Mamici de sept-oct 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 10
anangel_lexi spune:
Hmm, se pare ca numai bebita mea e invers decat ceilalti. In nicio noapte n-a fost asa de agitata ca aseara!
Am pus pozici noi in link-ul din semnatura!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta
anangel_lexi spune:
Eli26, la multi ani sa-ti traiasca copiii, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta
alessia80 spune:
Neatza'
Noi n-am mai intrat ca azi ne botezam

Cadou pt nasi- set de cristal de sampanie, vin, coniac, vaza...si nu mai stiu k s-au ocupat ai mei!
Apropo:
quote:
Originally posted by putzuruca
Buna seara,
Gargaritza mea a adormit dupa baita si masajul cu ulei de masline. Ahhh...ce bine ca se odihneste, ca toata ziua a stat treaza. Noi am reusit sa ne mai facem din treburi ca toata ziua am stat cu ea si acum astept sa se trezeasca sa manance ca sa dormim si noi un pic.
Dani, suntem alaturi de tine si de abia astept sa-ti facem galerie.
Pufy, si mie mi se rupe sufletul cand o vad ca sufera dar astept sa treaca o data perioada asta ca sa ne mai linistim. De abia astept sa mai creasca un pic si sa putem pleca brambura toata ziua. Acum de cate ori plecam avem tot arsenalul dupa noi: pampersi, papica, suzeta, hainute, etc
Despre cadoul pentru nasi, nu ma pot pronunta inca, mai astept cateva zile.
Fetele care sunteti din alte orase decat Bucuresti, ce obiceiuri mai sunt la botez?
Va doresc sa aveti o noapte linistita si bebeii sa se odihnesca bine. Va pupicim. Gargarita da semne de trezire.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
poze cu dragoste
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">pagina Andreea
ROX- poti sa spui...

Hai ca am fugit sa ma imbrac ca vin musafirii de SV
pup
ALESSIA80 cu minunea
ARMAND (07.09.06)poze

uite cum cresc...
inni spune:
Ileana si noi am dormit de 2 nopti ca lumea de tot. N-am vrut sa spun ieri ca am zis sa nu o deochi
si ma gandeam ca e mai molesita de la vaccin
, dar a dormit si azi-noapte tot cate 5 ore ca si noaptea trecuta. Numai ca eu am ramas pe vechiul orar...la 3 jumate - 4 eram in picioare.
..patrulam pe langa patut doar-doar s-o scula ca aveam tzatzele ca pepenii
...si nimic. Am stat sa ma mulg...
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
eloise spune:
Neatza si de la noi!
La Iasi e intuneric si ploios... sa tot dormi, ca bebele meu.
Asta noapte iar a dormit bine, s-a trezit o data, si noi ne-am odihnit 7-8 ore, excelent!
Avem POZE NOI sau poate doritzi sa vedeti cum ne sta parul dupa baie. Ramo sper ca aceasta ultima poza sa va convinga sa ne acceptati ca petitor, desi suntem mai micutz decat domnisoara d-voastra.
Andra si
Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
matahut spune:
Salutare!
Noi am avut o noapte ceva mai buna. Am dormit vreo 5 ore din 3 reprize 
! Maruca tot fonfaita e saracuta, are la mucisori!!! Mai si tuseste, in fine, sa speram ca nu se agraveaza.
Ileana, noua ne-a zis de la gradi ca desi e vacanta gradi e deschisa si deci ca o putem aduce, doar ca nu se fac activitati. Ura!!! Poate si la voi o fi la fel, vezi.
Hai ca plecam acum in Gradina Botanica sa distram fetele...
Marina, mamica Anei (21.05.2003) si a Marucai (29.09.2006)
inni spune:
Eloise eu bebelus atat de simpatic ca Vladut n-am mai vz pana acum. Freza aia ma termina
..ii sta chiar foarte bine.
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
CamiSol spune:
Eloise super freza. Ne recomanzi si noua stilistul?? ![]()
aaaaa buna dimineata
Luca doarme de vreo ora in reprize...Dupa cum ii sta suzeta in gurita. Vad ca a inceput sa ii cada din ce in ce mai des ...
Va pup ...
_
Cami
si Luca-Ionut
(25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut 
Cresc intre-o zi cat altii intr-un an... 
eloise spune:
Inni multumim
, toti bebelusii nostri sunt ADORABILI
!
Cami freza e stil sauvage, atata pot sa-ti divulg, iar stilistul il tinem secret!
Andra si
Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
mexxa spune:
Fetelor am si eu o intrebare...in ce vor fi pusi banii la cumatria bebelului???Inchinatul va fi cu plicu...dar nu merge sa cumpar casa din aia speciala...voi cum faceti??
_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...![]()