cand iese fata?
Raspunsuri - Pagina 3
samadhi spune:
Da sunteti foarte nostime, si eu la fel stau cu ochii pe subiect de cateva zile, cu toate ca nu am scris nimic. Dar acum pe bune ce conteaza ca e fata sau baiat, important e sa fie sanatos.Eu am o fetita de 4 ani, Maxima, si imi doream asa de mult un baiat, dar cand a venit ea, nu am fost deloc dejamagita cum sunt unele.... acum incerc si iar incerc de aproape 2 ani, si nu vine nimic..... m-am gandit si cu picioarele in sus sa stau, he he he, nu sunt doar eu !!!! Si m-am gandit la atatea si atatea, urmaresc ovulatia de luni la rand, fac si inainte si dupa ovulatie, si tot degeaba.... asa ca am ajuns la concluzia ca nu depinde de noi asta.Nu putem totul programa, chiar daca am sta si in cap.Iar chestia cu foitele imi e cam noua ! ??? Cat despre tabele am calculat doua metode nu doar la mine si la cei care ii cunosc si va spun ca nu e o regula, la fiecare sa fie dupa tabel...... asa ca nu va mai puneti sperante in tabele, intai ganditi-va sa se prinda ceva.... mi-a placut treaba cu *TEAVA*.... i-am spus-o si sotului ...... tare amuzant. Dar e bine ca printre toate mai e si umor, sper sa nu se supere careva.....
Asa ca ce sa spun, la treaba fetelor........ :)
mariana_1976 spune:
La noi calendarul chinezesc s-a potrivit la toate cele 3 sarcini.Acum la a patra ramine de vazut daca mai e valabil...(desi nu prea cred in asa ceva fiindca am inteles ca doar la 75% din cazuri e corect)
Mariana 22+
mama de Monica, Matei si Markus
samadhi spune:
Tocmai Mariana, asa spun si eu nu in toate cazurile este asa, la mine o metoda a iesit ca e fata o alta ca e baiat, dupa un tabel, rezultatul a fost Maxima, asa ca nimic nu e cu siguranta 100%. Eu zic ca importanta este sanatatea copilului si nu ceea ce este, baiat sau fata.
Dupa nasterea fetitei mele, am vazut o fetita in spital care era nascuta cu un sindrom si in plus urma sa aiba niste operatii la inima, cred ca asa ceva nu isi doreste nimeni, si prin asta mi-am dat seama ce important este ca copilul meu sa fie mereu sanatos. La fel va doresc si voua copii sanatosi, sexul la urma urmei nu are importanta, cand poti sa gasesti bucuria in fiecare copil pe care il ai, si care l-ai purtat in pantecul tau atata timp.
daniella4 spune:
Am citit pe undeva ca sexul viitorului copil e influentat si de dieta mamei. Adica femeile care au o alimentatie bogata in calciu au mai multe sanse sa faca fete decat cele care nu consuma Ca. La mine s-a potrivit, imi doream o fetita, dar lactate nu mananc deloc. In acelasi timp cu mine am avut si o alta colega gravida care manca non-stop lactate. Isi dorea baiat.
..evident ca ea are o fetita si eu baiat. Articolul respectiv l-am citit cu putin timp inainte sa nasc..deci prea tarziu.
samadhi spune:
Se poate sa ai dreptate eu am consumat multe lactate in timpul sarcinii in special lapte, pana in luna a 7a apoi nu am mai putut vedea deloc lapte, pana dupa ce am nascut si mi-am reglementat dieta. Si am o fetita, asa ca ..... cine stie ce mai infuenteaza sexul copilului. Eu stiam de muraturi, cine mananca multe muraturi in timpul sarcinii face baiat. Asa se spune din batrani, dar nu stiu cat de adevarat este, ca si eu am consumat asa ceva..... Apoi avusem pofta de cirese si pepene verde in februarie !!! ;)
simina2005 spune:
Incerc sa va trimit un tabel care circula prin spitalul din Iasi...este verificat pe mai multe gravidute...90% se potriveste
Pe verticala am notat anii impliniti ai mamei ...cu cifre 18, 19,...39
Pe orizontala luna conceptiei: I (ianuarie), II (februarie)...XII(decembrie)
B-baietel
F-fetita
BAIETEL SAU FETITA ?
Luna conceptie / Ani impliniti mama
I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
18 F B F B B B B B B B B B
19 B F B F F B F F F F B B
20 F B F B B B B B B B B B
21 B F F F F F F F F F F F
22 F B B F B F F B F F F B
23 B B F B F F B F B B B F
24 B F B B F B B F F F F F
25 F B F F B F B B B B B B
26 B F B F F B F F F F F F
27 F B F B F F B B B F B B
28 B F B F F B B B B B F F
29 F B F B B B B B B F F F
30 B F B F F F F F F B F B
31 B F B F F F F F F F B B
32 B F B F F F F F F F B B
33 F B F B B F F B F F B B
34 B F B F F F F F F F B B
35 B B F B F F F B F F F B
36 F B B F B F F F B F B F
37 B F B B F B F B F B F B
38 F B F B B F B F B F B F
39 B F B F B F F B F B F B
Se iau in considerare numai anii impliniti ai mamei pentru a obtine sexul dorit al copilului,
nu ramaneti insarcinata in luna in care v-ati nascut si nici in luna dinainte si de dupa nastere.
Daca cineva poate sa-l transcrie mai descifrabil...ar fi tare bine...daca deranjeaza o sa-l sterg
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
TEO
POZE CU NOI
Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)
Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!
anca tanasica spune:
quote:
Originally posted by daniella4
Am citit pe undeva ca sexul viitorului copil e influentat si de dieta mamei. Adica femeile care au o alimentatie bogata in calciu au mai multe sanse sa faca fete decat cele care nu consuma Ca. La mine s-a potrivit, imi doream o fetita, dar lactate nu mananc deloc. In acelasi timp cu mine am avut si o alta colega gravida care manca non-stop lactate. Isi dorea baiat.
..evident ca ea are o fetita si eu baiat. Articolul respectiv l-am citit cu putin timp inainte sa nasc..deci prea tarziu.
Daniella si Alexis 18 nov 2004
"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"
asaaaa...si cu asta mi.ai adus aminte ca.s mai nebuna decat prevede legea...dc vrei baiat trebe sa papi multa carne...si putine lactate...asa ca io si sotul fuseram la dieta impusa cu carne multa si fara lactate (pe care io de altfel nu prea le prefer deloc!) cu 3 luni inainte sa raman gravi...
anca tanasica spune:
quote:
Originally posted by simina2005
Incerc sa va trimit un tabel care circula prin spitalul din Iasi...este verificat pe mai multe gravidute...90% se potriveste
Pe verticala am notat anii impliniti ai mamei ...cu cifre 18, 19,...39
Pe orizontala luna conceptiei: I (ianuarie), II (februarie)...XII(decembrie)
B-baietel
F-fetita
BAIETEL SAU FETITA ?
Luna conceptie / Ani impliniti mama
I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
18 F B F B B B B B B B B B
19 B F B F F B F F F F B B
20 F B F B B B B B B B B B
21 B F F F F F F F F F F F
22 F B B F B F F B F F F B
23 B B F B F F B F B B B F
24 B F B B F B B F F F F F
25 F B F F B F B B B B B B
26 B F B F F B F F F F F F
27 F B F B F F B B B F B B
28 B F B F F B B B B B F F
29 F B F B B B B B B F F F
30 B F B F F F F F F B F B
31 B F B F F F F F F F B B
32 B F B F F F F F F F B B
33 F B F B B F F B F F B B
34 B F B F F F F F F F B B
35 B B F B F F F B F F F B
36 F B B F B F F F B F B F
37 B F B B F B F B F B F B
38 F B F B B F B F B F B F
39 B F B F B F F B F B F B
Se iau in considerare numai anii impliniti ai mamei pentru a obtine sexul dorit al copilului,
nu ramaneti insarcinata in luna in care v-ati nascut si nici in luna dinainte si de dupa nastere.
Daca cineva poate sa-l transcrie mai descifrabil...ar fi tare bine...daca deranjeaza o sa-l sterg
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
TEO
POZE CU NOI
Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)
Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!
nu tine...io am ramas gravida in luna martie 2003...si aveam 28 de ani impliniti...si trebuia sa iasa baiat...
...in calendarele astea chiar nu cred deloc...ca io am studiat vreo 5...si am ales luna martie 2003 pentru ca in toate calendarele atunci faceam baiat...va dati seama cat am calculat si comparat...
...si am mai adaugat si metodele stiintifice (dieta, ovulatie)...dar am sfeclit.o la mediul bazic din vagin (culmea e ca stiam de treaba asta...dar in seara aia parca imi luase cineva mintile...ca am uitat...de fapt n.am tinut cont!)...asa ca io una.s convinsa ca dc Dumnezeu vrea ceva...poti sa te dai peste cap...ca tot ca EL iese......important e sa fie sanatos...
super mami spune:
Mie dr mi-a zis cam ce a zis si Anca....ca spermatoziozii de baiat sunt foarte rapizi dar ca mor repede si ca spermatozoizii de fata sunt mai inceti dar mult rezistenti.
De aici concluzia (pe limba tuturor) ca daca taticul e obosit...iese fetita, daca e intr-o perioada linistita si calma...baietel.
Cineva pe forum cu ceva timp in urma a zis ca la ea nu se potriveste...la mine si la toate prietenele mele posesoare de bebelusi s-a potrivit .
Eu personal nu cred in calculele astea exacte.
Imi doream asa de mult o fetita ca l-am pandit pe tati in cea mai grea perioada din ultimii 5 ani si...avem o papusica.
Nu zic..ca asta-i motivul...dar s-a potrivit.
Dar nu ai de asteptat 5 luni...eu pe la 12 saptamani am aflat ce e.
Daca e....felicitari !
Ai un baiat tare frumos, asa ca un fratior nu-i de colo Alexandra si Isabelita Isabel
adinag spune:
quote:
habar n.am dc exista analiza...dar...ca regula generala ...de la dr.mea citire...
...dc inainte de momentul resp (adica asa cum am facut io de ex.prima oara am facut sex cu foite...si a doua oara fara nimic, special sa raman gravida...dar am zis sa fie "baieteii" proaspeti....numai ca foitele genereaza un mediu bazic in vagin...lucru de care n.am tinut cont...si a iesit fetita...ceea ce de altfel nu regret deloc)
mi-e rusine sa intreb, dar ce sunt alea "foite"?
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)