Copiluti de mai-iunie 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
Tdi spune:
Andra, ma bucur ca a fost bine la dr...in sfarsit vesti bune! totusi, daca tot e "informativ" RMN-ul ala, nu poate fi amanat cativa ani cand o fi copilul mai receptiv si nu trebuie sedat?...zic si eu asa ca sa nu tac. succes cu fizio!
abia acum s-a culcat pitika mea
...de pe la ora 2 ma straduiam s-o adorm...sunt curioasa cum evolueaza programul deseara in conditiile astea...
Album Alyssa
gusta spune:
Pai mai Tdi daca ea s-a culcat la ora asta inseamna ca la noapte o sa faceti discoteca.
Ma duc ca m-au luat niste nervi ca a trecut juniorul in vizita.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
nelia spune:
Buna! Am citit rapid tot, am vazut si poze, dar nu am timp acum sa raspund...
Agata si Tudora sint bolnave: viroza stomacala una si o viroza respiratorie a doua. Agata e de ieri asa, nu e grav, daor un pic de diaree si e foarte palida, nu are febra, e pe regim. Tudora ieri a avut doar nasul curgator, dar asta-noapte s-a trezit cu o tuse magareasca, abia mai respira si tot striga mama-mama si arata spre git. Si mami ce sa-i faca? I-am facut ceai caldut, vezi sa nu. Am incercat sa-i faco frectie, vezi sa stea... I-am dat pina la urma niste siropt de tuse si cam atit. A dormit totusi bine dupa aceea, de pe la 4 pina pe la 8 dimineata. Dar la 5 s-a trezit Agata ca o doare burtica...
Asa noapte nici la dusmanii mei nu o doresc! Of! SI tocmai ce ma laudam mai ieri ca de la ultimele viroze din primvara, slava Domnului, ca nu au mai luat nimic, desi copiii sint bolnaviori in jurul lor. Si inca tot e bine, ca tot mi se par forme usoare, nu au febra, Agata nu a vomitat, Tudora in afara de tuse si de muci, in rest pare in regula. Sper ca nu se agraveaza pe parcurs. Nu le-am dus pe nici una, sint acasa, vad ce se joaca si sint vioaie amindoua. Dar mi-e groaza de noapte!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
pisik 4ever spune:
fetele, m-ati lasat cu gura cascata ce povestiti voi de cursuri! eu cand eram in fac toti care mergeam la curs aveam cate 1-2 foi de indigo sub foaia sub care scriam...ca sa nu mai dea bani pe xerox cei ce lipseau.
eu incep serviciul de luni si o sa intru mult mai rar. in sfarsit ! ca de cand astept ! si biata Olivia merge la cresa din iulie! pana acum o lasam eu 5-6 ore pe zi, treceau relativ repede...acum o sa stea de la 7.30 dimineata pana pe la 4.30 cand o sa ma pot duce sa o iau...ofofof...
aici nu se da absolut nimic la copii: nu vitamine, nu fier, nu calciu...da nu va zic ce mi-a spus pediatrul sa-i dau cand are diaree...nu ghiciti! coca cola fara bule!!!
nu am apucat sa citesc din urma, ce s-a intamplat cu Tony? cum de are un oscior fracturat? este f f greu sa tii pe loc un copil dinamic cand tot ce fac este din mers...o sa fie 3 sapt de calvar ptr OlgaT, nu am idei in afara de carticele...? plastilina? creioane colorate? desene animate?
nelia, sanatate fetelor! se anunta o noapte dificila, curaj, mami!
... si
albastricile lui mami 08.05.05
nelia spune:
Na, ca ne-am mai binedispus! Ca ne-a sunat tati si am vorbit toate trei cu el, trageam telefonul de la una la alta. Si ne-a dat liber la cheltuit bani!
Sa mergem si sa cumparam costume de Halloween si sa mincam in oras, cica sa nu mai gateasca mami. Asa ca, cel putin psihic ne simtim tare bine!![]()
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
pisik 4ever spune:
mustacioaso, am citit acum ce spuneai ca lui maya nu-i place sa stea cu tati. a mea e invers, de cand vine tac-su ma trateaza cu spatele. sper sa-i treaca...altfel le rup nasul la amandoi!
si mie mi s-a parut tare ciudat cum ti-ai ales tu usernameul si pe urma am vazut ca de fapt este chiar numele tau!
eu sunt o mare iubitoare de pisici si cred ca de aici mi se trage. intotdeauna am visat ca o sa amo pisica persana cu ochi albastri cand o sa fiu mare si inca mai sper ca intr-o zi asa se va intampla...
olivia iti multumeste pentru complimente, a spus ca mami a ei ar trebui sa vada cat e de cumintica si frumusica in loc sa-i scoata ochii tot timpul ca e mica cat o papusa (75 cm)... peste o sapt o sa facem vizita de 18 luni si o sa fac criza de inima daca n-a luat nimic in inaltime!!!
ce sa cauti mai la copii de 1 an???
aici e grupul mayei lasa prostiile. nici nu a zic cum a terorizat-o pe a mea o vecina cu 4 luni mai mica , in plus a mea merge la gradi si aia nu. mergem la ea in vizita si aia mica se infige in bluzita oliviei, trage de ea, ii face vant, iar a mea in loc sa se comporte ca un copil cu 4 luni mai mare si care are experienta de gradi ce credeti ca face, pune buzita si bazaie!!!
de vorbit: cat de putin era motivata sa mearga, atat e de motivata sa vorbeasca. problema sunt cele 3 limbi pe care le aude in permanenta. spune anana la ananas, hi cand vede pe cineva, apin de la lapin - iepure, si in rest chestii pe care nu stiu sa le transcriu cu litere...
am vazut ca vorbiti de timeout...ne apropiem de 18 luni, varsta la care ei incep in general crizele nasoale cand le spunem nu la ceva. din cate am inteles, cel mai bine este sa le evitam, iar daca nu se poate, sa lasam copilul sa se linisteasca singur la el in camera si apoi sa-l cautam si sa-l pupicim. daca stam langa el ii prelungim criza in loc sa-l ajutam si e important sa invete sa-si gereze singuri emotiile. noi inca nu am inceput distractia, dar miss incepe deja sa se enerveze cand aude un nu la ceva ce vrea ea sa faca.
a fost aniversarea lui newmami, nu am fost pe faza, un pupic de la mine si urari de bine! bea, casa de piatra!
nelia, imi pare tare rau ca nu ai luat testul. iti tin pumnii sa depasesti momentul si sa ai curaj in continuare.
babygirl, ce vorbareata ai tu acolo! cred ca e nemaipomenit de haios!!!
blackpanterro, deci pana la urma ai facut sandvisul ala de paine cu paine??? ![]()
... si
albastricile lui mami 08.05.05
gabitzam spune:
Ieri am luat salariul si azi am fost si i-am spart
De cand m-am intors la servici si cat a fost cald, am tot fost in blugi subtiri, in rochite subtiri de vara, mai lalai si care ma mai incapeau. Dar deja se lasa rece si nu mai aveam aproape nimic decent de imbracat, in fiecare dimineata ma luau nervii in fata dulapului, care e plin cu chestii neimbracabile. Trebuie sa fac o razie prin ele, sa string, sa pun deoparte, sa dau, etc.
M-am dus in pavilionul H din Herastrau, unde stiam un magazin cu lucruri marimi mai mari. De acolo mi-am luat niste pantaloni si o bluza. Si tot acolo am descoperit si alt magazin, pe care nu-l stiam, care avea si lucruri marimi mari, care nu aratau ca niste saci sau ca haine de babe. Si era si o vanzatoare extrem de draguta, care mi-a aratat ce avea marimea mea, a cautat prin toate rafturile, mi-a facut si ea sugestii si in final din magazinul ala am iesit cu doua fuste, o camasa si inca o pereche de pantaloni.
Per total acum pot sa fac diverse combinatii cu ce am cumparat si cu ce mai am pe acasa. Daca imi mai iau o jacheta/pullover ma declar multumita la capitolul haine de servici. La salariul urmator vedem cum stau si cu incaltamintea ![]()
Normal ca n-am putut sa plec de acolo fara sa-i iau ceva si lui Andrei
S-a ales si el cu un body cu maneca, in dungi bleumarin cu rosu, foarte haios. Si niste sosete. Incaltaminte de iarna aduce peste vreo 3 saptamani.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
blackpanterro spune:
Fetele am pus 5 poze in albumul HALLOWEEN!!!!!Azi a taiat soata dovleacul si ii puteti vedea in poze :)
Pisik, da, ti-am zis tot pita cu franzela ii dau :-)
Monu, tot uit sa iti spun ca am vazut burtica si e asa de mica da parca vad ca bebe o sa fie mare.Asa a fost vecina mea anul asta, avea o burtica mica de ziceai ca o sa nasca o mata si cat colo a nascut o fetita dolofana.
Olga, imi pare rau de Tony, nu stiu ce sa zic, cu ce sa il ocupi daca zici ca nu sta locului....
NIci noi nu ii dam nimic lui Aidan.Eu ii dau din proprie initiativa vitamine, o data pe zi.Atat.Cat a fost racit i-am dat Robitussin ca si tusea si ii curatam nasul cu solutie salina.Atat.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."
gabitzam spune:
Adriana, fa pozele publice sa-ti vedem si noi dovleacul! ![]()
Albumele astea noi de la yahoo au o dambla, tre' sa le setezi Public de cate ori faci upload la poze acolo.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
gusta spune:
Gabitza sa stapanesti sanatoasa hainele .
Tdi frlicitari de banuti.
Pisik bafta la serviciu.
Nelia sanatate le fete.
Andra o intrebare de ce iti este asa teama de rmn asta.Cred ca mai traumatizant e pentru unul mai mare ca poate nu-l adoame si atunci sa te vezi singur intr-o incapere si bagat intr-o masinarie nu cred ca e asa frumos.Sincer eu te sfatuiesc sa il faci ca sigur ii vor da cum ia dat si lui Bianca lui Elisor o jumatate de diazepam si face nanita cat sta acolo si dupa va linistiti si voi.
De nervi am crapat o jumatate de ciocolata de 300gr si daca mai stau mult cred ca o termin . Incerc sa imi gasesc o pozitie in care sa stau ca azi nu m-am linistit singura si m-au linistit frunzele.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta