Mamici de noiembrie - decembrie 2006(51)
Raspunsuri - Pagina 23
asiza spune:
quote:
Ei, aelita, vezi ca se poate? Vine la noi mos Craciun cu bebei, ca am fost cuminti si am tot clocit in ultimele 9 luni.

...asa e, ai dreptate!!!Alex, multumim de vestile de la Koko...

Fetelor, ma lamureste si pe mine careva care-i treaba cu exudatul vaginal????????? Si cu streptococii aia din grupa B????
Pupici la toate...
Oana
31+ cu
Denis CristianDisney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
asiza spune:
Bamboletta,
...esti o burtica tare frumoasa la 37 s...am vazut pozele...
Oana
31+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
danita spune:
neata gagici ,
dormit in reprize dar dormit si asta e important !
Donia, se pare ca baby-expo va fi pe 1-2-3 dec . Eu am DPN pe 3 dec ... cred ca vizita mea se amana pana next time !! Iar legat de kg... am eu o secure de dr deasupra capului - deja am ajuns la max admis de el ......dar n-am incotro ! asta e !
pupici de toamna !
D 34 + 
BeBelusca
adinazot spune:
ASIZA,chestia asta cu examenul vaginal pt depistarea streptococului de grup b m-a tot obsedat si pe mine da cand am citit ca ar trebui facut neaparat,ca strept astia sunt f periculosi pt bb.Sper sa NU AVEM NICI UNA asa ceva.UITE cATE CEVA AiCI:
Streptocociile cu streptococ din Grupul B
Streptococul din Grupul B este un germene pe care il poarta aproximativ una din cinci femei gravide, in mod obisnuit fara a cauza probleme. Intr-un numar mic de cazuri poate fi transmis copilului in timpul nasterii conducand la o infectie puerperala sau chiar la meningita. Acest lucru se intampla doar la 3 din 10 000 copii nascuti in Marea Britanie. Este mult mai intalnit in Statele Unite, asa ca acolo s-a perfectionat un program de screening pentru streptococul din Grupul B.
In Marea Britanie tratamentul este indicat de obicei doar in cazurile cu risc deosebit de crescut, si anume : travaliu precoce (inainte de 37 saptamani), prelungit, sau in cazul ruperii precoce a membranelor, daca exista temperatura crescuta, daca exista febra in timpul travaliului sau daca copilul de la nasterea precedenta a fost afectat de acest microb. Tratamentul consta in antibioticoterapie intravenoasa in timpul travaliului.
Infectiile cailor urinare
Adina 37+
Alessia
poze
Adina 35 sapt
Yagmur spune:
Kokorina, sa-ti traiasca gemenii.... Felicitari!!! 
Sa te refaci repede si sa vedem si noi poze cat de curand.
In legatura cu musafirii, eu cred ca m-as bucura, avand in vedere ca sint singurica.... si cred ca o sa am nevoie de ajutor. Dar cum trebuie sa nasc in preajma Craciunului nu cred ca o sa am parte de multi musafiri.
In seara asta ma fac bebe mic si roz si ma duc la Halloween. Postez poze saptamana viitoare.. sa va inveselesc.
Un weekend placut si multi 
Yagmur 32+ bebe Luca 
adinazot spune:
OANA,am mai gasit cate ceva:
http://forum.desprecopii.com//forum/topic.asp?TOPIC_ID=57512http://forum.desprecopii.com//forum/topic.asp?TOPIC_ID=57512
Adina 37+
Alessia
poze
Adina 35 sapt
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
Fetelor sunt plina de emotii....am primit sms de la Kokorina....toata ziua am fost ingrijorata ca i-am trimis 2 sms-uri si nu mi-a dat nici un semn....
A NASCUT KOKORINA..."LA 15:35 A SOSIT PE LUME PASCAL SI ARE 2580 KG SI LA 15:36 SOPHIA CU 1.700 KG....SUNT SANATOSI,GRASI SI FRUMOSI "..sunt asa de fericita pentru ea.....
Revin cu vesti cand mai aflu ceva....
alexandra36 + cu
Mark Andrei
poze
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
Wow! Ce rapide ati fost fetelor! Eu sint matusica bucuroasa, surioara mea e bine si ma angajez sa ii transmit toate felicitarile voastre pentru care va multumesc
. Sophia Maria si Pascal Andreas sint dragalasi foc, i-am vazut azi dimineata in pozele de la clinica si am plins de bucurie!
Va doresc nastere usoara si va multumesc pentru gindurile bune si urari.
Doamne... ce minunat!!!!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Yagmur spune:
Alexandra... merci ptr vesti... tare uituca sint; am creierul gelatinos 
Yagmur 32+ bebe Luca 
bamboletta spune:
Buna dimineata burtici 
Pot sa zic ca am dormit si eu mai bine in noaptea asta 
Aelita-si eu stiam ca se schimba ora dar diseara
si cand am vazut ca ai zis ca s-a schimbat ora ma uitam la ceas si am crezut ca am ramas eu in urma
![]()
Lorym-si eu vroiam sa ma pregatesc pt a veni la cursuri 

ma bucur ca esti mai bine 
Chris80-esti tare 

fac si eu ca Lavinia_p chiar esti o carcotasa
ce zodie esti?
distractie placuta 
Asiza-
mersi
Yagmur-distractie placuta
asteptam pozele

Daniela_b-felicitari matusico
Uff azi e urata vremea la Iasi
noroc ca am iesit ieri la plimbare daca lasam pe azi se ducea plimbarea mea ![]()
Bamboletta
37+
bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
alexandra_25 spune:
Buna fetelor...eu am fost ocupata de dimineata...pana pe la 10 cu somnul si apoi m-am apucat sa fac ciorba de burta....la care poftesc demult...asa ca m_monique...in sfarsit am facut ciorbita...
Nu mai am vesti de la Kokorina...de dimineata i-am trimis vreo 3 sms-uri...am bombardat-o cu intrebari....saracutza..acum cred ca se recupereaza....
Multumesc iar fetelor care m-au felicitat pentru locuinta...roxana_c,cristina,donia,.dolores..

Lorym....
..si mersi ca ai trecut-o in listutza...
Daniela_b....ma bucur ca te avem printre noi....
....si te felicit......
Asiza,Ramsan,Dandusa.....

V-am pupat fetelor si va urez un weekend placut....ma duc la treaba....!
alexandra
36 + cu
Mark Andrei
poze
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."