Mamici de sept-oct 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 20
anangel_lexi spune:
La multi ani celui mai "varstnic" bebelus din gasca noastra, David de Ignatica pentru cele 3 luni implinite si de asemenea la multi ani bebeilor care azi implinesc 2 luni, respectiv 1 luna! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!

Alina si Ena felicitari pt. bebei, v-am trecut pe listuta!

Mirabelac, foarte impresionanta povestea nasterii! Felicitari tie si bebeului!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta
inni spune:
Azi am implinit 2 luni.
I-am scris si eu povestea...va invitam sa o cititi.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
sympa spune:
Inni, super frumoasa povestea printesei tale.Mi-a placut mult modul in care ai ales sa-i spui sotului tau ca esti insarcinata.Ma emotioneaza atat de tare de fiecare data cand citesc cate o poveste de asta si nu ma pot abtine sa nu plang.Sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea...
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006
Cecilia C spune:
Inni sa va traiasca printesica, sa fie sanatoasa acum la implinirea a 2 lunisoare, sa va bucurati cu totii de cele mai frumoase clipe si sa aveti parte numai de lucruri bune.
Superba povestea si inca o data " La Multi Ani" Amalia Ioana 

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
adameasca spune:
Inni, e minunata povestea voastra... Sa fiti sanatosi si fericiti! Ca frumosi sunteti deja. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
nu am prea citit ca ma grabesc sa scriu nu cumva sa se trezeasca puiutul meu. Cred ca azi merg prin farmacii sa caut batista bebelusului pt ca are nasucul un pic infundat iar cu pompa aia mica nu reusesc sa scot nimic din nasuc.Asa ca azi noapte nu am prea dormit. El doarme saracutul nu plange ci se tot foieste si vad ca-l doare burtica si nu stiu ce sa-i fac.
Mexxa felicitari pentru povestea de pe prima pagina.
A celorlalte fete nu am citit-o inca dar promit ca cum am un pic de vreme o citesc.
"La Multi Ani!" David- sa cresti mare si sanatos.
"La Multi Ani!" si voua pentru 2 luni de viata Amalia, Iulia, Ilinca, Darius - sa fiti sanatosi si voinici
Maruca, Dora si Alexandru- "La Multi Ani!"- pentru implinirea primei luni de viata - sa fiti sanatosi si voinici.
Skumpic- laptele tau e bun eu spun ca-i place sa stea la san.
Nu-i mai da completare in timp nu o sa mai stea la san asa mult.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
Crisnemes spune:
Inni, am citit povestea voastra e superba precum Amalia. Sa va dea domnu' numai bucurii alturi de ea.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
Crisnemes spune:
Carmen ce dieta ai inceput vreau si eu. Eu am pus pe mine 15 kg si am dat jos doar 7 dar vreau sa dau jos inca 10 .De cand am nascut cred ca am mai pus un kg pe mine
.Sunt dispe ca nu am haine cu ce sa ma imbrac iar din cauza tzatzaelor nici nu-mi gasesc haine (camasi,geci..), iar la pantaloni nici nu mai vorbesc.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
Crisnemes spune:
Mirabela e foarte frumoasa povestea voastra. Ma bucur ca sunteti bine si ca te poti bucura de minunea ta. Felicitari!
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
Crisnemes spune:
Am o intrebare pentru fetele care
, ce metoda contraceptiva folositi?
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze