Mamici de sept-oct 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

quote:
Originally posted by martha78

Tocmai am citit ca bebeii tre' sa nu doarma de fiecare data pe aceeasi parte, ca trebuie intors si pe o parte si pe cealalta si cateodata pe mijloc..ca presiunea exercitata pe o anume parte poate cauza turtirea acelei suprafete..off si bebele meu numai pe spate a dormit pana acum

Martha & Darius

Sunt de acord! Sa-i puneti pe bebei sa doarma pe toate partile ca niste prieteni de-ai mei au patit-o cu fetita lor care dormea mai mult pe o parte. tare haioasa era cu un obrajor mai umflat decat celalalt. dar a zis ca in timp isi revine si intr-adevar parca nu se mai vede asa tare.

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Intradevar multa lume nebuna...

Si ca sa vedeti ca aveam dreptate cand spuneam ca mai multa incompetenta ca in Galati nu este nicaieri, va recomand sa cititi ce a postat o fata din Gl la generale despre o fetita nascuta prematur(29 de sapt si 800 de g) acum cateva zile. Noroc ca un spital din Iasi si-a dat acordul ca fetita sa fie transferata acolo. Desi la Galati ea fusese numita "avorton" , la Iasi se simte bine si are toate sansese sa supravietuiasca. Tot respectul pentru acei medici din Iasi. Aici gasiti postarea.

Va pup!

Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Osna imi pare rau da sunt in pana de inspiratie la asa ceva. Noi o sa facem botezul doar la primavara si nu prea m-am gandit la cadouri pana acum. parca am vazut ca in top sunt icoanele. Raluca parca zicea ca a cumparat pentru nasi.

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Gety nu o mai sterge pe cea mica cu ceai de musetel.Din cauza uleiului volatil ce il contine problema ochisorilor se poate agrava ( este demonstrata chestia asta).Si eu am avut probleme cu pitica la ambii ochisori - am sters-o cu ser fiziologic si am pus picaturi cu Gentamicin Sulphate ( 1 pic/3 ori pe zi) si in trei zile s-a vindecat.Si curgeau rau de tot de se lipeau uneori.

Cucuoancea eu ii pun in nasuc Mar-plus si apoi il curat de mucisori.

Mexxa felicitari si multa sanatate lui Sebi.

Pitica meu doarme in continuu. Sta treaza doar cand mananca, la baita si de la 14-16 apoi doarme de tai lemne pe ea.A mai patit cineva asa?! voi va plangeti ca nu doarme, iar a mea doarme prea mult.

Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Osna, asa o sa incerc si eu caci intors cu totu' pe-o parte nu vrea

Martha & Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

salutari si de la noi,

Multumim pt urarile de prima luna!
Inni, - pls da-mi si mie PM cu nr de tel de la farmacie ca sa putem cumpara vaccinul.

Mexxa, felicitari pt povestea nasterii, chiar e de prima pagina!

Azi am fost la dr. cu teroristu' mic si raportam cu mandrie 4390 g (1390g am pus intr-o luna)si 54 cm. In afara de nesuferitii de colici care ne chinuie cam mult, se pare ca suntem bine. Pt ca e haplea si nu ragaie dupa ce papa a inceput sa regurgiteze cam la fiecare masa, dar dr. zice ca nu trebuie sa ne facem griji. Trebuie sa vad daca nu cumva face asta de la ceaiul contra colicilor de la Humana (ceai de fenicol - arata ca niste viermisori)pe care i-l dau de 2 zile incoace.

Cand citesc ca sunt bebelusi care dorm mai mult de 3 ore legate stau si ma intreb "da al meu ce are, frate, de nu vrea sub nici o forma?". Ieri s-a trezit si din ora in ora. Vad ca nici azi nu se dezminte... dar nu-i bai, trece si asta.

Am mai pus niste pozici in linkul de la semnatura , pt cine vrea sa vada un baietzel nazdravan in devenire.

Va pupam si va uram toate cele bune.

Larisa
cu darul de la DD, micul Matei (26 septembrie 2006)

sa-l ajutam pe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

larisa,tizul nostru e un dulce.sa-ti traiasca!!!

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mexxa felicitari pentru aparitia povestii voastre pe prima pagina!Chiar merita!

Laliq superb ingerasul vostru!

Ramomar nu stiu daca ti-am zis dar am vazut poza cu scumpica ta zambind si e adorabila!

Lullabay multumesc de raspunsul referitor la ragade! Si eu ma fac cu Garmastan, dar cand are puseurile astea de crestere si papa mai des tot ma dor sanii ...si tot se fac rani....si eu ma ung si intre supturi, si stau si cu sanii descoperiti...si tot degeaba!

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Buna ziua mamici si bebici,

Noi ne cam chinuim din cauza colicilor de ieri dupa-amiaza. Mi-e asa de mila de gargarita mea ca nu plange, doar se vaita si se strange de burtica insa si-a dat tot programul peste cap din cauza asta. Azi a dormit de la ora 15 pana acum la 17 iar in rest a stat treaza toata ziua. Sper ca la noapte sa doarma bine.

Mexxa, intr-adevar foarte impresionanta povestea voastra. Ieri cand am intrat pe pagina lui Seby am citit si povestea si mi-au dat lacrimile. Sunteti amandoi luptatori. Seby te-a mostenit.

Fetelor, ieri am observat ca a copt vaccinul din spital. Necesita ingrijiri speciale? Sau il las sa-si faca damblaua?

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

poze cu dragoste
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">pagina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by putzuruca
Fetelor, ieri am observat ca a copt vaccinul din spital. Necesita ingrijiri speciale? Sau il las sa-si faca damblaua?

Il lasi in pace. Chiar daca se sparge buboiul. Il lasi asa sa se vindece singur.

Poze
Poze Ami

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput