LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitaco spune:
da silvia, ajungem maine pe la ora 16 si stam pana duminica la pranz. Finii nostri fac cununia civila si vor sa fim si noi. Nunta o fac la vara- deci atunci va fi tambalaul cel mare. Vom sta la hotel Apusului in traducere rom , nu stiu exact denumirea in engleza.Printre picaturi vrem sa luam si ceva pt Mateea- jucarii si ceva hainute mai deosebite.
uite ca am gasit Motel Sunseat in sect 6.
acolo locuiesc finii nostri
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
felicia74 spune:
Gabitaco vis-a-vis (sau pe acolo) de Casa de casatorii a sect.6 e Piciul. Alt magazin al lor e la intersectia Lujerului (sau statia de metrou Armata Poporului).
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
Buluci spune:
Hello, natiune!
Ina,Lavi Catutza, multzam de intrebare!
Suntem bine, am primit vesti bune legate de sederea noastra aici!Pina in mai vom fi aici , apoi vom skimba locatia!
Lavi, spor la treba!Tot ce vei gati sa fie gustos si asteptam invitatia virtuala!
Am scapat de virus! Am instalat un alt pack de la microsoft, ptr protectie mai mare,dar mi-a incetinit uploadul!Cred ca voi reveni la celalat!
Pupici!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
Varsta lui Simon
Madutza10 spune:
Silvia ,am vrut sa stiu daca-i pot face priorix la 11 si infarix la 12 si daca are ceva ca a fost intepat cu 2 sapt inainte sa facem priorixul ,sau doar inainte de antipolio nu trebuie intepat o luna inainte si una dupa???
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 10 LUNI
crissy77 spune:
Am primit de la o prietena cartea de bucate a lui Jamie Oliver (are o emisiune la TVR2). E in limba engleza. Cine o doreste o gaseste in contul comun.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by silvia_d
buna seara si de la noi!
Nu am nimik de bebe de spus,asha ca va-ntreb:va place mylene farmer?ascult acum,si-mi place la nebunie mel aia mai veke cu jean luis murat,
'regrets'-super...cine-o vrea,s-o ceara pe mess!
Silvia si Sergiu-Stefan-2 dec.05
Eu vreau, multzam mult si anticipat! Si altele cu ea, daca ai.
ancaloredana spune:
N"seara mamici de bebei !!!
Declar ca fii-mea ma uimeste pe zii ce trece,merge singurica mai mult de cativa pasi si a invatat sa dea pusi.
Fetelor voi ce cadou cumparati la puiutii vostrii?Ufff am atatea variante de nu stiu care sa aleg,,,si mai ceva ce ati cumparat sa imbracati bebeii la aniversarea de 1 an,in general mamicile de fetite,ce rochite..alea alea poate puneti si pozuci
simona dragusin spune:
Buna fetelor.
M-am cam incurcat in sarbatoriti,asa ca le urez la toti cei de azi"la multi ani !"
Am vazut(in scutecul trecut) ca au inceput sa mearga bb-ii.
Felicitari!(si noi)
Felicitari de asemenea si pt primul dintisor al poetului !
Bianca multa sanatate lui Serban
Noki nu esti singurul dinozaur...nu-ti face iluzi
Buluci ,ma bucur ca ati rezolvat si nu mai trebuie sa stati separat.
ca-i greu fara tati...eu stiu!
cam atit...va pup!
SIMONA si PATRICIA
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor.
Abia acuma pot intra si sa va zic de noi. Suntem ok, deci mai multe nu avem.
tuturor Dumitrelor si Dumitrilor!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
gabitaco spune:
Feli si Silvia cate un pupic pt fiecare de la noi . Poate mai intru maine dimineata inainte de a pleca . Oricum va doresc un sfarsit de saptamana fericit si multa sanatate.Mi-ar fi placut sa ne vedem dar din pacate timpul e prea scurt. La vara vom sta o saptamana in capitala si poate o sa reusesc sa va vad.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005