Cu ce vedeta semeni ???
Raspunsuri - Pagina 2
numeioana spune:
Ha ha ha ha.....cica eu as semana cu Monica Lewinsky dar si cu "spaima vampirilor" Sarah Michelle Gellar.
Ioana
MaryP spune:
quote:
Originally posted by Bombonicaaaa
Vaiii da eu cum muma padurii sa seman cu Eddy Murphy ,Samantha din Sex in the city sau Miss Elly din serialul Dallas ?! Unu-i negru si doua sunt babe
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
Maria si
RAZVAN MIHAI – puiul meu drag
“Normal înseamnă să te îmbraci în haine pe care le-ai cumpărat pentru lucru, să conduci prin aglomeratie într-o masină pe care încă o plătesti, astfel încât să ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plăti hainele, masina si casa pe care o lasi goală toată ziua ca să-ti permiti să trăiesti în ea.”(Ellen Goodman)
pet.cost2005 spune:
Hai ca sunteti nostime ...
Eu am inceput sa-mi fac arborele genealogic ... pare interesant tare! Sa vad ce iese ...
Petronela
Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
iriale spune:
La prima poza, raspunsul a fost ca nu seman cu nimeni, la a doua (un prim plan)...cred ca s-a blocat...ca prea astept de multa vreme
Aha...cu Miranda Richardson.
kriss79 spune:
quote:Ma apuc si eu acusica de el..:)
Originally posted by pet.cost2005
Hai ca sunteti nostime ...
Eu am inceput sa-mi fac arborele genealogic ... pare interesant tare! Sa vad ce iese ...
Petronela
Poze
Incercari bebik
Cristina
dana_ene spune:
Eu cica as semana 75% cu Sarah Michelle Gellar, 75% cu Alician Silversttone, 73% cu Nasstasja Kinski si 68% cu Olivia de Havilland.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
kriss79 spune:
Da, eu mi l-am facut..cu datele pe care le cunosc pana acum
Poze
Incercari bebik
Cristina
pet.cost2005 spune:
Da, si eu am reusit ceva ... cu datele de pana acum, cam 3-4 generatii (si vad ca se poate ajunge pana la 7 generatii). Adica noi, parinti, bunici si dupa aia m-am impotmolit. Cand voi merge in Romania trebuie sa mai fac cercetari ... pe la mama, socri etc. Oricum, am sa ma tin de el. E interesant si mi-ar placea sa las mostenire urmasilor date despre neamurile lor.
Da .. ce nu am vazut eu sau nu l-am cercetat bine ... la un arbore genealogic in general se pun numai parinti, bunici, adica cu legaturi din parinte-fiu sau se pun si fratii? Nu stiu daca am explicat bine ... ca eu la asta nu am vazut unde pot adauga si fratii ci numai legaturile directe ... kriss tu ai inteles despre ce vorbesc? Tu cum ai facut pana acum?
Petronela