Mamici de ianuarie - februarie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 23
Liuda spune:
alinatxa eu numai eco am facut, pe masa nu am mai urcat de un secol, stai cuminte ca se vede si la eco!!! Am intrebat eu si mi-a zis ca nu are ce cauta "acolo".
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 28 sapt si 1 zi
Salina spune:
Ralu- exact asa e si la mine. Uneori nu misca, apoi incepe si nu se mai opreste. Seara, cand ma culc, ma pun pe partea stanga si incepe distractia
, 1 ora nu reusesc sa adorm. Si atunci ma iau diverse ganduri negre (dar legate de operatie, nu de bebe). In timpul zilei, mi se mai unduieste burtica uneori si cand stau in picioare. A mea fetita e cu capul in jos demult, asa ca in partea de sus a burtii se umfla un guguloi care eu cred ca e funduletul. Uneori se muta putin. E tare haios. Dupa cum descrii tu miscarile, mi se pare perfect. Nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Sa vedem ce zic si celelalte fete! Am uitat sa-ti spun ca si a mea misca uneori foarte repede ca si cum se zbate si m-am speriat de cateva ori. O sa intreb si-ti spun. Maine oricum merg la eco!
ALINA
30+
Daconst spune:
Ralu,eu sunt in 30 de saptamani si pot spune ca bb misca cind vreau eu.![]()
Adica deja daca vorbesc cu el si-i spun sa miste...bang,imi baga cite una.Apoi cu apa ii fac dus si misca de numa,iar daca e apa minerala am pus-o...ca-mi da sa ma satur.
Nu stiu cum misca...cum are el chef,deci nu e la fel de fiecare data.
Eu am intrebat moasa si spunea ca si in burtica ca si afara bb-ii se comporta diferit.Unii misca mai mult,altii mai putin.
Eu zic ca doar daca nu misca deloc o zi intreaga sa-ti faci probleme.In rest misca si el cind poate,asta daca nu esti tu pe drumuri prea mult.Cind stai in pat ar trebui sa miste.
Nu stiu cit te ajuta ce-ti scriu,dar poate mai vin si alte gravidute cu pareri.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 30+ 
anis spune:
Iti faci probleme daca bb nu misca in 12 ore.In rest misca de regula cand stai linistita, si la mine cand misca misca de ma dor coastele.
AniS
28+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
dadap spune:
Buna,
Ati scris ceva, nu gluma....
Nu stiu daca v-am spus dar am avut o revelatie. Eu m-am lasat de fumat - de unde si citeva kg in plus pe cintar, nu?
V-am vazut si eu pozele si cine spune ca s-a ingrasat se inseala. Ma gindesc ca asta se aplica si la mine. Nu stiu la voi cum e dar eu ma pling pentru ca chiar m-am marit - mai ales pe fund si picioare. De exemplu cizmele de anul trecut le mai pot inchide pina la glezna. Oare eu cu ce ma incalt la iarna??? ![]()
Dada
22+
dadap spune:
Aaaaa... si ca vorbea cineva de iarna si de zapada! Eu iarna asta nu o sa skiez 
. Dar nu iarna viitoare, ci ailalta, cine o sa fie pe pirtie cu pitica? Eu!
Dada
23+
marinar spune:
buna seara.... ca-i tare ciudat: e 5 jumate si afara e intuneric...
bai voi vorbiti de lene si eu am robotit azi toata ziua de aia nici nu am mai intrat.
si la mine creste burta intr-o veselie, bb misca de zor, iar acum de cand comunica cu tati si el mai are prostainspiratie sa-mi puna mana pe burta cand dorm...loveste pana ma trezesc si-mi schimb pozitia.
Liuda nu stiu ce au barbatii astia cu numele Maia ca si al meu tot asa vrea sa se numeasca fata. la inceput mi-a placut dar dupa cateva saptamani m-am razgandit si acum suntem inca in faza de negocieri pt ca ce-i place lui nu-mi place mie si invers.
Marina
28+
burtika
Maryela spune:
Mai fetelor, o fi vreamea de afara de vina dar pe mine m-au luat asa niste ganduri...Si tot stand eu si gandindu-ma am ajuns la concluzia ca parca as opta sa nasc la Euroclinic( desi costa o galeata de bani) si nu la Giulesti. Parca am auzit cam multe grozavii mai ales despre asistentele de acolo, despre conditiile de acolo.
Pe de alta parte sa arunc si 1500-2000 de euro asa, pe un moft de al meu...
Ajutati-ma si pe mine...Poate mai e cineva pe aici care a nascut sau o sa nasca la Giulesti, eventual cu d-na doctor Bucur Cezara...
. Luminati-ma!:)
Poate nu trebuia sa postez subiectul asta aici...In fine , nu ma injurati prea rau...

![]()
Marilena si
(un pui mic si iubit)
cleopiciu spune:
BUNA BURTICI!!!
RALU ,bebelina mea se misca foarte mult ,asta inseamna ca trebuie sa merg la spital? eu stiu ca daca misca mai putin de 10 ori sunt probleme.... ,sau nu am inteles eu bine?
mai ales ca toata ziua stau in pat o simt miscinduse in continu cu pauze scurte...., o simt cind sughite....,ii cint cu tati si se joaca si mai tare.......... si bebelina mea e cu capul in jos ....
am fugit inapoi in pat ....,v-am pupat burtici!!!!
megbeng spune:
mary, si eu incepusem sa imi pun aceleasi intrebari dupa ce am citit subiectul despre euroclinic..ce graviduta nu ar vrea sa stea in conditii impecabile si sa i se vorbeasca frumos? si medicii de acolo vad ca sunt unu' si unu'. faza la mine e ca eu inca nu lucrez, abia am terminat facultatea...si desi sotul castiga bine si ai mei la fel, pur si simplu nu pot sa le cer sa faca efortul asta..ca de intrebat m-au tot intrebat daca vreau sa nasc la o clinica privata si mereu am zis ca nu, ca merg inainte cu doctorita la care sunt, ca si la muncipal e curat si pentru mofturile mele nu merita sa scoata atatia bani..
sper sa mearga totul bine, sa nu imi dau pumni in cap mai incolo.![]()
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!