Ajutor..... sistem de alarma pentru casa

Ajutor..... sistem de alarma pentru casa | Autor: puputi

Link direct la acest mesaj

Am o mica mare problema.
Locuiesc in Japonia dar am o casa in Romania. Mai precis la 20 de Km de Bucuresti.
Sora mea se va muta in Bucuresti si casa va ramane "singura". As dori sa montez un sistem de alarma, iar o companie de protectie si securitate sa o verifice.
Sfaturi va rog frumos

Si maine va fi o zi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns phieg spune:

quote:
Initial creeata de puputi

Am o mica mare problema.
Locuiesc in Japonia dar am o casa in Romania. Mai precis la 20 de Km de Bucuresti.
Sora mea se va muta in Bucuresti si casa va ramane "singura". As dori sa montez un sistem de alarma, iar o companie de protectie si securitate sa o verifice.
Sfaturi va rog frumos

Si maine va fi o zi

Buna,
Eu iti pot recomanda firma care a fost la mine, dar atentie, ei monteaza doar sisteme de securitate complete cu detector de miscare+fum+gaz si eventual video.Daca ai internet la casa poti monitoriza video din japonia casa. Ca pret nu sunt chiar ieftini dar nici foarte scumpi. Unde e exact locatia-ca sat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puputi spune:

Multumesc pentru raspuns phieg.
Casa mea este in satul Izlaz, comuna Branesti.
Am tot cautat pe internet, am gasit cate ceva, dar as vrea niste sfaturi. Sant toate firme serioase la care pot apela cu incredere sau fac treaba de mantuiala?
Am trimis si un email,vineri, la una din firme dar nu mi-au raspuns inca.
Inca o data va rog frumos ...sfaturi

Si maine va fi o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phieg spune:

Cu placere.
Despre firme de monitorizare, eu am ab. de 50e /luna ptr. monitorizare si interventie.(ca idee..au venit intr-o zi de 4 ori din cauza unui fluture, daca pica curentul ma suna sa ma atentioneze, aproape ca nu ma suna sa imi spuna 'buna dimineata sau noapte buna ).Sunt foarte seriosi si vor sa faca o treaba buna.Practic te simti in siguranta cu ei.
Ca sistem de alarma am ultima generatie a unui brand cunoscut, foarte fiabila...de 1 an nici o alarma falsa sau alte prostii, gazul chiar si-a dovedit utilitatea cand am avut o scurgere mica de gaz, sistemul video e de mare clasa, ma leg de la birou si vad imediat perimetrul.

Intr-un cuvant sunt f. multumit de serviciile ambelor firme.

Daca doresti, iau legatura cu ei sii ii intreb de o oferta ptr. tine.

Cate camere ai?, doresti si senzor de gaz?, perimetrul video?Ptr. monitorizare prin firma de paza iti trebuie un comunicator pe gsm sau linie telefonica fixa.

Toate cele bune.

Mergi la inceput