Mamici de ianuarie - februarie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 24
Liuda spune:
marinar sa stii ca nici pe mine nu ma incanta Maia chiar atat de mult... asa ca mai negociem si noi dar avem gusturi total diferite... mai dati idei cu nume de fata ca m-am plictisit sa citesc din tonele de liste de pe internet si parca nici unu nu mai este frumos acum....
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 28 sapt si 1 zi
ALINATXA spune:
Eu maryela trebuie sa nasc la giulesti.
Parerile sunt impartite.Mie nu de conditii imi e frica ca 3-4 zile nu oi murii
24+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
ALINATXA spune:
Intradevar materniatea arata jalnic insa am inteles ca giulestiul are cei mai buni spceialisti si ceam mai buna sectie de prematuri.Eu asha pun in balanta.
24+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
danymamic spune:

pentru toate burticutele
Ralu74 - acum cred ca miscarile sunt in functie si de activiatatea care o ai pe timpul zilei. Eu de exemplu stau 10 ore pe scaun si este normal sa se agite. In schimb daca am o zi mai plina nu o simt decat abia seara si atunci de multe ori adorm inainte ca ea sa-mi dea semne (eu sunt cam somnoroasa de fel). Si reactioneaza foarte frumos la muzica, indiferent de gen ii place la nebunie.
ALINATXA - nici pe mine nu ma consulta pe masa doftorasul pana luna asta cand m-a poftit sa ma urc (si mi-a parut rau). A fost un chin urcatul pentru ca nu-mi puteam ridica picioarele si saracu a pus mana si a ajutat balenuta. A fost tragic-comedie cum ma incurcasem in picioare. Eu am incredere in experienta lor si in faptul ca pot sa-si dea seama de evolutia sarcinii doar dintr-o ecografie fara sa mai fie nevoie sa ma urce pe capra.
daniela
29+
Maya
Catalina spune:
Buna fetele,
Aelita, dar nu e vorba de suparare. Ca doar cui se supara ii taiem nasul. E doar vorba (si poate cei din jur nu isi dau seama de asta, ca ei nu fac totalul) ca de cate ori ma plang cate ceva tot asta aud in jur. Ca sunt panicoasa, ca ma gandesc negativ etc. Si uneori devine nitel cam mult sa auzi mereu asta. Imi cer scuze daca v-am enervat.
Ralu, sa stii ca si la mine e la fel cu miscarile lui bebe. Cateodata e prea cuminte, cateodata, aseara de exemplu, nu stiam ce e cu el, daca nu muream de somn ma ingrijoram. :)
In rest, vad ca la mamici de noiembrie, nasterile sunt in toi. Super!
Catalina 30+
Liuda spune:
fetelor eu vreau sa nasc la o clinica privata - numai ca in Galati nu sant iar pe drumiuri iarna de sarbatori nu vad rostul asa ca o sa nasc la o maternitate jegoasa cu conditii mai rau ca la inceputul democratiei romanesti, cu babete ma scuzati asistente care te privesc numai prin buzunar... pana la urma nu costa mai putin ca la o clinica privata in schimb aici platesti ca sa nu te uite.... si ceva in plus nu ai.
Mama da ce visez sa nasc in conditii umane, ca nu o fac fiecare an asa ca odata sau de doua ori in viata mea puteam s-o fac ...
Va pupic pe buric.
megbeng spune:
quote:
Originally posted by Liuda
pana la urma nu costa mai putin ca la o clinica privata in schimb aici platesti ca sa nu te uite.... si ceva in plus nu ai.
Mama da ce visez sa nasc in conditii umane, ca nu o fac fiecare an asa ca odata sau de doua ori in viata mea puteam s-o fac ...
Va pupic pe buric.
mai, la euroclinic nasterea normala e pe undeva pe la 60 de milioane, cezariana spre 80..hai ca nu dai chiar atat spagi..ca daca era 10-20 de milioane, nu mai stateam sa-mi fie jena sa accept gestul familiei
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

ralu74 spune:
Va multumesc fetelor pentru raspunsuri
, gandurile astea negre uneori, adica de cele mai multe ori imi dau bataie de cap
.
Si ca tot vorbiti de nume, am ales si noi numele fetitei noastre...o va chema Daria.
Ralu
30+ 
mihacarm2002 spune:
Catalina,ai dreptate cu schimbatul doctorilor. Nu e bine "sa umbli din floare in floare". Pana acum si eu am fost la 2 dr. Acum m-am hotarat sa raman la cel care e mai ieftin si f. aproape de mine. Dar ma gandeam: ce ma fac daca atunci cand voi naste, va fi de garda celalalt? Sper sa nu ma recunoasca! (Sunt oare paranoica?
)
Crishtinutza, sa iti traiasca fetita! Dar de ce nu esti trecuta pe lista?
Mihaela 25+ 
aelita spune:
ralu,si a mea se misca in disperare,cand o apuca.imi vine sa tip la ea sase potoleasca,si eu ma gandesc uneori daca o fi normal,dar ce pot face eu mai mult decat sa am incredere in medic?? as vrea sa le stiu pe toate,dar nu pot.la spital nici nu m-ar primi pt asa ceva.
sper ca totul sa fie bine,la toate!
Alinatxa si eu tot rablagita m-am somtit toata ziua,si m-am mutat dintr-un pat in altul,si m-am chinuit sa nu adorm,ca altfel la noapte fac planton iar ca saptamanile trecute,abia ati mai scapat de mine de aici,noptile pe forum.
eu control nu am facut pe masa,decat cand aveam 6 saptamani,la ecografia interna,si apoi la citologie,cand a trebuit sa faca analizele.in rest,doar ecografia.se vede tot la ecografie,in mod normal nu e nevoie de masa,am inteles ca e mult mai bine sa nu umble acolo mereu.
dadap,cizmele e posibil sa nu te mai incapa pt ca ai picioarele umflate,nu neaparat ca te-ai ingrasat tu atat!
Catalina,nu ai enervat pe nimeni. Iti mai spun si fetele,poate,ca sa incerce sa te scoata din starea de panica,nu de altceva!nu ca nu te-ar intelege sau ca fiecare nu a trecut prin asta.
eu de cateva zile mamanc cam putin,cred ca imi afcusem plinul rau cand o luasem toti razna cumancarurile.
azi am mancat cereale dimienata.si la pranz doar salata boeuf.si atat,nimici intre mese,nici fructe,nici alte tampenii ce mai bagam eu.zilele trecute la fel,mananc dimienata cerealele cu lapte,apoi la pranz o farfurie de ceva,si seara nu prea mai mananc nimic.am inceput sa mamanc de doua ori pe zi,si foarte rar ceva intre mese.
si azi am o lene sa si respir,nu mai zic sa gandesc !
31+