ce culoare de gresie punem in baie?
Raspunsuri - Pagina 5
Moniland spune:
Eu as face totusi o legatura intre cele 2 culori. De ex. un rand cu o placa bleu si un alba.
Monica
nadyana spune:
Fetelor,va rog,mai am inca o intrebare si va rog sa-mi spuneti parerea voastra.Cum se pune gresia in baie:romb sau pur si simplu patrat.A pus-o romb mesterul,ar mie mi se pare ca nu sta bine.Faianta este pusa normal,adica pe vertical.Ce sa fac?Se poarta asa in romb?
Moniland spune:
nadyana, daca nu-ti place spune-i sa o puna drept. Nu stiu daca se mai poarta dar important este sa-ti placa tie pentru ca tu o vei vedea zilnic.
Eu am pus in ambele bai gresia dreapta pentru ca are dungulite prin ea.Am vrut sa dau impresia de spatiu si am pus dungile pe orizontala.
De abia astept sa-ti vad baia. Sper ca pui poze.
Monica
nemary spune:
nici mie nu-mi place pusa pe romb. dar tu esti cea care hotaraste.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
Miramar spune:
Nadyana la un moment dat era la moda sa pui gresia in romb, acum incepe sa revina moda cu ea pusa drept dar cel mai important e sa adaptezi modelul spatiului. eu de exemplu am in 3 bai gresia pusa in romb si in una sg. pusa drept. Asa mi s-a parut mie ca se potriveste. Daca tie nu-ti place in romb schimbo pe romb,
nemary spune:
nadyana, ai terminat renovarea? ca nu mai stim nimik de tine. cum ti-a iesit baia?
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
babyyy spune:
Nemary nu reusesc sa vad pozele cu baia ta iar fetele m-au facut tare curioasa.Si ar fi un adevarat ajutor pentru renovarea baii mele de asemenea.
Va pup
nicolle6792 spune:
Fa baia cu gresie caramizie sau maro deschis iar faianta sau restul accesorilor pot fi in nuante de maro, sau galben sau albastru, eu am gresie caramize, faianta caramizie si undeva 2 randuri maro iar accesoriile: perdea de dus, sapuniera, suport periute de dinti, raftulete pentru accesorii, prosoape si altele sunt cu albastru si galben, inclusiv covorasele sunt albastre cu pesti galbeni. E nemaipomenita aceasta compatibilitate intre maro si albastru.