sezatoarea canadiana (53)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ioana Arturicii, multa bafta la examen! Intrebarile poate nu sunt identice dar cam pe acelasi calapod. Nu-ti fa griji, o sa fie bine!
Oanagabriela, la multi ani! Si tu mergi la Sf. Nicolae la biserica?

Roxana, 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

multumim frumos

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

quote:
Originally posted by Donia

Grozavi sunt arturicii! Cred ca au fost vedetele serii la trick or treat.
Sunt frumosi ca mama lor?

Ira, cred ca n-am prea aratat poze cu Roxana. Ce, vrei sa mi-o fure?
quote:
Deci am fost costumata in scotian, da' nu-mi cereti detalii ca nu dau.

Ce detalii sa ne mai dai? Doar stie toata lumea ca scotienii umbla in fundul gol pe sub fusta aia. Scandalos!!!

Melody, poate suntem rude? Dulce fetita ta, cati ani are? Parca imi amintesc ca si Roxana spunea uneori ca ea e in poza, chiar cand nu era asa. Sa nu uiti sa pui poze!

Emilly, in aprilie trebuie sa te apuci si tot atunci sa si termini cu... treaba... De fapt mai pe la inceput. Ziua pacalelilor iti spune ceva? Ei bine, la noi n-a fost pacaleala...

Vad ca si Roxana e cumpatata cu dulciurile. I-am scos punga plina de bunatati, s-a uitat in ea in scarba si a luat cu chiu cu vai o... chestie. Eu m-am uitat in scarba si am luat vreo 3! Plus inca 2 Wunderbar de la Cadbury din ascunzatarea secreta. Of, of, hormonii mei!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Am aparut si eu din nou...Am incercat sa pun poze, macar una la paginuta personala, dar nu se poate, imi tot da eroare...
Am sa mai inerc si maine, poate pot sa iti dau un link la vreo poza de la mine din computer.

Annie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Melody, nu poti sa pui vreo doua poze pe yahoo?
Nu-i graba mare, nu vreau sa te stresez, ca eu de aici nu plec prea curand. Si daca plec tot ma intorc la un moment dat.

Pitilache, ce coincidenta cu numele!
Lasa ca va descurcati voi cu Seba, in definitiv nici lui nu ii e usor, au fost 10 (?) ani in care n-a trebuit sa imparta nimic si pe nimeni.
Mie imi e teama ca n-o sa-i mai dezlipim pe astia mari de bebelusi... pentru ei sunt ca niste papusele vii, care si reactioneaza...

bebitzu, ai baiat mare... ce le convine lor, cand sunt deja copii mari si pot sa faca de toate, cand se vaita ca sunt prea mici pentru anumite lucruri...

rocs, de unde esti din Brasov? Eu am locuit in Tractorul pana la maritis, apoi am mai stat si in Racadau vreo... mereu uit...10 ani, pana am venit aici.
Si soacra mea trebuie sa vina aici luna asta. Uneori de abia o astept, alteori ma intreb cum o sa convietuim impreuna 4 luni... Adevarul ca si daca imi era mama imi puneam aceeasi intrebare, m-am dezobisnuit sa locuiesc impreuna cu altcineva.
Macar o sa ne putem consola reciproc .

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

arturicii,bafta la examen si pot sa te asigur ca examenul este mult mai usor decat cel din Ro(daca sti cum e cel din Ro). Nu am spus eu asta ci sotul meu care dadea examene pt. permis saptamanal(el era examinatorul)
Daca ai putina experienta din Ro si ai trecut odata prin carte nu ai cum sa-l ratezi.Bafta multa si tzin pumnii.
La ce biserica mergeti?
In Laval merge cineva la biserica?

nelia,ce zice Octav.cum a gasit Ro?

multumim frumos pt. felicitari(Sf.Mihail)
Mihaitza al meu nu a priceput mare lucru din ziua de ieri.I-am luat tortulet si a suflat intr-o lumanare la gradi.Seara a facut scandal ca nu vin copii la el,ca nu are cadouri si nici tort mareeeee

fug,mi-au venit escavatoarele(facem drenul francais la casa).imi fac astia curtea varza...

pup
o zi buna

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Buna dimineata, doamnelor...
Le scrieti de n-am timp sa va citesc!
Cu ce va tratati ficatul pe-aici? Nu stiu de capul si ficatul meu, am fost simbata la un botez si am combinat creveti cu calamar si vin cu suc de portocale... Acu' maninc orez fiert cu pui.... Si nu mai am ceaiuri, deloc - deloc...
Irina, Dana, puneti-ma si pe mine pe lista la colinde, in principiu, 99% adica, daca e in afara orelor de robotit la job! Vad eu daca vin cu Atomix sau fara Atomix, ca i s-a urcat democratia la cap si nu mai are chef sa vina cu noi peste tot, are el treburile lui, mai importante, asa-mi trebuie daca l-am crescut negociator si constient de dreptul lui de a spune nu! (Eu ii tot repet ca eu sint sef!, el zice da, mami, si pe urma zice: Dar... si formuleaza aceeasi doleanta in alte cuvinte, de-ti vine s-o iei la fuga!)
Donia, nu incepe cu Brasovul, ca pe mine ma doare ficatul si cind ma doare ficatul sint predispusa la depresii... :) Si, bine zici, 1 aprilie e o super-zi, noi ne-am casatorit pe 1 aprilie, am avutprieteni veniti in blugi la Primarie, cica noi ne batem joc, cine se mai cununa pe 1 aprilie? Apai numa' Simona! :))
Ana, cum faci, frate, sa iesi din Laval Vest diminetile? Ori am avut eu ghinion, ori la loc comanda! L-am dus pe fiu-meu la niste prieteni, ca avea pedagogique si n-avea chef sa stea la sv. de garde, si am plecat de pe St. Rose cu Arthur Sauve la 7 si un sfert. Mi-a luat juma de ora sa ajung pe 13! Ca tot zic ca ma mut acolo, ca e frumos si liniste, case fainute... Da' excursia asta mi-a taiat tot elanul, ba i-a mai si dat apa la moara lui Colegu', cica stam noi bine in Chomeday, unde vrei sa te muti, ca abia ne-am mutat!
Da, da' Piranda din mine zice hai cu cortu', ca se fac doi ani de cind nu ne-am mutat! :0
Gata, la lucru cu mine!
Doamnelor, o zi faina, ignorati ploaia si spuneti-mi cu ce sa-mi tratez ficatul, ca la cite chefuri sint in perspectiva pina de Craciun o sa fiu la Juif nu la intilneala pe care-o punem aici la cale!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Bine v-am regasit!
Pitalache, tu ai o fetita sau un baiat de 10 ani? Intreb pentru ca si al meu (baiat) are tot 10 si nu stiu daca o sa fie cazul de gelozie. Ei sunt deja mari si inteleg. Tu ce crezi?
Al meu nu prea voia sa auda de un bebe plangacios, care o sa se joace cu jucariile lui. Are si experienta surorii mele, a carui baiat, mai mic cu vreo 4 ani se baga intre ei, le strica de ex. aranjanjamentul de la tabla de sah, cand jucau sah, le strica jucariile, voia mereu cate ceva si nu ii lasa in pace. Ce sa fac, al meu a fost crescut singur, cred ca e putin egoist, dar pana la urma s-a obisnuit cu ideea ca va avea un fratior sau o surioara.
In legatura cu somajul, pentru cine intereseaza, in Quebec nu se poate trece din somaj in concediu de maternitate, eu am intrebat direct, ei considera ca nu se indeplineste conditia de a suferi o reducere de 40% a venitului.
Bafta pe la examene si sa aveti numai succese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Simona, ceai de sunatoare, gasesti la Pharmaprix, si daca ai prin casa Anghirol,?!! nasol cu ficatii, ma mai apuca si pe mine citeodata.
Sanatate maxima!
Eu am alta problema, nu stiu cum fac de iau toate alea de la fiica-mea.A fost saptaminile trecute ea cu nasul in pioneze, pe mine ma luase asa o jena la git si uite asa saptamina asta am sfirsit prin dureri de git si un nas curgator, frate eu nu stiu ce sa ma mai fac ca toate le iau de la ea si acum cu siguranta urmeaza tata-su, offf!!!!!
chiar asa imunitate de gaina sa am??!!si la voi e la fel???

Oana mercic de info! eu vreau sa mergem la amandoua, adica si la Hrusca si la Adrian Ardelean.La Hrusca am mai fost acum 3 ani si ne-a uns la suflet.Un pic neplacut cu copilasii ce zburdau pe scena in pauza si umblau la instrumente si parintii erau parca inexistenti, in rest a fost frumos.

Zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Ouau, Adrian Ardelean ! Citeam articolele scrise de el pe quebec.ro acum 2-3 ani, inanite de a emigra si tare imi placea cum scria, deci s-a implicat in viata sociala din Montreal ! Bravo lui !
Eu sper ca fii-mea sa fie concilianta cu bb, la inceput vor fi probleme cu "taci ca doarme bb" apoi sa se joace cu el...acum e intr-o stare asa de capricioasa si matzaita de-mi vine sa-mi iau campii si sa ma opresc prin insulele exotice de la Bora-Bora si sa mai vin cand o avea 20 de ani !

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 38 sapt si Ioana Nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Neata' tuturor.

Am trimis actele la ambasada, acum nu ne ramane decat sa asteptam...va trimit si ultimul mail de la sor'mea, daca v-as putea pune si pozele ati avea o imagine completa.

Simonna, in principiu va fi sambata, 16. O sa refac eu lista cand o sa am timp, saptamana asta nu am we, sambata dimi am ore si dupa plec la Qc si ma intorc duminica.

Pupici tuturor.

Am ajuns de doua zile in Albany, care este capitala oficiala a statului New York. Cred ca locuitorii din aceasta localitate tin sa precizeze de fiecare data asta, caci evident in statul New York nu mai conteaza altceva decat New York City.
Banuiesc ca mi-am luat o doza buna de soare, relaxare si odihna in Florida, caci nu am reusit sa ma deprim deloc de cand am ajuns aici. Mai mult, zimbesc tot timpul, sper sa se mentina pina ma intorc. Locul a fost calcat de Dan Tapalaga anul trecut si toata lumea ma intreaba de el la Times Union, unde am fost repartizata, asa ca e mai usor sa trec peste toate formalitatile.
Orasul, insa, Doamne, orasul, ce sa zic... Cu greu poti sa crezi ca e capitala de stat, i-ai zice greu resedinta de judet in Romania, dar cum sor-mea bine le nimereste, prea mult tinem noi la forma, la aspect, si dam putina importanta continutului.
Despre continut vorbeste insa Wikipedia> cel mai mediocru oras din SUA, un oras care n-are nici macar un resturant chinezesc ca lumea, dupa cum se plingea recent Rudolph Giuliani. Se zice ca aici este locul ideal pentru firmele care vor sa-si testeze produsele, caci gasesc aici, fara stradanie, esantionul mediu reprezentativ.
cat despre geografie... un regizor de film ar decide ca este un loc bun de filmat despre insuportabila singuratate... peisaj tomnatic cu frunze ruginii si vaste campuri verzi, ca in filmele despre eroul necunoscut american, cladirea universitatii, rece si comunista, politehnica din bucuresti devine mult mai romantica prin comparatie, apoi casutele de lemn in culori friguroase, alb si albastru, gri inchis, gri deschis. Cumva arhitectura lor imi aminteste de biserica de la Policiori (de la tara mea): este o constructie mica din lemn vopsita in albastru, insa acolo ai mereu motive sa zambesti, indiferent de eveniment, tre sa dai peste o baba sarita care te intreaba de toate neamurile si care intra fara sa simti in toate detaliile din viata ta. Aici, in schimb, nici tipenie pe strada, nu tu masini, nici tu copii, nu tu babe nebune.
Centrul e acceptabil, au abutobuze, primul motiv de usurare dupa ce am ajuns aci; apoi am gasit si niste cafenele, biserici, "capitoliul", oameni imbracati decent, in traducerea romaneasca a cuvantului.
Paralel cu washington avenue, care este un fel de strada Unirii din Buzau, aia care traverseaza orasul de la nord la sud si-l imparte in "pe dreapta" si "pe stanga", se afla strada Clinton, asta ca sa va faceti o impresie despre ideologia orasului. Insa nu pot sa descarc pozele acuma, sa va arat ce frumusete. Pe bune m-a impresionat> saracie lucie, cu scanduri in loc de geamuri si vopseaua scorojita si cutii postale intr-o rina si frumusetea copacilor din nord, toate culorile alea superbe, ruginiu, auriu, smarald, de fapt dupa frunze mi-am dat seama ca sunt aproape de montreal, unde-i sora-mea. S/a intamplat luni dimineata, dupa ce am inaintat vitejeste printr-un covor de frunze si mi-am amintit brusc ca irina imi trimisese o poza cu ea trantita peste niste frunze de artar, am urcat in taxi (unul din-ala adevarat, ca la new york, cu paravan) si soferul, amabil, a zis ca ma duce in canada pe 1500 de dolari. E si asta o varianta, pe linga aia cu intratul ilegal prin rezervatia de indieni din nord. Deci sunt la vreo 2 ore de canada si la vreo 3 de montreal, tousi sper sa rezolv cu consulatul din new york.
cica e fix ca la vize la sua, insa fara rezervare de loc> te duci la 8 dimineata cu dosarul si cu suma exacta in mina (70 de dolari) si daca da Domnul o iei. Alta varianta n-am. Drumul din Albany la Montreal e si el 50 de dolari, 100 dus intors. Asta insemneaza 0 shopping pt mine de acu incolo.

oamenii nu zimbesc asa de mult in nord

Mergi la inceput