Mamici de ianuarie - februarie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 11
rali spune:
Buna mamicilor!
Sunt si eu o viitoare mamica de ianuarie care va citeste cu interes de la inceput dar de abia acum mi-am facut curaj si timp sa ma inscriu pe forum!
Datele mele sunt mai jos in caz ca ma acceptati in grupul vostru
DN - 19.11.1980; UM- 25.04.2006; DPN - 30.01.2007; bebele se pare ca e baietel si sunt din Brasov.
Raluca 26+
Messa spune:
Amaya, cum zicea si aelita, eu cred ca le-a sters cineva din greseala. Nu te amari, pune-le la loc! Pozele cu cezariene erau interesante (chiar, cine le-a pus acolo?), bine, acolo nu era vorba de cezariene normale, pentru ca taieturile erau foarte mari, la o ceza obisnuita se taie 10 cm, cat e dilatatia, nu toata burta cum se vedea in pozele alea. Pe mine m-au lasat rece si ma gandeam ca daca vreau, pot gasi si poze cu nastere vaginala complicata, cu epizio pana la fund, forcepsuri si alte porcarii dar zau daca asta e scopul
- oricum decidem sa nastem, nu are sens sa ne gandim ca vom avea complicatii, nu? Mie imi place sa fiu optimista si zic ca toata lumea va fi ok, indiferent cum vom naste.
Hai, fetelor, sa gandim pozitiv!
A propos de asta, Salina, o sa fie bine, relaxeaza-te! Ai sa vezi ce bebei frumosi o sa avem peste atat de putin timp!
Catalina, la mine se misca bestiutza seara mai mult, cand vreau sa ma culc. Eu am 26+, ma intreb daca si la 30 o sa se zbantzuie la fel... ca tare am nevoie de somn!
ylilimic, nu inteleg ceva... daca eu am mancat de toate in sarcina (si varza, si usturoi, si ceapa, si fasole si de toate, ce mai) mai persista interdictia la mancare din asta in timpul alaptarii? Sau pot sa mananc, ca si in sarcina, orice? Aaaa... de ce nu-s bune sarmalele?
monu spune:
Alimente - alaptare din experienta mea si din recomadarile doctorului (pentru a preveni colicii la bb) nu am mancat lapte (nu stiu de ce dar, dupa ce consumam lapte si o alaptam o apuca burtica), varza, fasole, mazare, brocoli, rosii, struguri si cam tot ce are samburi. Ce mi-a mai zis dr - nu la fructe / legume crude. Fierte sa fie. Sa nu ma intrebati ce am mancat cat am alaptat bb in primele luni
. Dar acum fiecare dupa organismul propriu si pe incercate.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Andreea
ALINATXA spune:
Deci ca sa elucidem o data ptr totdeauna faza cu pozele cu cezariana eu personal nici nu le-am vazut.Au fost puse acolo numai ptr cele care vor sa le vada ptr informare.Pe mine nu ma dernajat si mi se pare ca facem prea mult caz pe mijlocul acestui subiect riscand sa deranjam o persoana care sa dovedit extrem de binevoitoare si de ajutor pentru noi toate.Adika Ioana.
Catalina se intreba unde e Ioana.Pai sunt sigura ca e acolo unde era si acum ceva timp cand scria pe forum insa se simte destul de prost din cauza celor discutate acum ceva timp pe forum.
Nu vreau sa se supere nimeni dar eu cred ca nu e corect.
24+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Daconst spune:
Liuda,nu le vad...nici logata nici nelogata.Sunt doar cele la 25 de saptamani.Eu spuneam sa stergi albumul complect,nu doar pozele din el.Intelegi?Atunci va merge sigur.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 29+ 
Catalina spune:
Dragelor, vad ca desi e weekend vorbiti destul de mult. Bravo voua. Io am bagat in mine, am mai citit si m-am uitat la un film si ma gandesc la bebelul asta care mi se pare ca doarme cam mult.
Messa, nu stiu ce sa iti zic despre cum e de obicei dar la mine mi se pare ca misca mai putin acum decat cand era mai mic. Am inteles ca pe masura ce se mareste, are mai putin loc ... . Dar ai vazut cum ma mangaia Aelita, ca ma mai fac io cat balena si o sa mai aiba el loc. Mai vedem, deocamdata ma apropii vertiginos de 70 de kile, daca nu le-oi fi si implinit deja. La o intaltime de 1,57.
In rest, toate bune, ceea ce va doresc si voua.
Cata 30+
Liuda spune:
fetelor am facut aprovizionarea - asa ca frigiderul e plin.... pot sa dorm linistita ca avem mai de toate. cred ca fac si niste ardei impluti ca am cumparat si ardei si carnita... si poate ma harnicesc si fac...daca nu azi - atunci maine!!
Daconst fata daca e cu stersul albumului - atunci e vb de timp si lene. Am timp acum dar sincer e cam lenea aici la mine asa ca dupa ce pleaca - o fac si pe asta.
alinatxa dar de ce e agitatia asta cu pozele cu cezariana? Am pierdut eu ceva? Bai sincer nu ma intereseaza cum va arata burta mea in timpul operatiei- ca in pozele alea sau mai rau... pe mine mai mult ma intereseaza dupa operatie. Ca in timpul procesului stiti cum e, arata naspa dar dupa ce ma coase... si restul , atunci ma intereseaza cum va arata. ca si la normala la fel poti sa faci niste poze ca nu ai sa mai vrei copii la viata ta!!!
Messa dar noi toate mancam de toate in timpul sarcinei - dar asta nu inseamna ca dupa ce se naste copilul e gata sa manance ciorba de burta... acum mancarea lui e preparata de placenta , e filtrata intr-un fel, plus el nu mananca prin stomac si matele lui nu sant cu mancare.... insa dupa nastere in plamani o sa fie in loc de lichid - aer, si in stomac si in mate, intestine ce mai sant o sa intre mancarea sub forma lapticului, abia atunci incepe sa functioneze motorasul lui interior in adevaratul sens al cuvintelor si atunci nu o sa suporte toata mancarea care ii va veni prin laptic... Nu stiu daca ai inteles dar am incarcat cat mai babeste sa scriu.
Rali bine ai venit in clubul disperatelor cu burta - si cand va scriti datele va rog sa scriti si cate kile ati acumulat pana acum ca daca e mai putin ca la mine...(offff ce ma oftic) sa vedem daca va mai primim pe aici (glumeam - sper ca intelegi)
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 27 sapt si 6 zile
ylilimic spune:
INtr-adevar varza, fasolea, mazarea si alte asemenea derivate, legumele si fructele crude produc fermentatie, respectiv colici abdominale / balonari lui bb. Carnea de porc este grea si aduce cu sine constipatie (lui bb). Eu ma dau in vant dupa sarmale si uitand interdictia am mancat de Craciun, 2,5 buc, cu tot cu varza. Si asa plangea copilul, insa dupa faza asta a fost si mai crunt, m-am simtit vinovata, dar nici degetele pe gat nu le-am bagat.
Cat despre condimente, mancati atat cat ati consumat si in sarcina si bebe este obisnuit deja. E nevoie sa va spun ca acum nu voi mai pleca la spital fara haleala (macar 1 borcan de compot)? Data trecuta pana sa vina familia cu mancare, am mancat un mar imens aflat la indemana. Nu stiam de ce s-a uitat lung o infirmiera la mine dar spre seara am aflat: bb urla mai tare decat toti bebeii la un loc!
Am nascut normal,la miezul noptii, si in afara de epiziotomie restul organismului isi facea de cap, cerea de mancare (si sunt rea de foame) asa ca ... am halit si io ce am avut la prima ora. Asa e prima data!
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
28+ (30 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Liuda spune:
Fetelor
nu stiu cum e la voi cu miscariele - dar va zic ca la mine nu e bine... ma nu poate fi bine si normal sa miste copilul atata!!! Deci de dimineata si pana seara !
Alaltaieri toata ziua a miscat incat m-a disperat - ma dureau si muschii de la burta, eri a fost mai cuminte maimutica, azi de la 8 si pana acum - a miscat in continuu... In Bila ma intalnesc cu directoarea bancii - stau cu ea de vorba si daca a vazut si aia ca misca burta - apoi va dati seama ca burta la mine e mereu in miscare!!! Deci aia nici nu se uita spre burta ca stateam aproape una de alta si nu avea cum sa stea numai cu ochii in jos, si cu toate astea a observat si ea. Si cand merg acum simt si cand stau si cand sant culcata si constat de la o vreme ca e non stop - da copchilu asta ce numai noaptea doarme ca atunci nu misca!!! Zau nu stiu daca e bine ca burta mea sa fie mereu in miscare, impinsa, cine are 29 saptamani fetelor la voi e la fel sau numai a mea are ardeiul in fund din burta? Linistiti-ma - ca daca si la voi e la fel inseamna ca e normal...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 27 sapt si 6 zile
loremunteanu spune:
Salutare burtici!
Liuda, hai ca ti-am rezolvat problema. De fiecare daca cand pui poze in album, dai din nou share. Acum ti-am dat eu. Sper ca nu te superi.
N-are rost sa stergeti albumul. Munciti in plus.
Clik pe Share si in jos apare Photos si Album ... apasati pe Permissions .... apare din noi Privat si Public... trebuie sa fie bifat public si apoi Save
Sper ca nu v-am zapacit mai mult.
Pupici la burtici!

Loredana
25+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/