Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare143
Raspunsuri - Pagina 5
amameda spune:
Floare de colt despre insamantarea cui vorbesti? Eu inca nu am dat de nici un out, sau poate a fost pe sest. Prestez si eu la 2 zile ca poate poate...
Sa-ti foloseasca,Roxali. Cat despre ofileala....asa sunt si eu- murata si ofilita. Amandoi cica suntem OK, dar rezultatul este negativ de 1 an. Buba e la capitz. Nu prea mai am chef de Tb,teste si excursii la gineco. Succes voua celor tinerele.
MEDA
ancadragoman spune:
Fe tele mele eu m-am hotarat sa nu fac nici un test de sarcina pana nu imi intarzie macar 1 sapatamana.Acum va intreb pe voi,daca mie mi-a intarzioat luna trecuta 9 zile eu acum de cand calculez intarzierea ?LA 28 de zile ale CM(cum aveam pana acum)sau la 28+9?
Ca astazi sunt in Z 28 si vroiam sa stiu.
anca
poze nunta
irlandeza spune:
Z 28 = Z 1. O iau de la capat.
Andra , voi nu face-ti pauza in perioada cand esti la ciclu ? E cam incomod sa faci in acea perioada (cel putin pt. noi). Ar trebui sa inteleaga si el asta.
Noi 2 singurei
Roxali spune:
Mai Andra dar ma speri cu armasaru tau, dar face-ti dragoste sau...sex.Drept sa-ti spun doctoru cand mi-a vazut analizele hormonale in ziua CM a zis ca clocotesc hormonii in mine...oare??
Ali
Avalon spune:
Cred ca mi-a cam disparut zambetul de pe fata cand am vazut ca testele mele de ovulatie au inceput sa fie din ce in ce mai negative... trebuie sa mai cumpar. M-am cam grabit cu presupunerile...
Meda, ma intristezi, de ce spui despre tine ca esti muratura si ofilita? Mie mi-ai facut o cu totul alta impresie, de femeie plina de viata si sclipire, cu mintea deschisa, tanara. Chiar, ce varsta ai?
Alé, te bate gandul de-o stimulare, nu-i asa? Am ghicit, sau nu?
Avalon spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Mai Andra dar ma speri cu armasaru tau, dar face-ti dragoste sau...sex.Drept sa-ti spun doctoru cand mi-a vazut analizele hormonale in ziua CM a zis ca clocotesc hormonii in mine...oare??
Ali
Pai cred ca s-a uitat la estradiol. La mine este 1200 in faza ovulatorie...
Avalon spune:
Sheherezada, mi-a fost dor de tine! Am vazut ca ai lipsit o perioada, tu nu trebuia sa faci stimulare? Ai facut sau urmeaza?
amameda spune:
Avalon, am 33ani si 3luni fix iar al meu 38 ani si 6 luni. Deja coboram in doi de 6 ani si.Se spune ca daca ai carte ai parte...de deceptii probabil sau doar de carte (ca tocilara mi-s de 24 ani continuu). Luna viitoare ma intorc la ce stiu sa fac mai bine si nu voi avea calculator.De marti ma despart cu regret de voi pentru o luna. Sper ca la intoarcere sa nu mai existe sectiunea aspirante si sa va gasesc pe toate la odisee. Hai, ca am luat-o razna. Ma incearca o stare depresiva si nu stiu de ce ca nu sunt DPO sau poate sunt.
Asa-i Irlandeza ca am dreptate cu scoala? Satisfactie maxima, mostenitori 0! Imi pare rau ca trebuie sa o iei de la capat dar de data aceasta va fi mai bine.
MEDA
turturica spune:
meda, eu iti dau dreptate. Am si eu prea multa carte, mi-a trebuit sa astept pina imi termin doctoratul, apoi sa mai fac un post-doctorat, ca sa-mi dau seama ca un copil nu vine cind ti-l planifici.
Simt si eu nevoia unei pauze de forum, nu c-as fi fost foarte activa la scris. Insa de citit va citeam zilnic, dar am ajuns la un punct in care simt ca imi face mai mult rau decit bine statul pe aici. Oricum, nu ma mai potriveam la nici o sectiune, optimista nu mai sint, monitorizari nu fac, la barza n-am ce cauta, asa ca e cazul sa-mi iau zborul.
Va doresc tuturor ce-mi doresc si mie
Avalon spune:
Meda, Turturica, va inteleg tristetea. Adevarul adevarat este ca esecul in plan personal (eu faptul ca nu pot avea copii il consider un esec -si e unul care il incerc luna de luna de cativa ani, nici nu mai vreau sa numar cati ani) isi pune amprenta si in cariera. La mine si-a pus-o. Permanent va trebui sa invatam, peste un an voi incheia si eu niste stagii de specializare si daca imi ajuta Dumnezeu sa-mi recuperez energia pe care o aveam odinioara voi avea alte perspective. Dar nici nu stiu daca nu cumva va trebui sa accept odata pentru totdeauna ca lupta asta cu soarta nu-si are rostul, poate ca asa mi-e dat mie, sa nu am copii. Asta va trebui s-o accept ca sa pot merge mai departe.
O sa-mi lipsiti mult. Va doresc din tot sufletul sa depasiti situatia cu bine, sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ceea ce va doriti.