Mamici de ianuarie - februarie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 22
Liuda spune:
salino sa fiu nebuna de te mai bag in seama, pai cine ti-a permis sa scrii aici si sa zici in gura mare ca ai numai 6 kile.... mor!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 28 sapt si 1 zi
Salina spune:
Liuda - da-le naibii de kilograme. Pe cuvantul meu ca as da orice sa nu fi trecut prin cosmarul acela. As prefera sa am si 20 de kg in plus numai sa nu fi trecut prin ce-am trecut. Cred ca o saptamana n-am mancat mai nimic, se invartea totul cu mine, ma durea capul si cand mergeam la pipi, eram slabita si fara vlaga, verde la fata... Ah, si cred ca dupa "distractia" asta m-am ales si cu cateva vergeturi pe burtica si pe un san, eu care am trecut printr-o sarcina fara sa ma pricopsesc cu din astea. So, in concluzie, zau daca mai conteaza kilogramele. Sanatoase sa fim noi si in primul rand bebelusii din burtici!
megbeng spune:
ana_alx, si eu respir f greu daca scap la mai multa mancare deodata..nu pot sta decat in picioare, ma invart prin camera, stau la geam sa respir mai bine..da nu dureaza mult si in general ma straduiesc sa-mi amintesc de neplacerile astea ianitne sa infulec...5 cm/saptamana? e cam mutl..eu stiam ca fundul uterului urca 1cm/sapt, da mai caut...
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

anis spune:
Adela tocmai acum m-am interesat si de preturi.
Analizele sunt alea pt sapt 28:
hemoleucograma
biochimie(glicemie,uree,creatinina,acid uric.TGO,RGP,Bilirubina directa si totala,ca, mg)
sumar urina
urocultura
examen secretie vaginala
culturi col (mycoplasma si ureaplasma)
timp coagulare
VSH
cultura secretie vaginala pt streptococ B
Cam astea sunt.
Fetele voi ati mai facut si altele??
AniS
28+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
simkat spune:
Criss68, multumesc pentru urari, si tie sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!
Nu am reusit sa citesc toate mesajele, dar o sa ma straduiesc, insa parca vad ca pana citesc eu 2 pagini voi treceti la un capitol nou.
23+ cu
&
Raducu(19.02.2004)
ralu74 spune:
Bine va gasesc burtici,
am si eu o intrebare pentru cele care deja se afla in 30 de sapmt, cum il simtiti pe bebe?? La mine cand nu simt ca se misca cand se misca foarte tare de ma sperie. Asta s-a intampla in ultimele doua zile. Cel putin ieri toata ziua m-am rugat de ea sa imi de-a un semn, abia abia simteam iar aseara cum m-am pus in pat, nu mai stiam ce sa fac sa o linistesc, chiar m-am speriat si asta nu ca am pitici pe creier dar la ultima consultatie medicul mi-a dat niste instructiuni cum sa numar miscarile lui bebe in fiecare zi. Si spune ca in cazul in care pe parcursul unei zile nu simt miscarile si asta datorita muncii, problemelor de peste zi, seara sa ma pun in pat pe partea stanga si timp de o ora sau mai putin, bebe ar trebui sa se miste pana la 10 ori. Daca se misca mai mult decat de obicei trebuie sa ajung neaparat la spital.
Ei si de cand cu hartia asta idioata numai griji imi fac
.
Va rog cele care aveti deja bebe si cele care sunteti in 29,30 de saptm sa imi spunteti cam cum il simtiti pe bebe.
Va multumesc
Ralu
30 
simkat spune:
Multumesc, celei care mi-a pus caruciorul in listuta!
Imi cer scuze, inca o data, ca nu am reusit sa citesc toate paginile si nu stiu cine mi l-a pus! Sper sa recuperez intr-o zi, numai ca acum nu mai reusesc sa fac fata la serviciu si acasa nu am net. sper sa ma intelegeti!
24+ cu
&
Raducu(19.02.2004)
ALINATXA spune:
Mai fetelor ce urat e afara.Vremea asta ma trage la somn.M-am trezit dimineata m-am invartit prin casa dupa te miri ce si dupa 2 ore m-am culcat din nou vreo 2 ore asha.
Acum imi e somn din nou insa ce dracu ma fac ca pe mine ma ia somnu ziua si nu noaptea.Noaptea nu adorm normal nici sa ma pici cu ceara.
24+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
ALINATXA spune:
Vin si eu cu o problema.Mai fetelor mie nu imi face doctora control pe masadecat daca cer eu.Ea sustine ca se vede totul ecografic si mai cu seama colul lungime consistenta etc.Voi ce credeti?
24+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Liuda spune:
fetelor afara nu ca e urat, ci e super urat!!! bai ma mir daca nu ninge dupa asa un timp prost!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 28 sapt si 1 zi