Copiluti de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

ce prost merge forumul...
Vitamine si altele - nici aici nu se dau, un complex de vitamine (B-uri, D, A si nu mai stiu ce) in sirop trebuia sa-i dau zilnic 10 picaturi pana a implinit 1 an, atat. sincer, as fi mai linistita sa-i dau cate ceva, mai ales ca nu prea se omoara cu mancatul.
as vrea sa-i fac si analizele de viermisori (de ce naiba nu le-am facut in RO???)...aici ma iau astia de nebuna sa cer asa ceva cand fata mea e dezvoltata peste medie, grasuta si vioaie.
Lapte - cica trebuie neaparat lapte gras (3,ceva) pentru ca piticii au nevoie de grasime pentru dezvoltarea celulelor cerebrale, creierul se dezvolta la varsta asta si e musai...in plus, ati vazut cum arata laptele degresat?! apa chioara...pipi. scuze.
Alocatia - Loreen - traiasca posta romana!...azi maine si poimaine. punct. cica primeste si Alyssa mea alocatie...pana acum n-am vazut picior de leu patruped sau de plastic...mai sper.

Album Alyssa

Mergi la inceput

ah, mai voiam sa zic pentru TONY ceva...nici pitika mea n-a mai vrut in carucior, se lasa ca circ fara bani de cate ori voiam s-o punem asa ca ne caram cu ea in brate...intr-o zi eram blocata de spate si n-am putut-o duce in brate asa ca am pus-o fortat in carucior, a urlat si s-a zbatut cateva minute dupa care s-a resemnat...ei, de atunci mai face mofturi dar in principal sta cuminte, stie ca n-are scapare.

azi noapte am "dormit" cu Aly, s-a pus pe niste urlete de nu mai stiam ce sa-i facem, i-am dat un paracetamol si am luat-o cu noi...sper sa nu se obisnuiasca asa ca-i crunt sa dorm amortita pe-o dunga, jumate cazuta din pat, cu capete-n gura si picioare-n burta si cu tac-su sforaitor atasat!
azi n-am chef de munca, nici afara n-as iesi ca-i urat...cred ca o sa ma vedeti des pe aici.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Nelia - cum mai e buza Tudorei? azi e vineri...s-a dus o saptamana acus! cand se intoarce sotul, we viitor banuiesc...o sa vezi ce artificii ies...prinde bine cate o pauza uneori ca sa redestepte dorul si nevoia de a sta aproape...

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gabitza eu le-as lasa da chiar trebuie ca toti vecini fac si numai la mine e dezastru ca de olandezu nu are timp.Azi o sa ii transmit prin email ca sa inteleaga ca e serioasa treba ca daca maine nu curata gradina s-ar putea sa aiba mari neplaceri ca eu asa nu consider ca e normal.

Tdi ieri mi-am tinut companie cu Elisor azi imi tin ci tine.O sa umplu forumul de mesaje.

Loreen cu dedicatie pentru tine cine stie sa ridice mainile sus te astept diseara ca iar mi-am luat doza de optimism si iar imi fac de cap asa ca eu am facut propunerea astept sa vad daca reactionezi la ea.

Andra bafta la medic.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Gusta, multzam de companie! zic si io sa lasi frunzele lu olandez sa se spele cu ele pe cap daca nu le aduna, de vecini nu mai zic, nu-i baga-s seama!
Gabitza - felicitari pentru monitor, sa-l folosesti sanatoasa!

stie cineva daca pot sa fac poze de pe un filmat dvd? adica sa-l bag in comp si prin ceva metode sa fac poze de pe el...daca-mi trebuie program special...multumesc.

Album Alyssa

Mergi la inceput

chiar pustiu...

am uitat sa va spun ca ieri am luat primul salariu... sa nu radeti...15 euro...colaborez cu un ofis de traduceri, deocamdata doar ptr limba romana si pana acum au avut nevoie doar de cateva randuri la o procura.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Tedyy, sunt buni si astia. ca i-ai luat, nu i-ai dat! la cat mai multe traduceri!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Bravo Tdi

mami de Alexia Ioana (24 mai 2005)
si Iulia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Am revenit si noi de la doctor! Mult mai linistiti, dar tot cu perspectiva RMN-ului. Pai, ne-a zis ca suntem bine, l-a controlat in toate felurile posibile, mana dreapta "functioneaza perfect", mai putin piciorul drept pe care il trage putin la mers (acum inca merge mai bine decat acum vrei 2 saptamani)...RMN-ul insa il facem doar informativ, de fizioterapie trebuie oricum sa ne apucam si RMN-ul nu schimba nimic, doar ne lamureste de la ce ar fi "frustul"(i-a zis ea) la piciorul drept. Deci, il facem pentru cultura noastra generala, sa stim de la ce i se trage. Nu tratamente ulterioare, nu atacuri si leziuni cerebrale....Cam asta e, acum trebuie sa ne programam la aceasta analiza horror(dupa mine) si sa ne apucam cu rabdare si tiutiun de fizioterapie...
merg sa-mi trag sufletul si mai scriu mai pe seara... Dragos nu a dormit decat juma de ora azi si cred ca trage si el cortina mai devreme....SPER eu!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Andutzy astea sunt vesti bune.

mami de Alexia Ioana (24 mai 2005)
si Iulia Andreea

Mergi la inceput