Mamici de sept-oct 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Larisa...PM

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Laliq, ce frumusel e Matei! Si ce de par are!

Osna, si fluturasul tau e un scump cum doarme!

Ioana, eu tot cu Garmastan imi 'fac' sanii. Caci ma dor mameloanele, nu ca la Iustin, dar totusi...Teo suge la o ora jumate. Am noroc ca sta la san doar cat mananca (5-10 minute).

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Inni, mercic de raspuns.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

poze cu dragoste
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">pagina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

iaca am ajuns si eu sa scriu cu printesa in brate, uff, ca e tare greu;
mai fetelor, a mea aprope ca nu mai doarme deloc ziua. Daca doarme juma de ora sunt fericita, in rest sta si gangureste, imi zambeste (iar pe mine ma da gata) sau plnge ca o doare burtica. In schimb am noroc ca doarme noapte, de pe la 10 seara pana pe la 3 sau 4 si apoi pana la 7 sau 8 dimineata. Azi am iesit la plimbare si m-a facut de toata minunea pe strada, a inceput sa urle de mama focului si a trebuit sa o iau in brate , deci nu mai suntem cuminti nici cand iesim afara.

pufymic multumim! si ai tai puiuti sunt tare dulci si frumosi foc. Las ca-i bine, ca are Patricia mea de unde alege.

lexima bucur tare mult ca papusica ta e mai bine.

eloise si inni nasol de tot cu pataniile voaste. Nu le luati pe toate in seama, important e sa fie bebelusii santosi, cuminti si sa-i fereasca D-zeu pe toti de toate relele.

in legatura cu cadoul pentru botez, noi le-am luat un serviciu de masa de 12 pers. si un tort.

mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Danip felicitari!

Putzuruca sper sa doarma minunea ta la noapte....saracutii de ei...mi-e asa de mila cand aud de colici ca stiu cum se chinuie si Nicolas cand il apuca...

Danidani iti tin pumnii sa vina bebe odata...daca tot nu mai ai rabdare...
Ah, si felicitari pentru cei 10 ani de casnicie!La multi inainte...si fericiti!

Ramomar fetita urlacioasa....lasa ca ii trece...in timp!

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mexxa, felicitari pentru povestea nasterii, emotionanta!

Martha, si Adelina are fontanela mai mica si pediatra a zis sa nu-i dau calciu pana cand imi zice ea(sa vedem la controlul de 2 luni), sa-i dau doar Vigantol 2 picaturi/zi.

Gety, la ochi nu e voie ceai de musetel, extinde infectia. Spal-o doar cu ser fiziologic.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Larisa ai un bebe foarte frumusel si dolofanel! Seamana cu sotul tau, nu? Am bagat de seama ca rivalizeaza cu Vladutz la lungimea parului.

Danidani tin si eu pumnii sa vina bebe mai repede. Noi oricum suntem alaturi de tine si nu trecem la bucurii decat impreuna!

Ramo, o dulceata de fetita, o dulceata de zambet!

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Buna seara,

Gargaritza mea a adormit dupa baita si masajul cu ulei de masline. Ahhh...ce bine ca se odihneste, ca toata ziua a stat treaza. Noi am reusit sa ne mai facem din treburi ca toata ziua am stat cu ea si acum astept sa se trezeasca sa manance ca sa dormim si noi un pic.

Dani, suntem alaturi de tine si de abia astept sa-ti facem galerie.

Pufy, si mie mi se rupe sufletul cand o vad ca sufera dar astept sa treaca o data perioada asta ca sa ne mai linistim. De abia astept sa mai creasca un pic si sa putem pleca brambura toata ziua. Acum de cate ori plecam avem tot arsenalul dupa noi: pampersi, papica, suzeta, hainute, etc

Despre cadoul pentru nasi, nu ma pot pronunta inca, mai astept cateva zile.

Fetele care sunteti din alte orase decat Bucuresti, ce obiceiuri mai sunt la botez?

Va doresc sa aveti o noapte linistita si bebeii sa se odihnesca bine. Va pupicim. Gargarita da semne de trezire.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

poze cu dragoste
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">pagina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.

Azi noapte am dormit iar de la 9 la 4 dim iar acum inca putin se trezise de cu o foameeee de sa ma devoreze dar asa in somn statea cu ochisorii inchisi si gingurea de foame.

CamiSol am citi si eu , intradevar m-a emotionat un bebe asa mic, nu stiu ce sa mai zic decit sa fie luptator si sa reuseasca.

Fetelor voua v-a trecut dunga aia de pe burta" linia fem gravide" sau cum io zice....ca la mine inca se mai vede cu toate ca burta prea mare nu am ( adica mai deloc).Eu m-am apucat de abdomene si putina gimnastica, poate reusesc pina la botez (peste 2 sapt) sa nu mai am deloc, dar parca sint de lemndeja am facut febra musculara la burta.

Pupici si weekend placut

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Fi-mea s-a defectat, a dormit 2 nopti consecutive. Si cu pauza mare de masa, de 5-6 ore. Eu azi imi iau copilu' mare de-o aripa si plec la tzara, il las pe tati cu mandra mik. Sa vedem care pe care pana deseara.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput