Mamici de ianuarie - februarie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 12
Daconst spune:
Lore,victorie!!!!Se vad pozele.Multumesc mult,m-ai luminat si pe mine ca nu stiam ce sa le mai fac.
Liuda,nu esti grasa,dar ai burtica marisoara.Eu te intrec oricum,asa ca poti dormi linistita.
Imi place tare mult apartamentul tau cum e amenajat.Poate faci mai multe poze cind ai chef.
Vezi ca ai ramas datoare cu pozele la lucrurile lui bb.![]()
Despre miscari,mi-am intrebat moasa cum e mai bine sa miste sua nu.Mi-a explicat ca fiecare copil e altfel,deci nu conteaza daca misca mai putin sau mai mult.Vad ca azi misca si al meu de numa...s-o fi prins ca azi am facut prostioare cu tati.![]()
Rali,bine ai venit in club!
Hainute bb ,caruciorul
Dana 29+ 
Messa spune:
Catalina, daca zici ca o sa miste mai usurel chiar ca e o veste buna, ca pur si simplu imi sare burta cu totul cand o apuca dansul si nu pot sta nicicum. O mangai, o inghiontesc uneori, o mai imping cand exagereaza si se aseaza pe ficat sau pe vezica pana pleaca de acolo, dar in general nu prea am succes s-o potolesc. Se potoleste brusc cand vreau sa-i arat lui tati cum imi tzopaie burta - atunci, nene, parca stie - ingheata, nu mai misca deloc, nici impunsa.
Liuda, stai asa, ca ziceam de alaptare - daca eu mananc ciorba de burta si sarmale si pe urma alaptez, ce, o sa aiba laptele gust de sarma? De asta intrebam... adica cum influenteaza gustul si calitatea laptelui ceea ce mancam noi in perioada in care alaptam? Nu de alta, dar e vorba de cel putin 6 luni din viata mea culinara, fato, vreau sa stiu cu ce ma infund acuma, cat mai am cum, ca pe urma daca trebe sa ma abtin de la sarmale, macar sa stiu ca am mancat acuma pana mi s-a luat de ele
Cat despre burdihan, precum spuneam si la mine e distractie mare. Aseara am dus-o la rock, destept copil, a protestat numai la microfonii si gherle, in rest ar fi stat cuminte, ii place muzichia. La mine misca atunci cand nu doarme si momentele astea nu coincid cu cele in care dorm eu. Adica are programul ei s gata, ce conteaza ca eu am ochii rosii de nesomn din cauza ca ea face petrecere in burta?
ylilimic, aoleu, nici legume si nici fructe crude? Deci adio salata? Ce ma fac... eu daca nu mananc macar o salata cu tot soiul de legume prin ea pe zi ma constip ca o tzeava de plumb colmatata... mai ca trebe sa vin cu sarpele ca sa desfund dupa aia! Iar de la chestii fierte nu prea imi eliberez matzele... hm... nasol.
aventura spune:
Fetelor ce harnice sunteti ![]()
Si io sunt, noi tocmai terminam curatenia dupa zugravit..dupa vreo 2 sapt. de "chin"..
Intrebare: poate careva dintre voi sa-mi recomande pentru mobila de comanda pe cineva bun si acceptabil ca pret din Bucuresti? avem de facut cate ceva de bun gust...oare ashtia au cataloage ceva in care sa vezi ce mobila au mai mai facut pe la altii? Va rooog mult..
Aventura
24+ cu 
Daconst spune:
Lore,eu nu pot sa pun poze deloc in album.Desi ma loghez nu am optiunea de add photos.Ce sa fac?Help,pls!
Hainute bb ,caruciorul
Dana 29+ 
Messa spune:
Aventura, de ce nu te duci la depozitele de mobila? Tamilia, de exemplu (langa stadionul Ghencea) - sunt acolo zeci de firme de mobilier si poti discuta cu ei pentru comenzi. Eu de acolo mi-am mobilat toata casa la preturi rezonabile.
ALINATXA spune:
LOREEEEEE acum de abia ti-am vazut pe fifilica.Doamneeee cum e.....nuuu ca nu scapi de mine pana nu ne imperechem nazbatiile.Imi vine sa mananc monitorul cand ma uit la speledoare pisicutei talee mai tu intelegi?E frumoasa rau rau rau rau de tot!
Si se vede ca o iubesti rau de tot.Bravo si cinste tie.Te iubesc mai rau de acum!!!
24+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Salina spune:
Messa - daca stiam ca esti amatoare de senzatii tari nu stergeam pozele si ti le trimiteam tie
. Acum, lasand gluma la o parte, cred ca respectivele poze erau de la o cezariana cu gemeni, de aceea si taietura era asa mare. Bine ca macar pe tine nu te-au afectat, eu n-am norocul sa fiu asa tare.
Alinatxa - sper sa nu fie cu suparare, dar mie nu mi s-a parut ok si bine intentionata faza cu albumul separat cu burti desfacute. Pt. informare si pt persoane interesate puteau fi puse pozele sub un link. Eu cred ca este ceva rezonabil. Si de ce am dat mare importanta gestului....pt. ca mie mi-au adus numai ganduri negre respectivele. Am intrebat si mi-am exprimat parerea inainte de a indrazni sa le sterg. BTW, habar n-aveam cine le-a pus. Acum sper ca nu trebuie sa ma simt razpunzatoare pt ca IoanaN nu mai scrie si nu va mai ajuta cu sfaturi, sper ca fetele nu vor sari pe mine.
Dana - cred ca ne-am lamurit cu DPN. Eu ma duc marti la eco si daca-l prind pe Iosup in toane bune, il abordez cu problema asta.
Fetelor, ma innebuniti cu salata boeuf pt. ca si eu poftesc de ceva timp si ma tot pacalesc incercand sa alung pofta. Mare problema mare...nimeni in jurul meu nu a pus castraveti in saramura iar mie nu-mi place salata boeuf cu muraturi in otet
. Ce ma fac?????
Legat de alaptat...si eu am ocolit fructele si legumele crude. Doar banana mancam, in rest compot de piersici si mere, sau nectar de piersici (era o nebunie, fierbeam piersicile, apoi le faceam piure si adaugam zeama in care au fiert...iesea super bun!!!!), branza de vaci, iaurt, orice altceva dar nu crud. Ah, si fara zahar ca cica si ala provoaca colici. Acum...c-o fi bine ca n-o fi...nu stiu. Puiul tot a avut ceva colici. Apropo, va imaginati ca eu vara aia n-am mai mancat o salata de rosii cu branza???
ALINA
30+
loremunteanu spune:
Daconst, esti pe fir?
Deci te loghezi. In stanga, deasupra listei cu numele albumelor (numele noastre) apare pe fond mov un plus (cruciulita, zi-i cum vrei) si " +Upload Photos". Dai clik pe Upload photos. Se deschide pagina noua si acolo ai asa....
Step1 Add photos to.... si o casuta de unde selectezi numele albumului (daconst)
Step2 Select photos.... dai select...si pui pozele....
Si mai jos ai Start upload... Si dai Clik pe Start upload...
Aventura...spor! Ti-au raspuns fetele deja vis-a-vis de concediu....
In Ghencea sunt multe depozite de mobila... Am auzit de la altii care si-au facut mobila la comanda acolo...
Ai grija sa papi si sa fii linistita ca sa creasca Conrad mare! (de ce nu mai apare numele bebelinului tau in listuta?)
Pupici!
Loredana
25+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
loremunteanu spune:
quote:
Originally posted by ALINATXA
LOREEEEEE acum de abia ti-am vazut pe fifilica.Doamneeee cum e.....nuuu ca nu scapi de mine pana nu ne imperechem nazbatiile.Imi vine sa mananc monitorul cand ma uit la speledoare pisicutei talee mai tu intelegi?E frumoasa rau rau rau rau de tot!
Si se vede ca o iubesti rau de tot.Bravo si cinste tie.Te iubesc mai rau de acum!!!
Alina, sa stii ca si noi ne-am gandit la acelasi lucru cand ti-am vazut baiatul. Sotul, chiar si azi, m-a intrebat "Ai vorbit cu fata de motanel? E din Bucuresti? Vrea sa-i cuplam? Ia vezi cum faci..." Iti dai seama ca ne place de el la nebunie. E superb! Tinem legatura... Nu stiu al tau cum e, dar a noastra e domnisoara. Pe 28ianuarie face 2 anisori si n-a avut niciodata iubit...

Pupici!

Loredana
25+
Roni-Cristianhttp://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
aventura spune:
Messa, Lore
pentru "hint"! O sa mergem luni in Ghencea!
Lore, inca suntem in dubii cu numele, multi prieteni ne-au spus ca e cam complicat Conrad si cica ar fi ciudat chiar si in limba germana, de unde provine ca si origine.. Ne gandim la Antonio..
Voua care vi se pare mai frumos:
Antonio Ventura
Conrad Ventura
?
Sunt mai linistita acum si am papat cu pofta azi!
Aventura
24+ cu