test papanicolau

test papanicolau | Autor: viorica avram

Link direct la acest mesaj

Buna!
am facut de curand un test papanicolau.si mi-a iesit prost.adica celule scuamoase atipice de semnificatie nedeterminata.am fost la medic iar el mi-a spus sa nu imi fac griji, dar am dat o cautare pe net si am citit ca sunt de natura canceroasa ,ok doar 85-90%.am primit un tratament destul de lung si recomandarea ferma sa repet testul dupa 2 si 4 cicluri .scrie "obligatoriu".diagnosticul citopatologic este ASC.US.
medicul a incercat sa ma linisteasca dar mie nu imi iese din cap ca trebuie sa mi se urmareasca evolutia citologica.

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Stiu ca de obicei rezultatul unui test PAP se da sub forma I,II,III,IV.
La tine cat scrie ?
I,II este bine ,III asa si asa ,IV este grav.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Da, asa stiu si eu, cum a spus lulu. Si eu am avut probleme la un moment dat, mi-a iesit III, tot cu celule atipice, am urmat un tratament, aveam si o rana pe col pe care am cauterizat-o, acum am revenit la II si totul e ok. Deci, daca e tip III nu trebuie sa-ti faci griji, urmeaza tratamentele prescrise. Sanatate!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alissaa spune:

Eu mi-am facut la Medicover si nu dau nici o cifra din aceea romana. Scriu acolo o poveste. Doctorita a zis ca asa e acum, e mai modern si e totul in regula. Asa o fi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Ce chestie,aici e numai cu gradele I, II si III.

Sabina 26+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Viorica..unde ai facut analizele?
In Galati cica bun ar fi Ginecocenter

Nu te lua dupa analizele facute la ametitii astia de medici din Galati.Eu acum 5 ani am facut analize..si ce mai..a zis Stateasca..ca am cancer si nu mai are ce sa-mi faca...Se vede treaba ca nu a fost asa...am mai afacut un ciopil de atunci.....si...analize peste analize la Bucuresti....sunt sanatoasa...asa ca nu-ti face griji aiurea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, azi dimineata am sunat si eu la medic si mi-a spus ca totul e bine, dar le-am vazut.Asa se procedeaza

Mergi la inceput