** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 7 )

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

'Neata!
O sa lipsesc 2 zile si va 'ordon ' sa veniti numai cu vesti bune in perioada asta!
Addinel nu-ti mai face griji aiurea! Asta sa fie toata problema ta...
Arthurana, eu am facut dublul test si translucenta nucala! Am asteptat rezultatul la test tot 7 zile si a iesit OK! Nu am de gand sa fac si triplul test! Tin pumnii sransi sa primesti numai rezultate pozitive!
Va sarut pe toate!

cristina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

LauraIoana, spic de grau .

Arthurana...si eu am facut dublu test si NT. Am luat rezultatele dupa 2 saptamani. O sa fie bine!

Eu am o burtica ...cam de 6 luni...:)))
Dar e a mea, bebe nu are nici o vina. Daca stau pe spate se vede/simte si uterul, e cam pe la jumatatea distantei pana la buric.
Asta e ultima mea grija, recunosc. Ieri mi-a zis o colega ca ea avea asa o burta cand s-a dus sa nasca al doilea copil...:)))

O zi frumoasa sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

mai fete scumpe incercati va rog eu mult sa nu va mai ganditi la lucruri rele. Nu suntem nici una la fel. Daca medicii nu au descoperit atatea cauze pentru aceste probleme de pierderi de sarcini nu trebuie sa ne gandim noi la asta. Lasati totul pe mana lui Dumnezeu si o sa vedeti ca va fi bine.
la mine burticuta se vede destul de binisor, problema e ca nu prea am haine , trebuie sa- mi cumpar. In rest greturi dimineata , uneori si pe zi , si sanii sunt destul de mari. Mai simt din cand in cand cate ceva prin burtica, cred ca se intinde, isi face loc bebelusul. Dar il las sa faca ce vrea.
aveti grija de voi12

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

raza de soare nu are cine sa tio faca si tu sa vi sa papi?
eu am avut noroc cu sotu, el o fugit o cumparat si eu cum nu lucrez am putut imediat s-o prepar.

astazi este ziua nasului nostru de cununie si ar trebui sa mergem la restaurant , dar nu cred ca am sa pot..nu suport mirosurile de mancare..si la restaurant...vorba aia numa a mancare miroase.mai ales ca vrea sa mergem la chinezesc...iar ultima oara cand am simtit mirosul de mancare chinezeasca am fugit cu 1oo la ora la baie.pentru mine ii mai greu cu restaurantele..

pupici

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

neatza la burtici.

eu cred ca am facut o psihoza, ma apuca plansul din orice, sunt mereu speriata, mereu incruntata... nu stiu ce e cu mine. sper sa imi revin repede, pentru bebel in primul rand.

pupici pe burtici

7+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetelor, nu vreau sa va fac invidioase, dar sa vedeti coincidenta (sau telepatie): tocmai m-a sunat mama sa-mi spuna ca a gatit varza calita (stie ca sunt innebunita) si ca ma asteapta cand vin de la servici ca sa faca mamaliguta (ai mei stau in acelasi bloc). Zau, si asta fara sa-i zic nimic, desi imi facuserati o pofta de varzica...mama-mama!

Raza, intr-adevar, maine mergem la eco...dar mie mi-e o frica, parca m-ai duce la taiere. Totusi, TREBUIE sa fie bine, asa simt... Abia astept sa va vad, si pe tine si pe Alexia.

Arthurana, Chiquitita, ma bucur ca totul a fost ok la eco si sunt convinsa ca va fi bine pana la capat!

Laura Ioana, e greu... Dar sper sa iti pastrezi in continuare optimismul si energia pozitiva cu care ne-ai obisnuit si care mi-au placut intotdeauna asa de mult la tine... Esti cu adevarat o fata deosebita, si nu va trece mult timp pana iti va rasplati Dumnezeu rabdarea, de asta sunt sigura. Te pup si te rog sa ai grija de sanatatea ta, fa tot setul de analize de coagulare si de imunologie, ca sa vezi cum stai si sa pregatesti terenul pt. bebicul care va veni curand

Va pup pe toate cu mult drag

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

Buna fetelor

Chiar daca am mai scris eu pe aici, nu am avut curaj sa ma trec pe listuta. Acum m-am hotarat:
UM:03.08.2006; DPN: 10.05.2007 dupa cum arata calendarul si 05.05.2007 dupa cum mi-a spus medicul la ultima ecografie :)
Se pare ca bb e mai marisor. De fapt mai marisoara. se pare ca e fetita.

Pupici si bafta la fetel cu burtica si o lacrima pentru cele care au plecat de la rubrica noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna, fetelor!

Cand am fost la primul control la dr (8 saptamani) si mie mi-a spus ca am candida, desi niciodata nu am avut asa ceva. Mi-a spus ca e normal la gravide sa apara si ca nu o tratam decat daca imi face probleme (mancarimi, usturimi), ceea ce nu este cazul. Nu stiu de ce, dar am incredere in ce mi-a spus si din ce am citit, aceasta candida nu poate afecta bebelul.

Va pup!

Valentina 13+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Manu cum de stii asa devreme ca e fetita?
ma bucur ca te- ai inscris, hai fi optimista, eu am un mic hematom inafara saculetului si nu-mi fac griji. DUMNEZEU MA VA AJUTA SA NE FIE BINE LA AMANDOI. Si nici cu eco nu exagerez, am facut 2 am vazut ca nu s-a marit hematomul deloc, si ma mai duc in decembrie. Sunt optimista ca-mi vad burtica deja marisoara.deci bebe e cu treaba lui.
12

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

MANU , pentru tine e mesajul dar am gresit culoarea si nu se vede numele.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput