Mamici de ianuarie - februarie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 26
ALINATXA spune:
Fetelor va multumesc ptr informatii.Acum pot sta linistita.Ndiuta si mie mi sa intamplat de vreo 2 ori .
24+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
eli1977 spune:
Buna seara la burtici,
acum am venit si eu de la birou si repejor v-am si citit, ca ieri am fost pe afara toata ziua.
Nadiutapm, n-o sa crezi, exact asa m-am simtit azi dimineata, cu multe calduri si transpiratii si cu senzatii de sufocare asa, groaznic.sper sa nu mai repetam experienta.
Alina, ce frumoasa esti, si nu esti deloc grasa,mai, sa ma vezi pe mine...!nu stiu deloc cum sa fac sa pun si eu poze fie pe semnatura fie la album, sa vi le arat si voua, MA POATE AJUTA CINEVA?
[red]Loremunteanu, te rog eu mult de tot, ajuta-ma sa pun si eu pozici, ca taaare sunt nepriceputa cu tehnica asta..
Fetelor, cum ati cumparat voi hainutele pentru bebici?ce marimi?pt 3 luni sau 3-6 luni, sau mai mari, cum?ca la cat de priceputa sunt n-o sa aiba bebe al meu nici de unele..
Cu miscatul....stau cam asa;al meu ma misca cu totul, nu exagerez, cateodata am senzatia ca ma ia cu totul, face niste onduleuri ample si loviturile sunt repetate asa, foc automat
.Noaptea nu prea il simt, doar cand vine al meu mai tarziu si pune mana pe burta, gata, atat ii trebuie, incepe distractia si eu tre sa stau sa termine ei de vorbit..Si misca in oricemoment al zilei, si la birou, daca stau jos, si cand sunt in picioare, n-are nici o treaba..va pup, mi-e cam somnic, sa dormiti frumos
ELI1977
26 S+4 ZILE
anis spune:
Asa mai merge..ca mi-ati raspuns.Monu , asa am facut si eu la Ingrid la Coltea alea de coagulare.Acum m-am lipsit, am luat Aspenter si gata.
AM pus poze cu camera fetelor de la Breaza...ca la aia muncesc.
http://new.photos.yahoo.com/anis_girl26/album/576460762313261564#page1
AniS
28+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Messa spune:
Mai fetelor, dar ce fac aia la euroclinic pentru saizeci de milioane? La banii astia ar trebui sa-mi organizeze si botezul, sa ma tina pe pat de apa cu cinema in camera si sa stea in permanenta doua ciupalace la fundul meu sa-mi faca masaj la burta, maini, cap si fund non-stop! Ia, ca ma enerveaza astia, si au si reclama aia tampita cu un bebe care nu gangureste - horcaie! - ca e prost outputul de sunet in flash, cu fiecare incarcare de pagina! CREEPY!
In alta ordine de idei, ca ma tin de cateva zile sa intreb... FLAVIA, UNDE ESTI? Ce fac gemenele?
Fetele cu ameteli si somnolenta, am citit ca la unele dintre fetele cu burtici revin o parte din simptomele primului trimestru, mai putin greatza
deci probabil ca este normal. Si mie mi-e mai somn decat de obicei si dorm tare ciudat.
Ivona1977 spune:
Grasele priviti aici
http://video.google.co.uk/videoplay?docid=507732229697832036
si simtiti-va bine!
Ivona 32+
anis spune:
Messa, peste tot in lume tot ce e privat costa.Eu am vazut clinica, e exact cum ar trebuii sa fie toate maternitatile.Am nascut la Municipal...creepy...nu mai nasc acolo...mai bine pe strada.
AniS
28+ 
si
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Auuuuuu....Monu ai dreptate, am uitat sa fac publice pozele
...gata acum
AniS
28+ 
si
Ingrid-Alexia
INGRID
anis spune:
AM pus poze cu camera fetelor de la Breaza....
http://new.photos.yahoo.com/anis_girl26/album/576460762313261564#page1
AniS
28+ 
si
Ingrid-Alexia
INGRID
anis spune:
Ivona...mama ce greata mi-a facut balena..ca altceva nu pot sa zic
AniS
28+ 
si
Ingrid-Alexia
INGRID