Mamici de sept-oct 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Eloise superba povestea, sa fiti sanatosi, fericiti si sa aveti parte numai de bucurii.

Pufy pupam micul crestin si sper ca a-ti avut o petrecere pe cinste. Pozele sunt superbe si ai niste copilasii frumosi si poti fii mandra de ei.

Lexi sper sa te simti bine in noua casa si sa fii fericita la fel si Mariuta mamaruta ta.

Carmen si Cris eu cred ca la dieta respectiva sucul de grapefruit e cheia..si sunt tare curioasa cat o sa slabesti Carmen daca tii cura asta...sa ma anunti si pe mine...eu nu ma incumet sa tin cura de slabire cat alaptez dar dupa cu siguranta ca o s-o fac..am tinut o cura de slabire si dupa ce am nascut-o pe Alexia si am slabit intr-o saptamana doar 2 kg...apoi dupa vreo 2 sapt am repetat-o si din nou am dat jos vreo 2 kg..e cu ceva supa si completare de altceva in fiecare zi pe langa supa.

Eu am pus 19 kg...am slabit la 65 dupa ce am nascut si am ajuns la 60 dupa vreo sapt si apoi am bagat dulciuri la greu si acum am din nou 64 si deja simt ca mor...am zis ca las toate dulciurile la o parte sa vedem rezultatul...ca de mancat trebuie sa mananc daca alaptez

Pentru cine vrea sa ne vada am pus si noi pozitze sa vedeti ce pleata avem si noi.

Pupici la mamici si bebici si o saptamana super usoara.

Nokia, pe unde esti???? sper ca esti bine alaturi de copilasii tai

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Fetelor, mai stie cineva de Try si micul Adrian?

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

poze cu dragoste
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">pagina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by lullabay

Ups Mirabela stai ca nu inteleg..eu am un capacel de la sticluta care are cea mai mica diviziune 2,5 ml...in plus nu as putea sa ii dau sa bea din capacel...nu cred ca ar nimeri nici jumate in gurita lui..

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

David bea f. bine din capacelul acela, chiar mai bine decat din lingurita, i-l apropii de gurita si el suge tot.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Din cate stiu sucul de grapefruit nu face bine deloc la dantura... (asta daca aveti deja probleme cu ea)...

Diana de Maia (18.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna, fetelor! stiu ca sunteti fericite, dar si ocupate cu bebelusii vostri, dar am si eu o intrebare: ati avut in ultimul trimestru de sarcina mancarimi fioroase pe burtica, sani, maini, spate? Eu am de vreo 12 zile bubite pe tot corpul si sunt ingrozita ca nu mai trec. am fost la dermatolog si a zis ca e vorba de o alergie, dar nu mai trece!!! Oare face rau bebelusului si daca v-ati confruntat cu problema asta, ce remedii ati folosit???
Mentionez ca nu e vorba de mancarimile alea de burtica generate de faptul ca se intinde pielea, sunt bubite, mici, rosii care manancaaaaa.
Multumesc si multa sanatate voua si puiutilor vostri!

ROXANA 34+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Putzuruca uite aici ce a scris Try
in 26 octombrie

Azi am fost iar la spital si hemoglobina i-a scazut la 65, asa ca i-am facut iar transfuzie. A patra. Ma tem ca-n curand nu voi mai reusi sa le numar.
Ceea ce ziceam noi ca-i mai bine, absolute reticul count (un indicator), azi a fost foarte bun: 126, medicii vroiau sa-l vada peste 100. Insa hemoglobina tot i-a scazut, eu credeam ca daca reticulul creste, o sa fie bine si se regleaza totul. Uite ca nu-i asa.
Dr. care-l urmareste acum, cea de la Sick Kids Hospital, acum vrea sa-l testeze pentru o boala de sange foarte rara (sunt cam 600-700 vazuri declarate) numita Diamont Blackfan Anemia, iar din ce-am citit treaba nu sta deloc roz daca se va deveri ca are boala asta. Va fi dependent de transfuzii de sange toata viata (care au si ele efectele lor secundare) sau de tratament permanent cu steroizi (care si astea au efectele lor secundare). Iar cazurile cele mai grave, in care esueaza cele 2 metode anterioare, se trateaza prin transplant de maduva osoasa.

Printre simptomele adiacente acestei boli se numara si defectele de inima si defectele la maini, in special la degetul cel mare (asa cum are el).

Una peste alta, chit ca se va adeveri sau nu acest diagnostic, am devenit perfect constienta ca Adrian nu-i un copil sanatos si nici nu va fi, ca vor urma multe drumuri sinuase pentru el. Sunt in faza in care trebuie sa accept acest lucru si sa incetez sa ma mai mint ca se va repara totul si-ntr-o buna zi totul va fi doar un vis urat.

E clar ca are o boala, nu stiu cat de rara sau cat de severa, dar o asemenea anemie cum a avut si are el, nu poate avea decat o cauza foarte serioasa.
Sunt foarte bulversata, imi este extrem de greu sa accept situatia, dar n-am impotriva cui sa ma rascol. Ma-ntreb daca voi putea sa invat vreodata sa ma uit la el cu bucurie deplina fara sa ma doara sufletul, caci acum mi-e imposibil

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

OFF...imi pare tare rau pt Try...dar Dumnezu e mare si ii va da putere sa mearga mai departe...
La Iasi NINGEEEE... nu ma incanta deloc...dar asta este..
La 6 merg la policlinica...sper sa fie bine.

Cred ca o saptamana nu voi mai putea intra pe net...diseara impachetez totul si maine la 12 vine masina ca sa ne transporte lucrurile la noul apartament.

Va pup si sper sa intru diseara sa va zic ce am facut la medic.

_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Aoleo....m-a intristat ce am citit de Try. Sincer nu credeam ca va fi asa de grav bolnav baietelul. Poate se intampla un miracol si cu el si isi va reveni. Cred ca sufletul ei de mama nici nu mai poate respira de atata suparare.

Eu n-am intrat pana acum pt. ca azi am fost chioara de somn. Fi-mea s-a trezit azi-noapte din 2 in 3 ore . De unde o laudam..!! (da' n-am zis ca nu ma supar ?..apai sa nu ma supar ). Si azi abia pe la 3 a adormit....dupa multe rugaminti ..dupa care am dormit si eu.

Va multumesc tuturor pt. gandurile bune asternute.

Mirabela si Eloise...fiecare poveste e unica. Fiecare bebelus e unic. Mi-as dori ca intr-o buna zi acesti bebelusi unici pentru mamele lor sa se intalneasca si sa fie buni prieteni. Sa se sprijine, asa cum si noi am facut-o in aceasta odisee si cum vom face de acum incolo. Chiar ma intrebam, de fapt mi-ar fi placut sa existe si o odisee a batranilor parinti care sa fie continuata de copii. Ar fi frumos ca "bebelusi de sept-oct"...sa traiasca asa de mult incat sa ajunga copiii nostri insisi sa "tina" forumul si sa povesteasca despre noi, parintii lor, sa-si ceara sfaturi, sa povesteasca cum "mama s-a sclerozat" , "tata nu vrea sa ia medicamentele" .
Visez si eu aiurea.

M-au impresionat povestile voastre. Mirabela, pe a ta am citit-o azi-noapte. Si m-am gandit la tine mult de tot (n-ai sughitat? ). Va doresc sa ramaneti pt. totdeauna o familie fericita.

Eloise Vladut s-a nascut intr-o zi mare. Este de 2 ori binecuvantat...o data ca te-a ales pe tine sa fii mamica lui si a 2-a oara ca si-a ales un sfant care-l va veghea toata viata.
Iar asemanarea ta cu artificiile seamana cu a mea cu luminitele de Craciun. Foarte frumos ai spus. Mi-a placut mult.

Pufy ti-am vz pozele. Ai de ce sa fii mandra. Ai 2 copii absolut minunati.

Raluca, Lexi...sa va traiasca micutele. Sunt adorabile (am vz pozele)

Ileana...ce indigo ?? (acolo mai e cate o diferenta)...XEROX poate...
Cateodata chiar mi se ridica paru' pe piept ..cand vad ce ai scris tu (de obicei mi-o iei inainte) mai ca nu-mi mai vine sa scriu eu. Ca repet aceleasi chestii. Sa nu plictisim lumea...o punem sa citeasca de 2 ori ceva.

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

In primul rand, va multumesc tuturor pt urari! Ma simt altfel anul acesta: toate felicitarile primite imi aduc aminte inca o data ca de acum incolo de fericirea si sanatatea mea depind fericirea si sanatatea familiei mele, in special a puiutului meu. Parca toata existenta mea a capatat, in sfarsit, o motivatie intrinseca.

Sunt un pic trista(si totodata ingrijorata!) pt ca sotul meu a uitat, se pare, ca astazi este ziua mea. Saracul de el, este atat de ocupat cu serviciul, si incearca in fiecare seara sa ajunga cat mai repede acasa si sa ma ajute cu cel mic(cu baita si mesele de noapte), incat uneori ma intreb cat va mai rezista cu toata oboseala acumulata. Si ca sa vedeti ca nu il laud degeaba, iata-l pe tati cum imi face baita. Cu mana pe inima o spun: este un tatic cu adevarat exemplar!

Felicitari pt botezul celor mici pt Pufy, Alessia, bb ralucutza!

Eloise, Inni, Mirabela m-au impresionat povestile nasterilor voastre, si in special taria de caracter de care ati dat dovada in depasirea momentelor dificile cu care v-ati confruntat. Inni, ai dreptate: ar fi atat de frumos ca aceasta odisee sa continue mult timp de acum incolo, iar copilasii nostri sa se inspire din prietenia pe care mamicile lor au legat-o, in mod paradoxal, in acest mediu virtual.

Adriana, mami de bebe Tudor zis "Dudu"
Varsta Dudu
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Si eu credeam ca baietelul lui Try e mai bine. Imi pare tare rau ca nu e asa. Sa speram ca vor trece peste toate necazurile.

Ralu am vazut pozele de la botez- frumoasa fos. Nua plans cand a bagat-o in apa?

Cici- si pozicile voastre le-am vazut si sunt niste scumpe piticile.

Eu nu stiu ce sa spun de Victor - musai trebuie sa-i fac proba suptuluyi. Se trezeste papa cam 3 min dupa cre se ineaca , ragaie apoi adoarme pentru o jumate de ora, apoi povestea se repeta. Nu stiu de ce nu sta la san si sa pape cat trebuie la o masa.Daca nu doarme oricat ma chinui sa-i mai dau sa suga refuza sanul.

Mexxa nu pot sa cred ca ninge la voi. Deja mi-e dor de zilele din saptamanile trecute cand era tare cald.Bafta la medic si spor la mutat!

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput