Produse Forever?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by anda141

Nu sunt reprezentant, deci nu fac nicio o reclama, dar produsele sunt f. bune. Si cosmeticele sunt f. bune, nu numai cele ptr. afectiune medicala. Eu am folosit si am fost super multumita de ele. Si inlocuieste o crema de la Lancome, cum spunea cineva ca nu e adevarat. Daca ne gandim la compozitie ne dam seama ca sunt mult mai bune. Una e sa punem chimicale pe fata si alta e sa punem ceva natural,. Efectul se vede in timp asupra sanatatii.Eu votez pentru cosmetice naturale, chiar daca nu arata, nu miros ca cele de la marile firme de cosmetice. Cred ca viitorul va fi al cosmeticelor naturale. Deja se vorbeste tot mai mult iar cine tine la sanatate le foloseste chiar daca un ban in plus.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Anda, nu te supara pe mine, dar cat de bine ai citit lista de ingrediente ca sa te pronunti ca sunt 100% naturale? (ca nu sunt, ci doar sunt pe baza de compusi naturali - care e o chestie diferita!)

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe

crema cu aloe verde o folosesc pentru hemoroizi, etc;

Ana , te rog, spune-mi si mie cum se cheama clar crema aceea verde care spui ca o folosesti pentru hemoroizi. Ca m-ar interesa si pe mine. Si n-am vazut pe nici una ca ar scrie ca e pentru asa ceva.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Mie reprezentantyul respectuv mni-a spus ca si acel banal strugurel de buze este bun pt hemoroizi...il bagi la frigider(pt ca el este oarecum moale) dupa care tai din el o particica si o folosesti ca pe supozitor. Dupa 3-4 folosiri se zice ca esti bine.

si strugurelul e chiar ieftin...3.5 euro parca

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by adimercedes

quote:
Originally posted by anda141

Nu sunt reprezentant, deci nu fac nicio o reclama, dar produsele sunt f. bune. Si cosmeticele sunt f. bune, nu numai cele ptr. afectiune medicala. Eu am folosit si am fost super multumita de ele. Si inlocuieste o crema de la Lancome, cum spunea cineva ca nu e adevarat. Daca ne gandim la compozitie ne dam seama ca sunt mult mai bune. Una e sa punem chimicale pe fata si alta e sa punem ceva natural,. Efectul se vede in timp asupra sanatatii.Eu votez pentru cosmetice naturale, chiar daca nu arata, nu miros ca cele de la marile firme de cosmetice. Cred ca viitorul va fi al cosmeticelor naturale. Deja se vorbeste tot mai mult iar cine tine la sanatate le foloseste chiar daca un ban in plus.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Anda, nu te supara pe mine, dar cat de bine ai citit lista de ingrediente ca sa te pronunti ca sunt 100% naturale? (ca nu sunt, ci doar sunt pe baza de compusi naturali - care e o chestie diferita!)

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Am spus eu ceva de 100% natural? Si am spus ca votez pentru cosmeticele naturale in general, si nu neparat pentru forever living, ptr. ca sunt si cosmetice 100 % naturale la alte firme, dar eu nu am scris nimic in mesajul anterior cum ca forever ar avea cosmetice 100% naturale. Nu am folosit multe produse, dar ce am folosit mi-a placut. Eu folosesc zilnic produse de la alta firma care sunt chiar naturale 100%.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Fetelor,nu va enervati!Cu permisiunea voastra am sa-mi permit sa-mi spun parerea.Nu se pune problema de propaganda pt.ca nu este nici firma noastra si vb.doar din punctul de vedere a consumatorului multumit sau nemultumit.Asa cum am mai spus si la subiectul "produsele aloe"eu folosesc aceste produse de 5 ani si ceva de zile.Si le folosesc in mod constant.Nu pot sa spun ca bag in mine numai suplimenti nutritivi non stop,insa folosesc zilnic de atitia ani pasta de dinti, samponul(nu am gasit nimic mai bun decat acest sampon),balsamul(ocazional),deodorantul (nu contine aluminiu),aloe first,alfa e factor pt.ten(este o solutie hidratanta care chiar hidrateaza)si crema hidratanta de la ei si parfumul(pe langa alte parfumuri pe care le folosesc de la alte firme).
Sunt ffff multumite de ele si asta se intelege de la sine pt.ca consumatorul nemultumit nu este obligat cu nimic sa cumpare inca odata un produs care nu i-a placut.Am numai lucruri bune de spus despre ele si,va rog sa ma credeti,ma consider a fi un om cu pretentii.Poate samponul nu se potriveste cu orice tip de par,asta nu stiu.Insa pt.mine (si pt. multi prieteni e ai mei care folosesc si ei)este singurul sampon care mi-a placut enorm de mult.Nu pot sa spun ca de ani de zile de cand folosesc samponul acesta nu am fost si eu incantata de zecile de reclame care se fac la sampoanele din comert.Ca tot omul am fost si eu incantata, am cumparat,m-am spalat odata de 2 ori si..am ajuns la concluzia ca nici un sampon din cate am incercat nu se ridica la nivelul celui de la Forever.Am mai povestit aici despre sampon.Una din intamplarile mele a fost atunci cand am mers la coafor si in loc de suvite mi-a iesit gelatinain asa fel mi-a ars parul.Tin minte ca atunci,in doar cateva zile(eu ma spal zilnic de obicei)cu samponul de la Forever si cu Aloe First-ul mi-am reparat parul.La fel am facut si cu crema hidratanta de la ei.O foloseam de mult timp si eram f multumita,cand am citit despre cremele ROC,in speta despre crema hidratanta de la ei.Mi-am luat-o si eu ca orice om care tine cont de reclame si..am dat 800 mii lei degeaba.Nu pot spune ca nu e buna de nimic,doar ca nu se compara cu crema hidratanta de la Forever.Sa nu mai vb de cosmetice.Sunt de calitate exceptionala.Parerea mea.Si o spun in calitate de om care iubeste calitatea.Cu exceptia rimelului(pe care eu il folosesc de la Lancome),folosesc aproape toate produsele cosmetice de la Forever.Rimelul nu il folosesc de la ei pt. ca nu au rimel pt.gene lungi.
Dar cred ca,cosmeticele nu sunt asa importante daca luam per ansamblu produsele forever pt ca nu toata lumea foloseste cosmetice.Insa toata lumea are nevoie de suplimenti nutritivi,care mie personal mi se par exceptionale.Nu putem spune ca fac minuni pt.ca minunile le face numai DUMNEZEU,dar sunt ffff bune.Mult mai bune decat multe altele din comert care sunt si mult mai scumpe.
Cat despre reprezentanti..sunt si ei oameni.Unii stiu sa-si faca treaba,altii abar nu au ce-i cu ei.Eu am f multi prieteni medici care au numai lucruri bune de spus despre aceste produse.Cel mai bine este sa te consulti cu cartea.Eu am o astfel de carte si ori de cate ori am vreo problema sau am un prieten care are nevoie de ceva,ma uit in carte si apoi mi le comand.Nu am nevoie de parerile si sfaturile niciunui reprezentat.Intr-adevar sunt unii care nu au nici o legatura cu informatiile aevarate despre produse.In cazurile cand am o nelamurire despre ceea ce ar tr sa iau,am un prieten apropiat care este medic si se pricepe f bine la adjuvante nutritive si el ma lamureste de fiecare data.
Ca sa concluzionez, asa cum spunea si cineva mai sus,sunt intr-adevar multe persoane care au vazut beneficiile acestor produse.Pe mine personal m-au ajutat in anul 1 de facultate cand,in vacanta,la mare,am iesit in apa si am mers cu masina cu geamurile deschise si am facut o otita e toata frumusetea care nu trecea cu nici un antibiotic(atunci am cunoscut aceste produse),ba chiar exista riscul unul inceput de..meningita.Am folosit Aloe Activator,propolis si Aloe Heat Lotion.Am ramas uimita de ceea ce au facut,mai ales ca ma speriasem f. mult.
Dar cel mai socant caz pe care l-am vazut a fost pacienta unui prieten medic care,fetita de cativa anisori a cazut in curte la tara intr-un cazan in care fierbea bulionulAm vazut poze cu fetita aceea.Medicii nu-i adusera sanse prea mari de viata.Parintii etitei au incercat si produsele Forever si fetita acum este domnisorica si nu are semne de la arsura.A folosit printre altele aloe first.A fost o minune facuta de Bunul Dumnezeu prin planta aloe care,dupa cate am inteles,are o capacitate f ridicata de regenerare a celulei vii.
Putem spune deci ca nu sunt bune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Depinde foarte mult de reprezentant. Eu am dat de unul care mi-a zis ca la o prezentare de-a lor, a venit un barbat cu mana taiata de un cicular, deci fara mana, si ca dupa ce a folosit nush ce crema, i-a crescut mana la loc ...
Se pare ca cei de la Forever au mare nevoie de reprezentanti!!!!!
Ce am mai auzit ... ca ti se inegreste parul daca il ai carunt de la natura, ca dintr-un plic de ceai de scortisoara, poti umple o fantana cu ceai, si multe alte de-astea.
Asta e motivul pt care nu am avut curiozitatea de a le incerca ....daca Doamne fereste imi mai creste o mana plina cu par negru ???

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Da,cum spunei si tu depine f mult de reprezentant.Sunt oameni si oameni.Dar nu ne impiedica nimeni sa cerem documentatie sa ne informam.Cum am facut eu:am cartea mea si stiu singurica unde tr sa ma uit cand am nevoie de ceva.Nu am nevoie de nici un reprezentat sa-mi spuna ce si cum.Mai ales ca pot citi singura.
Hai sa fim seriosi,cu mana nu tr sa ai studii de specialitate sa vezi ca nu e adevarat.De ceai pot sa-ti spun ca eu fac in fiecare zi ceai si dintr-un pliculet nu iese o "fantana de ceai"cum ai spus tu,dar iese sigur 2 litri si ala concentrat.
Iar despre repigmentarea parului,sa stii ca este adevarat.Sunt oameni carora cu ajutorul anumitor substante li se epigmenteaza parul.Am o colega medic de familie pe care o stiu eu sigur ca i s-a repigmentat parul..Exista multe substante care ajuta la repigmentarea parului,iar aloe vera potrivit studiilor ajuta mult(asta am citit in carte pt.ca parul este una in preocuparile mele)Dar asta nu inseamna ca deacum la toata lumea o sa se repigmenteze parul..parerea mea.Oricum,revin la ce am spus:reprezentantii sunt si ei oameni,iar oamenii sunt de toate categoriile,inclusiv cei care spun ca au vazut varza cat casa.Insa asta nu inseamna ca produsele nu sunt bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana76 spune:

Unde pot sa vad si eu catalogul cu produsele acestea (inclusiv preturi), ca pe site-ul lor nu e nici un pret?
Ca m-ati facut curioasa...

Mergi la inceput

Doar la un reprezentat,doar sa fii atenta cu ce pret le iei pt. ca produsele au un pret de epozit care este la fel in toata lumea dupa cum am inteles(difera tva-ul)si un pret de consumator care este mai mare cu 30%.Eu le iau la pretul de depozit.Catalogul il poti vedea pe site draga mea,iar daca vrei preturile,ma pot uita in lista pe care o am eu si-ti spun.Tu da-mi un PM daca vrei sa ma uit la un anumit produs si o fac cu placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Adrana cred ca cel mai convenabil este sa devii chiar tu reprezentant...30% cat e comisionul unui reprezentant mi se pare totsi un procent ffff mare.

ei uite asta chiar nu inteleg...bun intelegca produsele au un pret mare pt ca sunt de calitate insa de ce reprezentantii ai ATAT comision. un reprezentant oriflame nu are comis nici pe jumatate si munca lor e aceeasi...serviciile nu sunt mai de calitate, produsele poate.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput