Mamici de sept-oct 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 31
amarantina spune:
Si David vorbeste cu lumea, n-are treaba! Dar nu saluta si e nepoliticos. Urla la vanzatoare: "Tantiii, tantiii vreau aia!" Degeaba imi bat gura sa-i explic ca nu-i frumos, ca se zice te rog, n-am cu cine discuta.
adameasca spune:
Ei, hai, ca la ascunsul jucariilor nu ma gandisem.
Dar esti tu mai prevazatoare ca mine si nu-mi mai bat capul facand scenarii, te las pe tine. O sa fie tambalau, dar unul frumos. ![]()
Andreea, ai dovedit vinul? 
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
adameasca spune:
Apropo de politicos, fi-miu nu poate sa pronunte cuvantul corect. Si zice "potilicos".
Gata, eu plec la nani, spor la treaba prin casa fetelor si somn usor!
Ileana
poze,poze si iar poze...
mexxa spune:
gata ati fugit la somnic...noapte buna..eu mai am cateva de strans ca tare multe mai aduna omu la casa...1001 chestii nefolositoare...
_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...![]()
GETY spune:
quote:
Originally posted by microbu
Salut si de la noi!
Nu prea am timp sa scriu, sa dorm, sa mananc, doar ce apuc sa va citesc. Ma incapatanez sa citesc TOT, sa stiu ce mai faceti.
Sper sa nu se supere nimeni ca nu scriu prea des, poate chiar mai omit pe cineva in postarile mele, mai uit sa felicit toti puiutii care fac o luna, 2luni, 3luni (acum!) sau proaspetii crestini.
Stiu ca ma intelegeti, suntem si noi la inceput si pe scurt vreau sa spun FELICITARI MII SI PUPICI SUTE DE MII PENTRU TOTI BEBELUSHII NOSTRI, PENTRU MAMICI, TATICI SI CELE CATEVA GRAVIDUTE CE-AU MAI RAMAS !!!
Despre noi va spun pe scurt codul: COLICI.
Mi se rupe inima cand o vad ce tare se chinuie, mai ales noaptea. Doctora mi-a zis sa-i dau Sab Simplex de 3ori/zi iar noaptea sa-i pun o picatura pe suzeta daca plange. Dar nu e destul, micuta se tine de burtica si plange. Voi cum administrati picaturile de colici ziua, noaptea? Sa-i mai dau si altceva inafara de Sab Simplex si Baby Drink?
Si ochisorul ii curge in continuare, mai ales dupa ce venim de afara. Ba mai mult a inceput si celalat sa curga. Am schimbat picaturile Tobrex cu Tobradex si tot aia e.
Mai nou a inceput sa manance mult, cam 90-100ml si daca se agita f tare plus sughitat, varsa mult laptic. Mi-a varsat cam de 3 ori intr-o saptamana.
Am o intrebare: In 2sapt de la externare a luat 700g, nu e cam mult? Avea 3230g la externare si vineri la 2sapt avea 3930g. Aseara am cantarit-o iar si are 4090g. NU E MULT? Nu vreau copil obez!!!
Offfff, cat am mai scris sper ca nu v-am plictisit.
Fiecare zi este o binecuvantare, fiecare zambet al ei ma innebuneste de fericire, fiecare sunet sau miscare a manutelor, privire ma fac cea mai fericita din tot universul !!! Am o fetita frumoasa foc, cumintica, putin rasfatata (ca asa le sta bine printeselor) si cu o personalitate f puternica. O ADOOOOR!!!
Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !
Poze noi
Sandra, vad ca ne confruntam cu aceleasi probleme. Si eu am avut probleme cu ochisorii, i-am dat Betabioptal de 3 ori pe zi, si cu asta vad ca i-a trecut, cu Kanamicina nu prea, dar am stat si vreo 2 zile cu ea in casa la caldurica (ce-i place caldurica), n-am mai iesit afara, sa-i protejez ochisorii.
Pt colici, si eu ii dau sab simplex, dar incepand cu ora 15,oo, la o masa ii dau sab simplex, la urmatoarea Bonisan (niste picaturi pt. colici din plante naturale), si tot asa pana se culca. Nici aseara nici alaltaseara nu s-a mai chinuit. Sper sa fie de la combinatia asta.
La greutate, mi s-a spus ca pana pe 9 nov. sa ia min. 600 gr., adica de la 3.200 sa ajunga la minim 3.800. Aseara avea 3.630, dar dr. pediatru mi-a zis ca el crede ca ajunge la 4 kg.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
mexxa spune:
Buna dimineata..
Am intrat sa va spun ca va pup si ca incerc sa ma conectez la internet cat mai repede posibil....sa nu pierd mult din ce vorbiti![]()
Pupici
_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...![]()
GETY spune:
quote:
Originally posted by eloise
Toata ziua n-am avut net din cauza vantului si a ploii.
Mexxa unde ai vazut tu ninsoare? Nu ninge deloc, nici pomeneala, asta ar mai lipsi!!!
Pufymic, Alessia, Ralukutza sa va traiasca pruncusorii proaspat botezati! Pufy am vazut pozele, wow ce elegant era Nicolas, un mic aristocrat!
Cici am vazut pozitele, ce bebelina scumpica, si ce freza are si ea! Rivalizam, rivalizam!
Va multumesc si eu tuturor pentru ca ati avut rabdare sa cititi povestea puiului meu si pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ati adresat!Intr-adevar, desi asemanatoare, fiecare poveste e totusi unica si incarcata de emotii mari. Inni, da, ar fi fain sa se imprieteneasca si micutii nostri si sa duca mai departe traditia DC(chiardaca ne-ar barfi nitzelush pe noi, babacii).
M-am intristat sa citesc despre Try si Laura Ioana. Le doresc mult mult bine si Dumnezeu sa isi intoarca fata spre suferintele lorAndra si
Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
Eloise, Mexxa a avut dreptate, nici noi n-am vazut, dar cumatra mea, cu care eram pe mess. m-a intrebat daca am vazut cum fulguie. I-am scris ca nu.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
bibi spune:
Pentru ca este ULTIMA ZI la odisee m-am gndi sa VA FELICIT si sa va urez sa aveti o viatza lunga si plina de impliniri alaturi de puiutzi vostri. Sa-i tina Dumnezeu sanatosi, iar pe voi la fel de entuziasmate si pline de dragoste pana...hat departe...cand o sa ajungem cu ei pe bancile facultatzii iar noi acasa, la o tacla pe forumul DC.
adameasca spune:
'neatza!
Bibi, multumim de urari!
Cand ne mutam la bebelushi? Ca daca tot s-a terminat capitolul asta...
Ileana
poze,poze si iar poze...

!!!
!!!
Intr-adevar, desi asemanatoare, fiecare poveste e totusi unica si incarcata de emotii mari. Inni, da, ar fi fain sa se imprieteneasca si micutii nostri si sa duca mai departe traditia DC(chiardaca ne-ar barfi nitzelush pe noi, babacii).
Andra si
Vladutz (14.10.2006)