USA DE LA INTRARE IN CASA

USA DE LA INTRARE IN CASA | Autor: diciu

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor, vreau sa-mi achizitionez o usa de intrare in apartament si vreau sa fie buna, solida, cu sisteme antiefractie (tije pe ambele parti care intra si sus si jos)...etc aveti idee de unde as putea-o lua?..
Usi sunt peste tot dar pentru ca sunt prea multe nu stiu care ar fi cea mai buna...
Multumesc

anda

IONUT STEGARU ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

noi ne-am luat asa ceva de la Maco. au mai multi distribuitori, unul in Bucur Obor si altul in Blocul turn de langa Cora Pantelimon (pe astea le-am vazut eu, sigur sunt si in alte zone.
http://www.maco.ro/

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze
poze apartament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Tot de la aceeasi firma ne-am luat si noi.Este metalica si e de culoarea lemnului deschis.Arata f. bine.Este antiefractie si e izolata termic si fonic.Erau de mai multe tipuri la magazinul de unde am luat,dar tipul de acolo ne-a recomandat pe cele de la firma de care spune si nemary.Doar ca,pe deasupra metalului este lipita o folie care da usii si culoarea,cu care tr sa ai grija un pic ca daca se agata..Nu stiu daca am explicat bine,dar macar m-am straduit.Am dat pe usa 9 mil. in care a intrat si transportul si montatul.Adica doar pusul usii ca de chituit si retusat tr sa te ocupi tu.Mai aveau si usi import china si turcia dar mai ieftine,cam la 5 mil. care nu au acea folie lipita,dar tipul de acolo zicea ca sunt facute din acelasi material ca si cutiile de coneve,desi eu va ca sunt oameni care au si nu cred ca sunt chiar proaste.Desi, sunt mult mai butucanoase decat cele de la firma de care spune si nemary.
Multa bafta la ales usa si speram ca ti-am putut fi de folos cat de cat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Noi ne-am hotarit pentru o usa de la waldeck.
Au sediu pe str.Armeneasca nr26 si site: http://www.waldeck.ro.
Am fost la ei si ne-a placut cum si-au prezentat marfa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ECMI spune:

Eu am usa Beyler si sunt chiar multumita. Unde pui ca desi este metalica juri ca e din lemn chiar si la atingere, in usa fiind incorporate placi MDF furniruite.
Inchidere multisistem, izolare termica si fonica...
Din cauza simplitatii dar si a materialului si culorii este chiar eleganta pe interior.

A costat cam 15 milioane acum un an cu tot cu montaj.
http://www.beyler.ro/index.php?page=details&id=42

Maria si Ilinca
La plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Noi ne-am luat o usa Maco,de la reprezentanta, pe Lizeanu, de care suntem fff multumiti. Este metalica, ne-am ales culoarea si marca de yala .Usa a fost montata cu ciment ( nu cu spuma) iar echipa care a venit a lucrat super profesionist si curat, am mai avut doar de dat cu mopul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Va multumesc de indrumari...m-am uitat pe toate cele trei siteuri pe care mi le-ati recomandat si mi se par interesante...mai ales cea de la Beyler care e cea mai aproape de ce vreau eu..insa si celelalte firme prezinta usi care par a fi sigure si bune...ramane sa ma hotarasc curand..

Thanks!

anda

IONUT STEGARU ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaP spune:

Mica- mica poti te rog sa imi spui unde pe Lizeanu este Maco?

Madalina si Edis

Mergi la inceput