Mamici de noiembrie - decembrie 2006(51)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

`mneata!

m-am trezit sa fac un drum la baie, si desteptu de barbatu-meu, care stie ca daca aud cat e ceasul mi se duce naibii tot somnul, ma intreaba: da` de ce te=ai trezit de la 6 si un sfert? am zis ca il strang de gat cu mana mea... din fericire insa si absolut intamplator, nu imi explic cum, s-a mai lipit totusi somnul de mine si am dormit si eu ca omul pana acum.

fetelor, voi va dati seama ce greu o sa ii fie kokorinei cu 2 bebelusi care e foarte posibil sa vrea de mancare in acelasi timp, sa aiba nevoie de scutece noi in acelasi timp si baita la fel?
kokorina iti tinem pumnii si iti dorim bebelusi cat mai cumintei si cat mai ascultatori!

ma intorc la musafirii de dupa ce venim acasa cu bebelina. eu i-am anuntat deja ca daca au chef, pot sa vina, dar in camera copilului cum intra asa si ies, sa stea acolo cat sa ii vada mutritza si atat. dupa aia, daca nu e chiaun de somn, ii preia alex. in rest, sa zica merci ca le pun la dispozitie paharele din care sa bea un suc, nu de alta, dar si alea trebuie spalate si nu imi amintesc sa conduc vreun restaurant.pe bune acum, mi se pare absurd sa ai pretentii de la o familie care tocmai are un bebelus si in care toti membrii incearca sa se adapteze noilor conditii. nu e vorba ca nu sunt o gazda buna, dar nici nu inteleg ca intr-un moment asa de important din viata mea eu sa stau dupa altii. oi fi eu egoista, dar nu imi pasa. in fond, si altii ar putea fi mai altruisti si sa se gandeasca si la noi. asa ca daca vin cu pretentii, sa le fie de bine, au gresit persoana.

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

dati-le bani si sa le fie de bine. unde te apuci sa umbli azi, si insarcinata fiind, plus ca nu stii exact ce sa iei.

quote:
Originally posted by dianocica

Neata fetelor! Stiti ca e totusi sambata si lumea se trezeste mai greu...
E absolut incredibil. de 3-4zile stau non sptop cu pagina deschisa si mai dau cate un refresh din cand in cand. ieri a picat un pic netu, sa cand ma trezesc azi.... pt 2. FELICITARI KOKORINA, SA TI TRAIASCA SA FITI SANATOSI TUN TOTI 3.
Fetelor, ajutati-ma. Am aflat aseara ca azi la 12 tre sa mergem la un botez. Au spus tuturor foarte tarziu. Suntem vreo 5-6 oameni care habar n avem ce sa le luam ,ce au luat ceilalti... dati-mi niste idei... please...

dianocica 34

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Kokorina felicitari mamico! De cate ori citesc ca a nascut una dintre noi ma cuprind emotii foarte puternice si in acelasi timp nerabdarea de a naste si eu. Sa-ti creasca puisorii mari si sanatosi iar tie refacere rapida!

mayaione 39w si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

eu oricum aveam program de shopping azi dar cred ca ai dreptate. si eu as prefera sa primesc bani. decat cine stie ce a zecea tampenie la fel.
v am zis ca sunt pusa pe shopping: ziceti-mi de unde v ati luat patuturile? eu vreau din ala sa il foloseasca pana la 5-6 ani macar. dai un ban da' stii ca l ai dat.... pana acum cel mai rentabil calit/pret l am gasit la babycomfort. aveti alta sursa mai ok?
noroc de kokorina ca a stiut dinainte ca o sa aiba 2. daca as fi nascut gemeni acum 20de ani, fara eco, fara nimic, sa ma trezesc cand ii fac ca a iesit unul dar mai apare si al doilea cred ca n as fi putut sa fac fata socului. oricum, sa i fie de bine.
v am pupat pe toate
dianocica, 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

m-am trezit si eu cu noaptea in cap..credeam ca macar sambata sa zac si eu mai mult in pat,dar nu e chip.
oricum,dorm mai multe ore ca inainte,nu mai bantui la 4 dimineata pe aici..

neata,fetelor!

aaa,s-a schimbat ora !(sau nu la toata lumea?)

amalia
,imi pare rau ca nu ai sa poti sa stai decat 6 luni cu fetita acasa,dar daca nu se poate..te descurci tu cumva.
dianocica,distractie placuta la botez! nu stiu ce sa zic sa iei.eu dau bani in conditii d-astea .
chris,sa nu-ti omori barbatul de tot !
asa e cu Kkokorina,luati aminte,fetelor care va e frica de perioada de dupa nastere.daca ea se descurca cu DOI,noi cu unul ar trebui sa fie floare la ureche!
dianocica,"daca as fi nascut gemeni acum 20de ani, fara eco, fara nimic, sa ma trezesc cand ii fac ca a iesit unul dar mai apare si al doilea cred ca n as fi putut sa fac fata socului."iti dai seama cum era atunci?? stai,doamna,ca maie unu! si daca sunt trei??
mama ce-as vrea si eu gemeni,o invidiez pe kokorina cu tot greul ei,are doua minuni in brate !si mai avem p-aci ceva fete cu minuni din astea in burtica!

fetelor,v-am zis sau ati vazut la tv femeia aia de culoare care a nascut doi baieti gemeni,unul negrutz ca ea si unul blond cu ochi albastri ca ta-su???? sunt BESTIALI!! frumosi foc .unul alb si unul negru,ce minune mai mare ca asta,unul pt mami si unul pt tati,hehe.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata!
am venit si eu la .

kokorina felicitari! sa-ti traiasca copiii sa fie sanatosi si cuminti. abia astept pozele.

dianocica eu de la colegele mele de serviciu am invatat ca atunci cand fac un cadou pt. bebelus sa cumpar lucruri mai mari. asa ca pana acum la bebelusii prietenilor le-am cumparat: patura de copil de 3 ani, costumase pt. 9 -12 luni.

32 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

aelita, nu veni cu info din astea panicoase. nu s a sch ora, de abia la noapte. o sa avem o ora in plus de bantuit in miez de noapte.
acum m am trezit si eu: dar cat se da la botez? cred ca e prima oara cand merg. sunt prima din toate prietenele mele care e , o sa le mosesc pe toate, dar acum habar n am de nimic. daca nu va descopeream ... dumnezeu cu mila....
pupici
dianocica,34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dianocica eu la inceputul lui octombrie am fost la un botez si am dat 300 ron.
cadoul pt. bebe l-am dus atunci cand s-a nascut.

32 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dian,la mine auzii un zvon azi noapte ca gata se schimba.
inseamna ca nu schimbam toti la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Wooohooohooooooouuuuu!!! Ce-mi vad ochii???????

FELICITARI KOKORINA!!!
PENTRU PASCAL SI SOPHIA!!! Sa se faca mari , frumosi si sa fie sanatosi!!!
Iar tie, Kokorina, iti doresc refacere rapida si sa vii acasa sa ne povestesti si noua cum a fost...

Oana 31+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput