Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare143

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by turturica

meda, eu iti dau dreptate. Am si eu prea multa carte, mi-a trebuit sa astept pina imi termin doctoratul, apoi sa mai fac un post-doctorat, ca sa-mi dau seama ca un copil nu vine cind ti-l planifici.Va doresc tuturor ce-mi doresc si mie

Ma identific in mare parte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Ce va plangeti? Macar v-ati ales cu cartea. Ce ziceti de cele care n-au parte nici de una nici de alta?
Io demult nu ma prea mai incadrez pe nicaieri dar daca nu m-a ushuit nimeni de p'aici, nu mi-am mai luat zborul ca sa ma mai amuz cu voi (mai bine m-as apuca de doctorat ? Neeeee!!! Alta data!?!)

Avalon, citisem ca-ti faceai griji cu testele de ovulatie. Nu inseamna ca s-a dereglat ovulatia ci poate fi doar LH un pic mai lenes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by amameda

Asa-i Irlandeza ca am dreptate cu scoala? Satisfactie maxima, mostenitori 0! Imi pare rau ca trebuie sa o iei de la capat dar de data aceasta va fi mai bine.

MEDA

Da , ai perfecta dreptate. Dar poate intr-o zi ne v-a ajuta Dumnezeu sa avem parte si de un copil , asa cum ne-a ajutat sa avem parte si de carte.
Eu inca mai sper.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Eu am gasit rezolvarea!!! Voi inlocui hartia igenica cu cartea..Poate aduce noroc. Si cred ca dau si doctoratul. Cred ca m-as descurca si fara el sa sterg un bebe la poponeata.
Zii Mami ca suna linistitor chestia cu testele. Si io sunt in ceata ca la mine nu s-au pozitivat testele de ovulatie si sunt in z 20. Nu ma intreba de TB ca arata ca naiba,parca sufar de friguri si am inceput sa vad ferigi o zi da una ba. De luna trecuta m-am dereglat. Am avut cm la 40 zile cu vreo 3-4 teste de sarcina slab pozitive..dar nu am facut test de sange si la eco in z 3 doar un endometru gros cat un sorici. Am primit utrogestan luna din z17 dar nu l-am luat ca fiindca nu am gasit inca outul... Sper ca plecarea asta de acasa de 1 luna de zile va fi benefica mai ales ca am si una bucata sot la purtator.

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

MEDA, adevarul adevarat este ca numai la ecografie se vede daca ai vreun folicul matur si cand anume un ciclu de 40 zile nu inseamna neaparat ca e anovulatoriu; povestea o mamaica pe forum ca ei ii venea la 5 luni ciclul;
Stimulul care declanseaza ruperea foliculului este furnizat de catre o crestere brusca si majora a nivelelor de LH (denumita peak LH pe care ti-l arata acele teste). LH este un hormon hipofizar care favorizeaza ruperea foliculului si ulterior stimuleaza secretia de progesteron. Vezi deci ca este un lant legat de LH-ul asta ca progesteron mic, inseamna ca nu fixeaza si uite-asa ...
odata descoperita prin analiza aceasta carenta, se rezolva destul de usor suplinind lipsa LH cu pregnil a carui concentratie se stabileste in functie de valoarea acestuia, desigur ca determinata prin analiza;

Cat despre shorici, nu este prea in regula. Credeam ca numai Noela detine asemenea bunatati. Tu te gandesti ca o fi fost sarcina ca-ti spuneau testele? De-asta ai facut eco in zi 3?

Mergi la inceput

Mami , CM-ul meu e de 30-34 si nu am mai avut niciodata la 40 zile. Testele de ovulatie se pozitiveaza ca la carte dar luna asta pauza. Am fost la gineco fiindca dupa cele 40 zile am avut o hemoragie (sange rosu fara caractere de menstra) cu cheaguri cat degetul ( tot pentru prima data in viata). A patra si a cincea zi a avut culoarea si aspectul normal iar apoi in zilele urmatoare -tot ceva nou pentru mine- mici bucati de mucoasa acoperite de sange vechi( maro inchis). Chestia asta a durat pana in z 13-14. Nu stiu ce sa cred dar nu ma cramponez de chestia asta. Endometrul meu era tare frumos inainte , cu exceptia unui f.mic fibrom. Nu am luat nici un tratament medical, naturist sau homeopat. Sunt f sresata fiindca sunt superstitioasa. Anul trecut am ramas dupa 1 singur contact in toata luna in z 23, pe 30 oct iainte de Halow. ( cand a si murit o cunostinta)Nu-ti mai impartasesc temerile mele ca ai sa spui ca nu-s prea sanatoasa. Ce crezi anul asat z 22 pe 30 oct si z23 pe 31 oct. Legati-ma ca sunt nebuna!

MEDA

Mergi la inceput

Mami uitai sa-ti spun ca am analizele hormonale in regula.
Tocmai ma apuca batzul ca incepe sa creasca LH-ul.Peste 1 zi doua sigur o sa fie testul de ovulatie pozitv. La cel de astazi liniile sunt apropiate ca intensitate. Ce fac cu superstitiile?

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Meda, daca ai fi facut niste teste hcg succesive ai fi vazut daca a fost vorba de un avort sau nu, eu am facut asta o data cand am avut teste din urina vag pozitive si a fost clar, valoarea crescuse chiar in conditiile in care venise asa-zisul ciclu. Asta se intampla in luna urmatoare curetajului terapeutic dupa sarcina oprita in evolutie.
Si eu am ramas tot dupa un sigur contact in toata luna in ziua 18 in conditiile in care ciclul meu era super-regulat 28 fix. Si eu sunt supersitioasa si mai mult de atat, am presentimente care intotdeauna se adeveresc. Intuitia mea de data asta imi spune ca numai daca reusesc sa ma detasez si sa incetez a mai calcula, abia atunci se va intampla.
In sfarsit s-a pozitivat testul si la mine azi si mai simt si ceva activitate, sunt ziua 11.
Meda, daca ati prestat din 2 in 2 zile, atunci ati acoperit perioada, DJ Mama are dreptate, testele astea nu sunt chiar infailibile. Nu se stie ce iese de aici.

Mergi la inceput

Stiu Avalon ca asa ar fi trebuit sa fac, dar nu am avut puterea sa cred ca se mai poate intampla ceva.
Vis-a-vis de mine nu ai nici un presentiment

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Meda, eu am presentimentul ca foarte curand vei purta un samburel. Dar singurul lucru care te-a impiedicat pana acum a fost faptul ca te-ai stresat prea mult. Chestiile astea nu se planifica atunci cand esti sanatos, asta e concluzia la care am ajuns dupa 4 ani.

Mergi la inceput