Cu ce vedeta semeni ???
Raspunsuri - Pagina 5
Dialex spune:
Mie mi-a raspuns: "you look like $#it..." La ce site m-ati trimis mái fetelor? A, da, acum e mai bine: "you look like Arnold Schwarzenegger" Corect, doar am fost guvernatorul Californiei acum câtiva ani...
Sooo, I see the Internet is on the computer now... (Homer Simpson)
asi spune:
quote:
Originally posted by sheherezada
Am pus cateva poze si cica nu seaman cu nimeni!Deci sunt unica!
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ralcat spune:
Keira Knightley cica seamana cu mine cam 71%. io cred ca site-ul ala e beat mort.
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
ghinetz spune:
[alacareradetareeeeeee]
Abia astept sa ajung acasa sa fac si eu "testul" asa!. Sa vad ce vedeta sunt! Experientele voastre pe site-ul respectiv sunt super simpatice. O sa va impartasesc si din a mea.
Oana si Stefan-Vladimir
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
http://www.pragmaafterschool.ro
artar spune:
Hai, ca m-am distrat tare..Mie mi-a iesit ca semna cu Kate Holmes si baietelului meu cu Tom Cruise...
Mi-a placut tare mult!!!
SARILLA spune:
hai ca am dat si eu...mor de curiozitate...dureaza ceva ceva..poate imi zice de vreun barbat.....a cica Drew Barrymore....macar o cunosc...
mai incerc si cu alta poza,,..poate ma gasesc vreo Angelina Jolie...
SARILLA si RAZVAN, bebe perfect
POZE
SARILLA spune:
Mai mi-am facut si cu alte poze, si cica acum seman cu Kate Winslet intr-una din ele si cand am folosit o alta(poza mea preferata,daca ma intrebati pe mine).....cica NU SEMAN CU NIMENI!!! Adica...stiam eu ca sunt unica,da' chiar asa?!? A scris "no matches" Cred ca trebuie sa adaug acolo,pe site, o poza cu mine,ca sa iasa ca seman...cu mine... In fine,barbate-miu seamana cu Patrick Swayze, si fii-miu(de 4 luni) cu o gagica...hihihi...Song Hye Kyo, pe numele ei Google: Search...Song Hye-asta sa vad cine e...super tare faza...e o actrita din Korea...whatever...careia ii zic astia ca seamana cu..cine credeti?Drew Barrymore!!! Adica eu in prima poza...de unde reiese ca fii-miu seamana cu mine,right?
Betonnn!!!
SARILLA si RAZVAN, bebe perfect
POZE
andreea81 spune:
M-a gasit ca seman...cu o chinezoiacaaaa?????!!!N-as prea zice. Da' e distractiv!
Andreutza
Nicoleta spune:
Io, cu Christina Ricci, Jodie Foster,Isabella Rosellini si inca vreo cateva...
Nicoleta
Sorina-Alexa spune:
Ce distractiv!!
Io-s Jamie Lynn Spears,Drew Barymore,Sarah Michelle Gellar si Anna Kournikova.
ha ha ha ha
Sorina&Alexa