Mamici de sept-oct 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ena spune:

Buna dimineata bebei,mamici si putinele burtici....
Sint taticul fericit al bebeului Bogdan Tudor care s-a nascut pe 25.10.2006 la ora 11.20 prin cezariana cu dr. Moisa Anca la Giulesti.
Dimensiunile noastre au fost 51 cm , 3.800 kg , apgar 10 si pentru ca sintem mari sanatosi si frumosi pe 28.10.2006 am venit acasa, asta fiind prima noapte de ...nesomn
Va rugam sa ne scrieti in listuta si pe noi........iar poze cu noi
gasiti aici....http://www.totsites.com/tot/bogdantudor....multumesc celei ce a gasit site-ul
un tatic

ena

Mergi la inceput

Buna dimineata bebei,mamici si putinele burtici....
Sint taticul fericit al bebeului Bogdan Tudor care s-a nascut pe 25.10.2006 la ora 11.20 prin cezariana cu dr. Moisa Anca la Giulesti.
Dimensiunile noastre au fost 51 cm , 3.800 kg , apgar 10 si pentru ca sintem mari sanatosi si frumosi pe 28.10.2006 am venit acasa, asta fiind prima noapte de ...nesomn
Va rugam sa ne scrieti in listuta si pe noi........iar poze cu noi
gasiti aici....http://www.totsites.com/tot/bogdantudor multumesc celei ce a gasit site-ul
un tatic
am retrimis mesajul pentru link-ul catre pagina lui (nu mergea)

ena si BOGDANEL

Mergi la inceput

Si a nascut la 39 de saptamani si 3 zile...........

ena si BOGDANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Fi-mea a dormit si in noaptea asta, ci o pauza de masa de 6 ore chiar. Mama, ce bine a fost...

Sympa, sa va traisca grasunelul, m-am uitat la poze si tare frumosi sunt amandoi. Auzi, eu ma intreb cand mai ai tu timp sa te ocupi si de casa, cu amandoi copii. Ca pentru mine asta e o enigma... E clar ca daca as sta singura, cu amandoi acasa, nu as reusi sa fac nimik de mancare, curatenie, etc. Si cand Andreea nu e la gradi, cum ii dovedesti pe amandoi? De sterilet nu stiu ce sa zic... La mine nu mai e cazul, dar si eu as fi fost cu inima iondoita la montarea lui. Lui Luk i-am luat biberoanele pur si simplu, i-am zis ca-i baiat mare si nu mai e cazul sa bea din ele. Dar la capitolul renuntat la pampers noaptea nu-mi fac sperante, cred ca pe putin inca juma de an il mai folosim. Dar nu ma stresez, il las in pace.

Ena si tati, sa va traisca Bogdan Tudor si sa va aduca numai bucurii!

PS: nu uitati ca in noaptea asta s-a schimbat ora!!!!!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

fetelor, voi infasati copii ca sa ii puneti la culcare? Eu nu il infasam deloc pe Erik dar se tot agita si se trezea si am citit undeva ca dorm mai bine daca ii "wrap" intr-o paturica usoara si de atunci doarme f bine, cate 3 ore fara sa se mai scartaie.

Catalina, mamica de Erik (17.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

RamoLa Multi Ani! sa fii sanatoasa, sa ti se implineasca toate dorintele si sa ai multe multe bucurii de la Patricia!

Microbu intre timp mi-am luat, la noi e aproape un milion. Am luat-o pe ultima care era roz, am vazut ca voi aveti bleu, facem schimb, ti-o trimit prin e-mail?

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

am si eu o intrebare la mamici ... voi ati slabit? cat?
eu in 6 saptamani am slabit 17.5 kg din cele 22 depuse dar mi-e teama ca raman cu astea care mai sunt. mie nu mi s-a retras burtica de tot. voua? daca aveti timp si chef sa raspundeti sper sa apuc si eu sa citesc maine si sa nu mi-o ia timpul inainte ... ca de obicei in ultimele 6 sapt.

Catalina, mamica de Erik (17.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ramomar, la multi ani, sanatate fericire si multe bucurii de la bebita ta!
Ralu, sa va traiasca micuta crestina!
Aceleasi urari si pentru restul fetelor care au avut ieri botezul bebeilor!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cata, eu am dat jos cele 10 kg luate in sarcina, in primele 2 saptamani! Cat despre burta, da, mai am iar doctorita mea mi-a recomandat sa fac niste abdomene. De parca mai am timp si pt. asta...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineataaaaaaa! Lapticul taie greata!

quote:
Originally posted by eloise

Microbu intre timp mi-am luat, la noi e aproape un milion. Am luat-o pe ultima care era roz, am vazut ca voi aveti bleu, facem schimb, ti-o trimit prin e-mail?

Stii ca evit ROZUL , as fi vrut pe galben...dar se potriveste mai bine bleu ca am si laterale la fel .
PS: poti cu copy/paste?

Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !
Poze noi

Mergi la inceput