Grupa 7-Cresa Ciobanasului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Fetita mea are acum 2,4 ani, si merge la cresa aceasta de la 1 an si 11 luni.
vine acasa si imi cinta tot felul de cintecele si poezioare, ceea ce arata ca fac si lucruri educative, nu numai joaca.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikko77 spune:

NU, cu litere mari, acestei crese!
Sunt extrem de ciudate regulile lor comuniste.
L-am inscris la cresa Ciobanasului dupa 2 nopti de stat la coada. Pe mine, ca si mama, nu m-au lasat sa vad interiorul. L-au lasat in schimb pe sotul meu, probabil pentru ca purta pantaloni si tot personalul de acolo este de sex feminin. In primele 2 zile, ne-au spus ca n-a mancat nimic, dar imediat dupa ce le-am dus cate o cutie de cafea si una de bomboane, brusc, copilul a inceput sa manance. Asta nu-mi demonstreaza decat ca se ingrijesc de copil doar daca si tu ai grija de ele. L-am lasat acolo doar o saptamana, bineinteles il luam seara acasa. La sfarsitul saptamanii a facut enterocolita, imi vomita noaptea si nu mai vroia sa manance nimic. Am renuntat de bunavoie la cresa, insa cresa de stat mi-a last un gust amar, o intoarcere in timp si o ura pe personalul care asteapta cadouri doar sa-si faca treaba pentru care este platit deja. Precizez ca, copilul era la grupa renumita 9. Succes celor care au rabdare sa-si tina copilul la aceasta cresa de care o sa mai scriu si pe alte site-uri tot de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Nikko77, sunt sigura ca esti suparata din alte motive si nu din cauza acestei crese.
Te contrazic cu tarie in tot ce spui tu acolo! Aduc si argumente daca este nevoie !

P.S. La grupa 3 este cineva ?

Mergi la inceput

Stitit cumva pana la ce varsta merg copii la aceasta cresa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

absoluta si eu am copilul lacresa ciobansaul,dar nu la grupa3,la grupa 10.eu stiu ca bebeii merg acolo pana la 3 ani,apoi urmeaza gradi,dar nu la ei.si eu sunt multumita de cresa,desi andu nu a mers decat 2 saptamani,in rest a stat acasa,ptr ca a facut o viroza,apoi otita.de marti reancepem.dar imi place ca este bine ingrijit,coboara tot timpul razand cand il luam acasa.nici hainute murdare nu ne dau prea multe acasa si atunci cand ne dau sunt foarte frumos impachetate,nu aruncate si mototolite intr-o punguta.mancarea este foarte buna si tot timpul altceva.imi place de asemenea ca educatoarea si ingrijitoarele comunica foarte bine cu parintii,ne informeaza mereu asa cum este si normal.
as vrea sa te intreb daca tu stii ceva despre politica pampers-ului.andu inca face in pampers si nu am inteles daca pampersii sunt la comun sau fiecare cu al lui.la inceput,au zis ca fiecare cu pampers-ul lui,pe parcurs s-au razgandit.asta ar fi cam singurul punct care nu prea imi convine.nu atat din cauza banilor,cat din cauza de igiena.o sa discut cu ele marti cand duc copilul.

Mergi la inceput

Fetita mea cat timp a folosit pampers la cresa l-a folosit numai pe al ei. Intreaba-le daca ai vazut ca a venit cu alt papmers acasa decat cu cel care il pui tu in saculet.

Mergi la inceput