** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 7 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Flavia si Ileana, ce ma bucur ca ati venit si voi aici! De acum cu speranta inainte si cu putin noroc si ajutor de la DD la vara o sa ne tinem copilasii in brate!

Spic de grau , incearca sa fii tare si mai cere si parerea altor medici! Cine stie, poate mai exista o speranta! Poate nu au vazut bine medicul! Nu face ceva radical inainte de a fi foarte foarte sigura!

Laura, a bucur ca e totul OK! Ti-am zis eu sa nu-ti mai faci griji

Fetelor eu la prima ecografie, de la 5 saptamani si jumtate (eco normal) am vazut doar sacusorii embrionari si faptul ca era in fiecare dintre ei cate un mic punctulet! Abia miercuri voi ajunge la un ecograf mai performant si acolo sper sa imi dea mai multe date! la voi cum au fost rezultatele de la ecografie pe la 5 - 6 saptamani?

Pauly, uite cum iti faci tu probleme fara motiv!!! Macar bine ca ti-a revenit greata si de acum poti sta linistita!!
Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

tot io, de dimineatza sunt vrednica!

la cate mesaje se poate activa PM lu' Venus ? sper sa nu fi uitat pe cineva din citire in diagonala ca aveti o eficienta la scris mama-mama.

Spiculetz, mai cere o parere ca bobitza e mik si poate nu s-a vazut inca bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Madi, Pauly,Laura Ioana va multumesc de informatii!

8+
Bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

msemcu ai dreptate griji fara motiv, hi hi, de azi dimineata ma chinuie greata din nou si sunt fericita.cat despre punctuletele tale micute, e superb sa ai doi bebe si mie mi-ar fi placut...sa ai grija de ei si de tine.

sa dea Dumnezeu sa avem toate, sarcini usoare si copilasi sanatosi.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Buna dimineata!
Bun venit noilor mamici!
Spic de grau imi pare tare rau! Oricum asculta sfatul fetelor si mai fa ceva investigatii inainte sa faci ceva...
Msemcu ce ma bucur ca ai gemeni! Abia astept sa mergi la urm eco sa ne povestesti! La mine s-a vazut spre sfarsitul saptamanii 7!
Gabiu eu stiu ca eco transvaginal se face pana in sapt 12-13!

cristina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

buna la burtici.

astazi m-am mai linistit putin, desi inca imi este teama. nu prea pot sa dorm noaptea, ma duc la toaleta de zeci de ori ca sa verific ca totul e ok. maine merg la medic sa vedem rezultatul analizelor si sa incep tratamentul. sper sa se inchida colul, sa nu mai stau cu securea deasupra capului.

pupici pe burtici

6+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

paflo, cristinamaria multumesc mult de raspuns. Se pare ca tot transvaginal va fi.
toate gravidutele

gabi

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna fetelor!

Ma doare inima cand citesc ce sa intampla. Al meu sot aproape ca nu mai vrea sa ma lase sa intru pe forum.

Eu de ieri am inceput sa ma simt mai bine. Adica nu am mai dat afara, si greata am numai cand nu mananc (de exemplu dimineata). Si nu e bine fetelor :(( Mi-e frica - nu e bine sa imi treaca asa... Si 2 zile la rand. Maine abia facem 10 saptamani fix si intram in saptamana a 11a..
Dar am amintiri din perioada greturi mari - adica de alaltaieri. Ma grabeam spre baie sa nu murdaresc pe jos - si mi-am dat cu muchia de la usa in cap... Am acum o dunga mare umflata si verde pe frunte :)) Ieri era albastra :))

In alta ordine de idei, cele care ati facut ecografii 4D - stiti cumva daca trebuie sa mergem cu un CD/DVD etc ceva ca sa putem sa inregistram? Sau iti dau ei un CD? (eu am programarea la medlife vineri)

Cineva intreba de salivatie - si eu am - cand mai mult, cand mai putin. Dar e acceptabil.

aveti grija de voi...

pupici,
Anca

9+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Poohy,

Exact asa am facut si eu, cand aveam o zi fara voma, credeam ca e de rau, dar greata si voma vin si trec, si apoi dispar complet. Eu sunt pe medicatie impotriva vomei. Cu toate ca doctorita mi-a zis ca este safe pt. bebe, mie tot mi-e frica sa-l iau, dar dupa ce vomit pana ma deshidratez nu prea mai am de ales.. Ai sa vezi vei avea zile in care te vei simti super ca apoi o zi doua sa fii numai la WC..Este normal din cauza fluctuatiilor hormonale.Deci capul sus bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Addinel,

Ai sa vezi ca totul o sa fie bine. Doar incearca sa nu faci prea multa miscare. Stai in pat cu picioarele in sus cat mai mult posibil.
Stiu ca este cumplita aceasta teama, toate trecem prin asta, iar despre mersul la WC sa controlezi sa nu fie sange...Sa-ti spun ca am facut eu. Eram asa de obsedata sa verific, de ma duceam din 5 in 5 min la WC, pana intr-o zi cand am vazut cu adevarat sange..rosu , am crezut ca mor de frica. M-am panicat, am fost la doctor totul era ok, apoi 10 zile tot a curs, ba rosu ba maroniu-roscat, putin dar suficient sa vad pe chilot.De cate ori vedeam cate o pata mica ma apuca plansul. Apoi s-a oprit. Stii ce am facut? Mi-am aruncat toti chilotii de culoare alba si mi-am luat 6 perechi negre...asta a fost sfatul cumnatei mele care se trezea noapte de zeci de ori sa verifice.
Hormonii topaie si sunt ciupi la cap..dar este firesc.
Ingrijorarea asta este perfect normala mai ales in cazul celor care au pierdut deja sarcini..

Mergi la inceput