Cu ce vedeta semeni ???

Cu ce vedeta semeni ??? | Autor: pet.cost2005

Link direct la acest mesaj

www.myheritage.com/" target="_blank">Aici poti vedea sosia cui esti. Tot ce va trebuie este o fotografie cat mai de aproape (adica mai mult fata) ... eu cica sunt Julianna Margulies ... nu stiu cine o fi, ma duc sa o caut pe google.

Si tot de aici, dar trebuie sa va faceti cont, va puteti construi arborele genealogic ... pare interesant!

Astept sa spuneti ce "vedete" avem pe forum !!!!!!

Petronela

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Revin ... am descoperit a cui sosie sunt ... nu-i rau! Cica e o actrita americana de succes, a jucat in serialul E.R. in rolul infirmierei Carol Hathaway, precum si in alte filme cu Pierce Brosnan sau Steven Seagal.

Deci ... voi ce rezultate ati obtinut?

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

:)cica cu Jodie Foster, Alizee si altele printre care si niste chinezoaice, o indianca. cel mai mult insa(70%) cu Takeucki Yuko, o actrita japoneza:))
am sa incerc si cu o alta poza

Poze

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

cu o alta poza mai recenta imi ies numai celebritati:)))Christina Ricci,Courtney Love, Diane Lane,Alicia silverstone,Isabella Rosselini, si charlize theron.hai ca-i amuzant site-ul asta

Poze

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

am facut si barbate-miu. el e copia lui Usama bin laden:))))))))))))si aduce putin cu Luis Figo(macar atat:))

Poze

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ooooo ... asa multe? Uite ca nu m-am gandit sa incerc cu alte poze ... sa vad ce vedeta mai zace in mine ...

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Moamaaa...m-ai omorat cu site-ul asta!
Cica sunt MARCIA CROSS! Hihihihi!

MARIA

“Normal înseamnă să te îmbraci în haine pe care le-ai cumpărat pentru lucru, să conduci prin aglomeratie într-o masină pe care încă o plătesti, astfel încât să ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plăti hainele, masina si casa pe care o lasi goală toată ziua ca să-ti permiti să trăiesti în ea.”(Ellen Goodman)

RAZVAN MIHAI – puiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Io cica seaman cu... mama da mult dureaza Scarlett Johanson, Catherine Deneuve, Gwineth Paltrow, Angelina Jolie (mama ce-as mai vrea io ) si cu Paul Stanley
Cica cel mai bine seaman cu Scarlett Johanson

Am incercat cu alta poza : Barry Pepper , Aidan Quin ,Scarlett Johanson si Catherine Deneuve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Cica Chalize Theron!Saraca...ar crapa de inima!

PS Lool,Claudico!Tocmai am incercat cu alta poza si-s adevarata Scarlett Johansson....

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Vevivooo, sigur nu suntem surori??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Vaiii da eu cum muma padurii sa seman cu Eddy Murphy ,Samantha din Sex in the city sau Miss Elly din serialul Dallas ?! Unu-i negru si doua sunt babe

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica

Mergi la inceput