Mamici de sept-oct 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 9
Monique_new spune:
adameasca
inseamna ca si a mea e "defecta" daca a dormit 2 nopti consecutiv![]()
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
GETY spune:
Buna dimineata. Noi am mai avut o problema cu colicii, aseara. Dupa ce a facut baie!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
osna spune:
buna dimineata si de la noi,
se pare ac a fost noaptea in care bebeii au dormit bine.noi am fost aseara cu matei la cumparaturi,statea si dormea in scaunul de masina pus in carutul de cump.i-a placut la nebunie iar dupa baita mi-a adormit imediat.
sper sa-l tina tot asa ca dupa spectacolul de ieri m-a termiat.
va pup si va doresc o zi linistita si fara colici.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
mexxa spune:
Buna dimineata.....sa ma laud ca si al meu a dormit..[:d]
Multumesc inca o data pentru felicitarile voastre!!
_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...![]()
GETY spune:
cred ca a adormit in jur de ora 0,oo. am asezat-o pe burta, ea inca dormea, faza nostima a fost ca si eu am adormit, ea s-a mai trezit intre timp, dar eu nu. statea sotul cu ochii pe mine sa n-o scap cumva. acum inca mai doarme. azi mergem si noi in parc, toata familia.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
alina, nici ieri nu i-am mai dat cu ceai de musetel. oricum, acum ii e mai bine. dar mai avem un pic.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
ramomar spune:
neata fetelor,
eli26 
LA MULTI ANI!!! MULTA SANATATE, FERICIRE SI NUMAI IMPLINIRI!
pufymic
, chiar ca e urlacioasa si cum zici tu sper sa treaca, dar eu zic ca mare parte de vina imi apartine (ca doar e odoru mami), cum se foia un pic in patut o luam in brate si cred ca asta e consecinta: nu mai sta nici 5 minute singura in camera... uff
eloise
sa inteleg ca mai avem un petitor?! noua ne e tare drag Vladutu! 
pupici fetelor si o zi minunata!
a mea a inceput cu bine-meritatul "concert" al Patriciei ![]()
mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)
pozici
mexxa spune:
Fetelor ieri am fost in parc..a fost foarte frumos..m-am intalnit cu Mirabelac, am povestit..ne-am plimbat, accidentat una de alta carucioarele
(suntem incepatoare la condus)...a fost frumos.
Asa ca sper sa facem o intalneala cat de curand.
Apoi..am dus bebelu la bunica
(de la 8 la 12)si am fost la o zi onomastica...ne-am simtit super bine...relaxati..a fost frumos.
Astazi mergem sa scoatem invitatiile..sa incepem impatirea.
Camera de la apartamentul unde ne mutam saptamana viitoare a fost terminata de varuit..a iesit un portocaliu super..zici ca esti intr-un club
..o sa pun poze dupa-amiaza.
Bebe vad ca tot regurgiteaza puternic...azi merg sa cumpar Debridat...ca am auzit ca e bun.
Gata ca am vorbit destul...merg sa imi termin cafeaua ca tare buna e.
_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...![]()
Monique_new spune:
Ce fetita cumintica am...am reusit sa fac curatenie in casa si ea a stat linistita in patut. Cred ca ii place cum face aspiratorul
Acum i-am dat sa pape si doarme iarrrrr.
Singura problema este ca a facut gaura in saltea la caput. Am mutat-o la celalat capat al patutului pina intorc salteaua. Nu vrea sa doarma decit pe dreapta, poate reusesc sa o pacalesc, ma gindesc ca poate se duce dupa lumina( fereastra) de vrea numai asa sa doarma.
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
Monique_new spune:
mexxanoi "papam" Debridat, e bunicel (1.5 ml*2 /zi). Vezi ca este valabil doar o luna de zile de cind il prepari.Si cica sa nu il dai la aceasi masa cu produsele pentru colici.
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina