Produse Forever?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Despre sampon ce parere aveti?
Este universal valabil?

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Am pierdut subiectul pe drum. Mai vreau pareri despre produse.De aceea l-am readus iar pe prima pag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Nu sunt reprezentant, deci nu fac nicio o reclama, dar produsele sunt f. bune. Si cosmeticele sunt f. bune, nu numai cele ptr. afectiune medicala. Eu am folosit si am fost super multumita de ele. Si inlocuieste o crema de la Lancome, cum spunea cineva ca nu e adevarat. Daca ne gandim la compozitie ne dam seama ca sunt mult mai bune. Una e sa punem chimicale pe fata si alta e sa punem ceva natural,. Efectul se vede in timp asupra sanatatii.Eu votez pentru cosmetice naturale, chiar daca nu arata, nu miros ca cele de la marile firme de cosmetice. Cred ca viitorul va fi al cosmeticelor naturale. Deja se vorbeste tot mai mult iar cine tine la sanatate le foloseste chiar daca un ban in plus.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu folosesc rujul de la FLP si sunt foarte multumita.Pe langa ca e foarte rezistent e singurul care nu imi usuca buzele.

Eu am un ten mixt cu tendinta de ingrasare.Din cauza faptului ca tenul e sensibil si fac cosuri repede nu puteam folosi nici o crema hidratanta.Am incercat si crema Aloe lotion.Ma gandeam ca dau banii degeaba si o adaug si pe asta la "colectia" de creme.Nu a fost asa ci dimpotriva sunt foarte multumita.Nu ingrasa tenul deloc dar il hidrateaza si il hraneste.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Soacra mea e reprezentant. Produsele sunt in general bune, desi unele cam scumpe. Cat despre negi, sa stii ca eu aveam pe picior si m-am dat de cateva ori cu gelul de aloe si au disparut.
Samponul e foarte rau - ingrasa parul.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

quote:
Originally posted by coraly

...
Samponul e foarte rau - ingrasa parul.
...

Nu poti generaliza .
Eu, de exemplu, ma impac foarte bine atat cu samponul cat si cu balsamul.

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Da, scuze!

Mie si la soacra-mea nu ni se potriveste deloc si nu avem acelasi tip de par. De aia am zis ca-i rau, dar normal ca e rau pentru mine. Trebuie testat, dar e cam scump numai asa de incercare.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

quote:
Initial creeata de innaa

Ce m-a enervat mai tare a fost reprezentantul care m-a tratat ca pe tzatza Leana de la cuca macaii...ca eu stiu cum actioneaza o crema? Ca stiu ce beneficii are aloe? Normal ca stiu ca nu degeaba am facut o scoala.
Irina si Noélia - 25 sept 2005

Si eu am avut de curand o intalnire cu un reprezentat Forever.
Care la fel a incercat sa-mi explice ce beneficii are aloe vera.
Mie personal mi-a placut felul in care mi-a explicat.
Poate tipa de ti-a explicat tie nu s-o fi exprimat prea bine dar nu trebuie sa te simti jugnita...nu cred ca are vreo legatura scoala facuta de noi cu cunostintele despre Aloe vera. Eu una n-am invatat la scoala despre ea.
Eu pot sa zic ca m-a cam convins ...ma refer la vitaminele pentru copii si la echinaceea, pe care as vrea sa le iau pentru Andrei.
Si pretul chiar daca e un pic mai mare (vitaminele sunt in jur de 700.000 ) sunt 120 de pastile...pana la urma tot acolo ajung si cu vitaminele luate de la farmacie care au de obicei 30 de pastile.

Poate mai aflam pareri pe aici...poate e careva care a dat copiilor vitamine de la Forever...m-ar interesa ce parerea au.

Si apropo de ce zicea cineva inainte...crema de reumatism cica ar fi buna...Aloe heat...eu as vrea sa o iau pentru mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira781 spune:

Buna, de ceva vreme folosesc si eu samponul si balsamul de la Forever si ma impac foarte bine cu ele. In combinatie cu First-ul am reusit sa scap de matreata care imi aparea indiferent cu ce sampon sau cat de des ma spalam pe cap. De asemeni Lips-ul il folosesc cu succes in tratarea cosurilor. Am mai luat de la ei Activatorul pentru varul meu care are conjunctivita de multi ani si se pare ca e chiar eficient.De cateva zile mama mea ia gelul purificator cu aloe (nu stiu exact cum se numeste)si comprimatele cu usturoi pentru inima de la care se simte foarte bine.Mai folosesc si Aloe Heat Lotion pentru ca uneori dupa o zi de stat la birou am niste dureri de spate ingrozitoare. Cremele nu le-am folosit asa ca nu ma pot pronunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

produsele de la forever sunt excelente; spray-ul pentru arsuri este foarte bun (eu am unul de aproape doi ani-adus din Romania, acusi se termina- si a fost excelent); o persoana draga mie a luat dupa radioterapie si chirurgie, vreun an (antioxidante, gel de aloe, vitamine, etc) si au ajutat-o faorte mult sa se refaca;
crema cu aloe verde o folosesc pentru hemoroizi, etc;

cind ma duc in Romania am de gind sa-mi fac o provizie mai substantiala;

cind am cumparat data trecuta, reprezentanta de la care am cumparat a trimis un fax unui medic cu care colaboreaza firma, inainte sa-mi recomande cineva (de cite ori cineva le solicita ceva pentru o afectiune anume ea trimite faxul medicului, care-i indica produsul reocmandat, dozare, etc)

probabil ai nimerit tu un reprezentant incepator sau neprofesionist, dar produsele sunt intr-adevar bune!

Ana

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Mergi la inceput