 2 baieti,care isi doreste din toata inima si o fetitza
Mamica dulce,ich drücke Dir die Daumen
Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)
http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."