sezatoarea canadiana (53)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Ange mercic de intrebare, am inceput munca cu o mica vacanta in 7 noiembrie intru in cimpia muncii si nu cred ca o sa mai ies curind

Ioana noi nu am avut cort.Cred ca mai mult de 15 ori pe iarna nu a dat al meu sot zapada de pe masina.Apoi exista un temporizator pe care il bagi undeva la baterie, cred, si il poti programa sa-ti porneasca cu citeva ore inainte de a avea nevoie de masina.

zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:


Buna dimineata, fetelor,

Oanagabriela, te rog sa nu ma uiti cu agentia aceea, ca am cautat pe internet de mi-a venit acru, in afara unor oferte in noiembrie si inceput de decembrie nu am gasit nimic sub 7 nopti...imi vine sa-mi schimb jobul ( oricum am inceput sa trimit cv-uri , aici nu ma pot obisnui si pace; la firma anterioara a fost jobul muult mai dificil si salariu mai mic si m-am simtit de un milion de ori mai bine- pacat ca am prins doar contract; aici ma plictisesc toata ziua, si totusi cind intru-n firma parca-i sfirsitul lumii:)))

Ioana, noi avem garaj din acela tip cort pentru ambele masini si pot spune ca mi se pare foarte util (experienta masinii in zapada am avut-o doi ani la bloc si mi-a iesit pe nas:))); masinile nu ingheata, binenteles ca nu e nici cald- sunt reci dimineata dar curate si nu inghetate, plus m-a salvat de la lopatat- care oricum ramane o distractie, pentru ambele alei si curte;

Emilly, unde ai locuit tu iarna trecuta sa ma mut si eu, ca la noi a fost zapada girla (acu' ma apuca risul la amintirea fotografiei cu masina Irei ingropata de tot in zapada :)))


zi buna fetelor, mai ales ca e week-end, yupiii


Ana





"If you talk to God, you are praying; If God talks to you, you have schizophrenia. If the dead talk to you, you are a spiritualist; If you talk to the dead, you are a schizophrenic."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Ana urita treaba cu serviciu, cunosc sentimentul si e nasol tare.Bafta sa-ti gasesti alt job mai bun!

Pai ici la Pierrefonds am locuit doar ca stii si tu ca nu da cu zapada girla in fiecare noapte.Da de citeva ori bine dupa care nu mai da o perioada sau da usor ca doar nici Ira n-a dat la lopata zilnic.Noi nu ne-am permis sa dam 4-500$ pe un cort dar cine isi permite e super bine sa nu dai deloc zapada de pe masina.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Ana, dar ce anume te sacaie la job, doar tipa aia ? Da-o-n ma-sa, ma, ca doar n-o sa pierzi tu bunatate de job pentru ea. Daca e ceva mai profund cauta-ti altceva si in timpul ala pana la schimbare incearca sa vezi numai rozul situatiei. Faptul ca ai un job aproape de casa si un salariu bun. Altii ar sta si cu un elefant in birou numa' sa aiba job-ul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Medisys nu mai face ecografii, mi-au dat telefonul de la Westmount clinic, unde nu fac decat pana la sarcina de max 10 saptamani...

La dr. Khalife raspund la telefon de abia dupa 10. O sa incerc atunci dar daca va mai aduceti aminte de alte clinici, SVP!

La mine in zona am sunat si asta au doar o zi pe saptamana si aveau liber numai in decembrie...

Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

mai si voi vorbiti de zapada ca si astia de la "meteomedia"
si noi avem "tempo",cort cum ii spuneti voi si este tareeee util.fara el cred ca ma gasea nebuneala dand la lopata.Plus cort am o companie care la 6 dimin. vine si-mi face stationamentul luna;asta cand ninge si e zapada multa
Imi amintesc in prima iarna cand ne-am mutat la casa habar nu aveam de tempo,de companie de zapada si in iarna cu pricina la o zapada mare am stat 3 zile in casa pana a venit colegul sa dea zapada.a fost cumplit.Am incercat eu sa dau la lopata dar mi-a fost imposibil la un stationament de 6 masini cu o zapada de 50 de cm.Toneee de zapada!
Asa ca sfatul meu este ca cele care stati la casa si inca nu aveti "tempo" fuguta sa va cumparati ca altfel va rupeti cocoasa dand la lopata in iarna asta

emily,daca ai timp suna-ma sa stam la o vorba mica.

o zi buna


"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Hai ca am gasit pentru joia viitoare la Medica.
Just in case, pentru cine mai are nevoie:
Medica
5950 Cote des Neiges, suite 200
Montreal, H3S 1Z4
tel: 514-739-6169

O zi buna tuturor!
Roxana, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Mama fetelor, ce v-ati mai incins la scis!
Nu am timp nici sa va mai citesc, ce sa mai zic de scris.

Ana, e nasol cu serviciul, spor la gasit altul!
Donia, drojdie proaspata poti gasi si la magazine unguresti sau poloneze, poate ai ceva pe aproape de tine.

Despre soya: se gaseste soya la orice magazin alimentar, e pe rafturi in cutii , ca de exemplu: so-soya: http://www.so-soya.com/products_page.htm . Eu una nu prea ma omor, dar imi place tare mult sa manac soya boabe, prajite si sarate, sunt la pungi pe la supemarkets.

Fetelor din Toronto, si pe mine ma intereseaza tare mult ce scoli sunt mai bune, as vrea sa ma mut intr-o zona unde e o scoala buna si acum sunt in cautare :)

Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenB spune:

Salut fetelor

eu mai mult citesc ce scrieti voi si de scris ...mai rar.

Pentru Pitilache laboratoare de analize private eu stiu http://www.laboratoirecdl.com/
si altul
Radiologie Ellendale 5950, chemin Côte-des-Neiges, bureau 200 Montréal (Québec) H3S 1Z6 Tél. (514) 739-1114


Vroiam sa va intreb, ca tot se discuta de scolile primare, daca stiti cam ce gen de teste se dau la scoala internationala. Noi avem un baiat de 5 ani, acum este la maternelle si ne gandeam sa-l inscriem pentru la anul la scoala intenationala.

V-am pupat acum ca trebuie sa plec



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Catalina, multumesc tare mult, acum fug la magazin sa vad ce gasesc.M-ai salvat,

Mergi la inceput