COPILUL MEU S-A FACUT INGERAS
Raspunsuri - Pagina 8
anamaria spune:
si nu-mi pot gasi cuvintele...
sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste asta... si poate ca va veni un alt bebelush...
Dumnezeu sa-i calauzeasca pasii in lumea celor drepti!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
liliana_28 spune:
...........nu ma pot abtine.....
Nu pot sa cred prin cate ati trecut.
Sincere condoleante! Sa va dea Domnul putere sa treceti peste incercarea asta grea
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
anky spune:
Imi pare nespus de rau.Dumnezeu sa o odihneasca.Si eu cred ca nu a fost de la raceala.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
Antoanela23 spune:
Condoleante, Rodica. Am plans mult cand am citit. Este greu de inteles de ce se intampla astfel de lucruri.
Dumnezeu sa va intareasca pe tine si pe sotul tau, sa va dea puterea sa puteti trai cu aceasta durere fara ca ea sa va domine viata.
Antoanela
ardeiash spune:
Doamne, de ce lasi copiii bolnaviori? nu am sa inteleg niciodata!
s-auzim numai de bine! si
elena.ioana spune:
De ce oare Dumnezeu lasa sa sufere copiii? Imi pare rau, nu am cuvinte de comsolare pentru ce ti s-a intamplat tie si tuturor mamelor care am pierdut un pui. Fii tare trebuie sa mergi mai departe. Problema varstei nu se pune esti inca tanara.
vandana spune:
este extrem de dureros si plang pentru ingers si ptr.parintii ramasi cu inimile frante, si apoi ma intreb DE CE DOAMNE|
lucia_cs spune:
E atat de trist, e atat de dureros, off Doamne!!!
Rodica, ce mai faceti voi? Acum vad ca a trecut o vreme de cand ne-ai scris. Atat de mult sper ca aveti un bebe sau sunteti in asteptarea unuia.
Am si eu un ingeras...