** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 7 )

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

bine ai venit, musete! felicitari si sarcina usoara! nu va rade nimeni de nici o graviduta, pt k toate avem intrebari, nedumeriri, emotii...
cu sanii, stai linistita, eu am avut cateva zile de simteam k pleznesc, acu' e o durere acceptabila...insa am alte simptome...o sa vezi...

chiar acum am o durere cumplita de cap si de la cat am fortat sa vars, am pe tot gatul zeci de puncte rosii..si am pulover fara guler si se vad..dak ma intreaba cineva la job zic k e iritatie de la mancare

apropos, pt durere de cap, ce pot lua?

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Musete bine ai venit.
Si eu tot la prima sarcina sunt si simtomele de sarcina nu au fost chiar din tipar.
Sanii nu sunt la fel de durerosi tot timpul. Poti sa verifici daca raman cam la fel de tari.
Greata nu e obligatoriu sai ai. Eu pot numara pe degete zilele cu greata.

Katthy 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Amely, nu e nimic, bb e bine, asa k scoate morcovu' ala! hai, ti pup, ne vedem diseara...stai linistita!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Musete, pe mine nu m-au durut deloc sanii pana acum
Sunt un pic mai sensibili, dar nu dor

Amely, scoate morcovul :P Am eu unu' mai mare pentru ecografia de maine (maare pt ca mi s-au cam estompat greturile)

10+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Musete, felicitari pt sarcina mult-asteptata si bine ai venit in grupul nostru unde sper sa ne fii colega pana la sfarsitul odiseii. Nu-ti face griji, iti vom raspunde cu drag la intrebari. Eu sunt o viitoare 2 x mamica, asa ca mai stiu cate ceva referitor la simptome. Imi amintesc ca la prima sarcina si eu aveam dureri de sfarscuri si chiar nu suportam decat sutien din bumbac, fara dantele si sarma. Din cauza durerilor dormeam si noaptea cu el. Acum vad ca nu mai mai dor sfarcurile, ci doar in lateral sanii care desigur s-au ingreunat. E normal sa fie asa, caci se pregateste fabricuta de lapte. Catre sfarsitul sarcinii ai sa vezi ca se declanseaza si o usoara lactatie. Durerile de san variaza in intensitate, la un mom dat vor disparea. Cu greturile stau mai bine la aceasta sarcina (e drept ca nici nu iar utrogestan). Am varsat doar o data si atunci fiind pe nemancate am dat afara doar bila (lichid amar). Fetele, vroiam sa stiu daca si voua vi se intampla la fel cand apar greturile matinale.

Amely, stai linistita, cata vreme petele nu sunt de culoare rosie, este OK. Vorba Razei, scoate morcovul! Succes la eco! Si eu am emotii sa stii.

Vad ca tot intrebati de aparitia burticii, ei bine desi f putin vizibila, nici eu nu ma mai pot incheia la primii nasturi ai blugilor, motiv pt care port raiatii care sunt un pic mai largi.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Amely stiu prin ce treci.

Asa eram si eu acu` o saptamana. Dupa ce am vazut bb cum dadea din maini si picioaruse si inimioara ce batea cu putere m-am linistit complet. Imi parea rau ca m-am stresat inutil.
Ai sa vezi ca totul e bine.
Te asteptam cu vesti bune si poate cu o fotografie cu bb.

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Creola, felicitari! Sarcina usoara si bebei sanatosi!
Musete, bine ai venit! Sarcina usoara!

Liviana, ba am citit de mini vacanta la munte, ne bucuram ca te-ai simtit bine...:))))

Eu plec cu masina la mama sa ma aprovizionez cu dulceturi, compoturi si zacusti.
Sotul meu spune ca-s cam inconstienta. Dar ma gandesc ca daca nu-s in stare sa conduc 200km, ce pretentii mai am sa ma duc singura in Germania pentru 10 zile...si nu la mama ci la munca?!...Asa ca m-am hotarat sa ma duc dupa dulceata!...:))))

O zi frumoasa sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna fetelor,

lume noua , musete bine ai venit la odisee, sa ai sarcina usoara si un bebic sanatos.in legatura cu greturile si sanii, nu-ti fa probleme, de exemplu la mine, greturile nu m-au ocolit (dar nici alea n -au fost tot timpul),iar sanii nu ma dor..doar sfarcurile, si sunt mari si tari.simptomele vin, se duc, iara vin...si tot asa.te pup

va pup

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetelor, multumesc! nici nu stiti ce bine imi fac incurajarile voastre... Cu morcovu', ma straduiesc, dar cred ca deja a prins radacini

Offf, mai bine asa, sa glumim, decat sa stam tensionate, un zambet face mai bine la moral decat orice medicament...

Va pup cu drag!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Dupa cum v-am scris, aseara am fost din nou la eco si surpriza: in loc de gemeni am aflat ca avem TRIPLETI!!! va dati seama? am auzit trei inimioare batand! Sunt total bulversata! Am plans, am ras!

Sunt inca in soc!

Creola, bine ai venit la mamici! Si ma bucur sa vad ca mai avem o mamica cu sarcina gemerala!

Musete, felicitari si tie! Si sa dea Domnu sa ne mearga la toata foarte bine si usor pana la capat!

Mari

Mergi la inceput