Mamici de sept-oct 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 15
microbu spune:
quote:Eu din cele 8.5kg luate am slabit minim 11 (m-am cantarit cam acum o sapt), iar pt burtica folosesc in continuare centura (mai am putin).
Originally posted by cata14
am si eu o intrebare la mamici ... voi ati slabit? cat?
eu in 6 saptamani am slabit 17.5 kg din cele 22 depuse dar mi-e teama ca raman cu astea care mai sunt. mie nu mi s-a retras burtica de tot. voua? daca aveti timp si chef sa raspundeti sper sa apuc si eu sa citesc maine si sa nu mi-o ia timpul inainte ... ca de obicei in ultimele 6 sapt.
Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !
Poze noi
microbu spune:
Felicitari tuturor puiutilor pt varstele "inaintate"
si tuturor care au avut sau vor avea botezul curand
!!!
Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !
Poze noi
microbu spune:
Ena
felicitari si bine ai venit cu puiul acasa!
Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !
Poze noi
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by mexxa
[blue]Fetelor ieri am fost in parc..a fost foarte frumos..m-am intalnit cu Mirabelac, am povestit..ne-am plimbat, accidentat una de alta carucioarele(suntem incepatoare la condus)...a fost frumos.[b]
[b]Intr-adevar a fost f. frumos pana ce David a inceput sa planga de foame, cica, si a spart gasca, pe drum a adormit iar acasa nu se mai trezea sa pape... mi-a facut-o...
Asta e... ne-om mai vedea noi si alta data...
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by eloise
Neatza si de la noi!
La Iasi e intuneric si ploios... sa tot dormi, ca bebele meu.
Asta noapte iar a dormit bine, s-a trezit o data, si noi ne-am odihnit 7-8 ore, excelent!
Avem POZE NOI sau poate doritzi sa vedeti cum ne sta parul dupa baie. Ramo sper ca aceasta ultima poza sa va convinga sa ne acceptati ca petitor, desi suntem mai micutz decat domnisoara d-voastra.
E superb Vladutul tau!!!
POZE
Mirabelac spune:
quote:
fetelor, voi infasati copii ca sa ii puneti la culcare? Eu nu il infasam deloc pe Erik dar se tot agita si se trezea si am citit undeva ca dorm mai bine daca ii "wrap" intr-o paturica usoara si de atunci doarme f bine, cate 3 ore fara sa se mai scartaie.
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
Esti o fericita ca sta infasat, al meu pedaleaza pana da tot jos de pe el, daca are pantaloni il gasesc in pampers, noroc ca-i dau salopete...
POZE
Mirabelac spune:
quote:
am si eu o intrebare la mamici ... voi ati slabit? cat?
eu in 6 saptamani am slabit 17.5 kg din cele 22 depuse dar mi-e teama ca raman cu astea care mai sunt. mie nu mi s-a retras burtica de tot. voua? daca aveti timp si chef sa raspundeti sper sa apuc si eu sa citesc maine si sa nu mi-o ia timpul inainte ... ca de obicei in ultimele 6 sapt.
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
Ai dat bine, eu din 18 am dat jos doar 8, celelalte 10 nu vor nici cum sa plece... dar cum alaptez exclusiv nu pot sa-mi permit sa fac nimic in acest sens...
POZE
eloise spune:
Sandra ce scumpica e Anais! Foarte frumoase poze!
Mirabela multumim, si David e un dulcel, l-am admirat si noi! 
Andra si
Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
Mirabelac spune:
ELI si RAMOMAR 
Felicitari bebelusilor care au avut botezul!
Mie ieri mi-a venit menstruatia, la 36 de zile. O fi prea devreme, nu stiu...
David a inceput sa manance mai des si nu prea mult, noaptea manca de 2 ori, acuma ma termina din 2 in 2 ore, sunt zombi... i-a trecut iritatia de pe fata si corp cu fucidin H.
Oricate probleme as avea, mamica fiind, sunt foarte fericita, nimic nu se compara cu a fi mamica, nu stiu cum am stat atata fara David, ii multumesc lui Dzeu ca mi l-a dat, chiar si cu sacrificiile facute (9 luni stat in pat), important ca ESTE SANATOS, nu mai conteaza restul problemelor care apar...
Orice problema aparuta nu mi se pare mai grea decat statul in pat 9 luni si incertitudinea daca este bine, sanatos...
Noi, care avem copii sanatosi, trebuie sa multumim zilnic lui Dzeu, am vazut si auzit cazuri f. grave de copii cu probleme, nimeni nu-si doreste asa ceva...
Sper ca nu v-am indispus, dar azi m-am trezit cu gandul asta si vi l-am impartasit si voua...
Sanatate multa va doresc!
POZE
pufymic spune:

LA MULTI ANI RAMO!!!!!

Pupici la toata lumea ca suntem pe fuga: ne botezam azi!!!!
Ioana
de
Alesio(08.10.2004)&
Nicolas (17.09.2006)