Grupa 7-Cresa Ciobanasului

Grupa 7-Cresa Ciobanasului | Autor: MamideIngeras

Link direct la acest mesaj

Buna mamici

Are cineva copilul la aceasta grupa? Sunteti multumite?
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aly77 spune:

quote:
Initial creeata de MamideIngeras

Buna mamici

Are cineva copilul la aceasta grupa? Sunteti multumite?
Multumesc

Buna MamideIngeras!

Nu suntem la grupa 7, dar tot la Cresa Ciobanasului, insa doar de cateva zile. Deocamdata nu am de ce sa ma plang, mi se pare ca e in regula, baietelul meu e vesel cand merge dimineata acolo, dar in cateva zile nu prea pot sa-mi fac o parere. Daca copilul tau e de mai mult timp, poate imi poti spune mai multe.
Deoarece se apropie ziua lui de nastere, as vrea sa aflu daca se obisnuieste sa se organizeze ceva, adica se duce tort, suc.. ceva de genul asta? Nu sunt prea mici pentru asa ceva? Sau poate doar pentru personal?

Mersi mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Noi sintem de 3 saptamini la grupa 3. Pina in prezent sint multumita, e vesela si merge cu placere, o gasesc mereu curata, schimbata, mincata, etc. doamnele de acolo mi se par f de treaba.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamideIngeras spune:

Eu de aceasta grupa am fost multumita.
Acum copilul meu este la grupa 9 si nu pot spune acelasi lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaniculae spune:

Buna Aly77,

Mai ai copilul la Cresa Ciobanasului? Esti multumita?
Din toamna vreau sa o duc si eu pe micuta mea si nu am ajuns inca sa o vad. Citi ani are copilul tau?

Merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printzesica spune:

Buna ziua tuturor

Am si eu o intrebare............cine ma poate ajuta?
As vrea sa stiu si eu in ce zona este "Cresa Ciobanasului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Cred ca se afla in zona Vatra Luminoasa.

mami de Alexia si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mralu spune:

Buna

Cresa se afla pe strada Ciobanasul si, corect este in zona Vatra Luminoasa nu departe de intersectia cu Mihai Bravu.
Pentru cine este interesat mie, care am fetita acolo de putin timp, mi se pare ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aly77 spune:

[quote]Originally posted by oaniculae

Buna Aly77,

Mai ai copilul la Cresa Ciobanasului? Esti multumita?
Din toamna vreau sa o duc si eu pe micuta mea si nu am ajuns inca sa o vad. Citi ani are copilul tau?

Merci mult

Da, baietelul meu este inca tot la Cresa Ciobanusului si nu am nici un motiv de nemultumire: este vesel cand il las dimineata acolo, imi face "pa pa" si merge bucuros la grupa, este bine ingrijit. Am trecut bineinteles si prin perioada de inceput cu imbolnaviri frecvente dar.. asta este inevitabil la intrarea intr-o colectivitate. Baietelul meu are acum 2 ani si 4 luni.
Sa te duci sa vezi cresa; daca esti in sectorul 2 prea multe alternative nu ai fiindca sunt numai 2 crese de stat, Ciobanasului si una in Sinaia (zona Doamna Ghica) dar.... dupa ce le vezi pe amandoua te lamuresti.
Pupici.

Mergi la inceput

Merci mult.
Am fost astazi sa vad cresa. Am vorbit cu o ingrijitoare de la grupa 9. Si fetita mea tot 2 ani si 9 luni are. Imi spunea ca ar putea sa fie la grupa 9. Copilul tau la care grupa este?
Nu am vazut din cresa decit o camera de la parter. Parea destul de curatel pentru o cresa de stat. Nu mi s-a parut nimic iesit din comun.
Nu am putut sa-mi dau seama cit se ocupa de ei, daca au jocuri, le citeste. Fac ceva cu ei?

Merci mult de tot

Mergi la inceput

Buna MamideIngeras,

De ce nu esti multumita de grupa 9 de la cresa ciobanasului? Care e diferenta dintre grupe?

Din toamna vreau sa o dau si eu pe micuta mea si ar putea fi chiar la grupa 9. Inca nu sunt sigura daca sa o dau aici sau la o gradinita particulara.

Merci mult

Mergi la inceput