Mamici de sept-oct 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Irena fitze? Hai mah... te pomeni ca are si ea colici 2 zile din cele 3 luni regulamentare.
Si la Buzau e un frig dse crapa pietrele. Si astia n-au dat caldura in seara asta.
Mexxa, spor la impachetat. Mie personal despachetatul mi se pare mai nasol.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Imi faceti pofta de vin fiert si n-am in casa. Sau poate atac colectia de vinuri a sotului meu.

Sim, nu se mai termina virusii astia de la gradi decat la vara. Asa ca rabdare si poate avem bafta sa scapam usor cu imbolnavitul iarna asta.

Fi-mea a fost azi super simpatica, a ras toata ziua. Parca se lumineaza toata la fatza cand il aude pe Luk prin preajma.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Irena fitze? Hai mah... te pomeni ca are si ea colici 2 zile din cele 3 luni regulamentare.
Si la Buzau e un frig dse crapa pietrele. Si astia n-au dat caldura in seara asta.
Mexxa, spor la impachetat. Mie personal despachetatul mi se pare mai nasol.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Sa inteleg ca de aia vroiai tu tzuica..sa te mai incalzesti nitzel...
ce frumos..eu stau pe scaun si barbatu saracu merge ca titirezu prin casa sa stranga lucrurile..hihihi ce frumos

_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Din fericire la noi e foarte cald. Nici n-am mai invelit-o pe fi-mea ca azi a transpirat in sacul de dormit.

Andreea spor la treaba si sa speram ca nu te mai muti asa curand.

Mergi la inceput

Si fi-mea a ras azi mai mult ca de obicei. Cand o iau in brate sau cand o schimb scoate niste sunete de pisica iar David se distreaza si o imita si cand il aude ea ii raspunde, parca ar comunica, sunt tare haiosi.

Mergi la inceput

In casa nu mi se pare exagerat de firg, dar afara... Am iesit cu Luk putin dupa amiaza si mi-a zis: "mami, e chiar frig". Ilinca nu mai e asa friguroasa, s-a mai reglat putin, dar tot tre sa stea in sacul de dormit si ziua.
Mexxa, felicitari ptr kilogramele lui Sebi, lasa ca se fac ei mari. Auzi al tau nu e friguros? Ca cica asa sunt prematurii.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amarantina

Si fi-mea a ras azi mai mult ca de obicei. Cand o iau in brate sau cand o schimb scoate niste sunete de pisica iar David se distreaza si o imita si cand il aude ea ii raspunde, parca ar comunica, sunt tare haiosi.

Vezi mah ca-i frumos sa ai 2? Iti dai seama ce-o fi pese cateva luni cand se mai dezmeticesc si fetele noastre... Eu personal abia astept sa inceapa sa mearga de-abusilea asta mik, atunci sa vezi iuresh pe capul lor. Ca Luk si acuma cand se prosteste merge de-abusilea si se amuza copios.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Ileana, Luk saluta cunoscutii? Ca David nu vrea sub nici o forma. Nu da sarumana nici sa-l pici cu ceara. Nici buna, nimic! In schimb in casa zice sarumana pentru masa chiar daca-i dau o cana cu ceai.

Mergi la inceput

Saluta pe toata lumea Luk. Sa vezi ce conversatii poarta cu vanzatoarele de la magazinele din cartier, te da pe spate. David e bestial de zice el saru mana dupa ceai. Iti apreciaza efortul si tu tre sa fii recunoscatoare.

Ar trebui sa ma duc la nani, ca pe la 4 o sa miaune dupa lapte maimutza mea. I-am dat antibioticul lui Luk, tare intelegator mai e. S-a trezit, s-a ridicat in fund, a luat siropu si s-a culcat la loc. Ma asteptam sa zica ca vrea sa dorm cu el. Na, c-am scapat.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Da, si eu de-abia astept sa inceapa sa mearga de-a busilea. Dar cand ma gandesc ca va trebui sa ascund toate jucariile lui David care au parti mici, care zgarie, etc ma apuca groaza. Iti dai seama ca el n-o sa vrea... oricum cred ca o sa fie tambalau in fiecare zi.

Mergi la inceput