Mamici de sept-oct 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Buna-ziua mamici si bebici,

Ma bucur pentru voi ca au inceput bebeii sa doarma mai mult noaptea. Gargarita mea tot asa are programul.

Alessia, mult noroc pentru Armand si sa fie sanatos sa va aduca numai bucurie in suflete si multe satisfactii.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

poze cu dragoste
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">pagina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI TINA!!!!!
Multa sanatate si fericire alaturi de familia ta!

Eloise e un scump Vladutul tau!Freza e mortala!

Ne pregatim si noi de botez...pe maine!

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

noi ne-am intors din oras,ne-a prins ploaia ca de obicei.acum ma chinui sa-mi adorm odorul care de azi de la 8 a dormit numai 3 ore cat ne-am plimbat cu caruciorul pe la magazine.

distractie placuta fetelor care au zilele acestea botezul bebelusilor.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna seara la mamici si gravidute (daca mai sunt)!

Slaba miscarea pe forum. Luca este asa cumintel , ma lasa si pe mine sa lecturez ...dar nu prea am ce ca mamicile noastre sunt super ocupate. Asa ca de plictiseala m-am apucat sa imi modific semnatura. Mare chinuiala...ce face omu' cand bb-le doarme .

mamici ati plecat cu bb-ii in club??? ce e cu linistea asta???

Distractie placuta celor care au botezul in seara asta . Noi il facem in decembrie sau poate chiar in ianuarie de boboteaza, nu ne-am decis inca pentru ca taticu' de bb Luca vine acasa tocmai pe 20 dec.

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bonsoir!

Is relaxata dupa o zi de facut NIMIC. Ce bine a fost... Fi-mea cica a fost cuminte, n-am primit reclamatii de la tati, acuma a luat-o in primire mama soacra, azi am fost exact "dolce far niente".

Mexxa, prin partile noastre, la botez, banii se pun la copil, in hainutze, sub paturica, sub salteaua de la patutz. Ca cica tre sa doarma pe ei sa aiba noroc si parte de ei.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Buna seara mamici! Eu...tot 2in1.As vrea sa va intreb ceva in legatura cu botezul. in orasul in care locuiesc eu nu e nici o biserica ortodoxa.Oare e prea ...mult sa astept cu botezul pana in august cand merg in Rom.?Ar mai fi o varianta :Londra ,dar e o distanta de 3 ore cu mashina si in plus nu cunosc pe nimeni acolo.
Dana40+Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Marina, la noi in gradinitza sunt clase care vin si clase care nu vin, dnele noastre dudcatoare nu vin deloc saptamana viitoare...

Dani, am auzit o groaza de persoane care boteaza copilul mai tarziu, deci nu cred ca ar fi vreo problema dc asteptati pana la anu'.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Dani,

Stai linistita ca nu e nici o problema daca nu l-ai botezat inca,intentia conteaza!!
Nici eu nu am biserica ortodoxa prin partile asta ale lumii(astia nici nu au auzit de ortodocsi)
Noi vom boteza bebelina in aprilie dupa sfantul paste in romania sau in franta ,ramane sa decidem.

quote:
Originally posted by danidani74

Buna seara mamici! Eu...tot 2in1.As vrea sa va intreb ceva in legatura cu botezul. in orasul in care locuiesc eu nu e nici o biserica ortodoxa.Oare e prea ...mult sa astept cu botezul pana in august cand merg in Rom.?Ar mai fi o varianta :Londra ,dar e o distanta de 3 ore cu mashina si in plus nu cunosc pe nimeni acolo.
Dana40+Emma

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna seara!

Suntem si noi pe-aici, doar ca nu prea avem timp sa scriem. Va salutam, Lili si Mathias.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

'Seara

Vad ca unele dintre voi inca sunteti active si cu un bebe si chiar cele cu 2 bebei Eu una de 1 saptamana nu mai ma timp de nimik... am inceput sa dau si pe la facultate si chiar ca mie foarte greu, iar acasa nu fac mare lucru pt ca ma ajuta soacra mea foarte mult.... si tot nu am timp de mine. Vreau totusi de saptamana viitoare sa incep sa merg la electrostimulare, masaj, impachetai... Eu am citit inca odata dar nu mai stiu unde ca daca alaptezi nu ai voie sa faci ceva anume... nu mai stiu ce... ca ar afecta lactatia...impachetari sau electrostimulare voi ce stiti despre asta daca stiti?

de Mario (25.09.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput