cel mai frumos loc din Romania

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denise spune:

fata de multe locuri care au fost deja pomenite, as mai adauga si Pta Sfatului din Brasov, asta pe langa cele mentionate deja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mie imi place toata Transilvania.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns himera spune:

Fetelor, avem o tara f frumoasa si fiecare particica ni se pare f frumoasa in functie de emotiile pe care le traim in acea zona.
Eu inca nu am reusit sa ajung in acea zona de vest a tarii, desi imi propusesem anul acesta, dar cu siguranta ca voi vizita si acea zona.
Avem munti f frumosi,dar eu personal am vazut doar orientalii si o parte din meridionali. M-tii Ciucas sunt extraordinari,sunt accesibili si te poti bucura pe deplin de frumusetea lor.
Sovata este o statiune care mie mi-a placut f mult, este linistita,are un parfum deosebit, pur si simplu a reusit sa ma atraga.
De cand am fost la Sovata nu mai sunt deloc atrasa de litoralul galagios.
Gura Portitei este un loc splendid.
Cred ca daca am sti sa investim in turism tara noastra ar realiza un proges pe toate planurile, avem locuri deosebite, suntem f norocosi, dar nu stim cum sa profitam de acest noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

mai sunt si alte locuri frumoase in tara noastra?
pe unde ati mai umblat asta vara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Nordul Moldovei cu manastirile merita mentionat de asemena!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

eu cred ca Romania intreaga e frumoasa, de la marea neagra la carpati, din transilvania in moldova, de la dunare la tisa.Noi dupa nunta am facut un tur al romaniei, partea de transilvania si moldova si a fosr superb,manastirile moldovei, moldova toata, sovata, praid, sighisoara. brasov, maramures, clujul, care este orasul meu de suflet, totul e frumoas acasa.
Pacat ca nu stim sa pretuim ce avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Si noi ne-am petrecut vacanta prin muntii patriei si sunt superbi atat pe partea Transilvaniei cat si pe cea a Moldovei... de Muntenia nu vorbesc ca sunt de aici...
Cel mai mult si mai mult pe mine m-a impresionat Palatul Culturii si Turnul cu Ceas din Tg. Mures... dupa ele Sighisoara nu mi s-a mai parut la fel de impresionanta.
O altfel de minune este salina Praid... merita pe deplin, iar zona este superba... Ne-am propus sa mergem si la anul si sa dormim chiar pe acolo la Sovata sau praid... anul asta am dormit in Tg. Mures.
Avem o tara superba.

Mergi la inceput