cel mai frumos loc din Romania

cel mai frumos loc din Romania | Autor: mirelaispir

Link direct la acest mesaj

daca vara a trecut si vacanta odata cu ea, m-am gandit sa impartasim impresiile despre locurile din tara vizitate (facand abstractie de oameni, conditii de cazare si masa si alte neajunsuri avute). care este cel mai frumos loc pe care l-ati vizitat in vara asta si nu numai?
penru mine, pe primul loc a fost si va ramane castelul Huniarzilor de la Hunedoara. l-am vizitat cand eram foarte mica (prin clasa a VI-a) si mi-a ramas in suflet. si acum, cand imi amintesc de el ma trec fiori.
vara viitoare as vrea sa merg la Gura Portiei. a fost fratele meu vara asta si am vazut poze. absolut superb (daca va plac locurile mai salbatice si putin umlate de picior omenesc)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Castelul Huniazilor
ai lav iu!acolo mi-am petrecut eu copilaria si adolescenta, la propriu aproape..in curtea exterioara...Are o magie locul acela..

alte locuri frumoase din RO:
-Ceahlaul
-Bucegii
-Apusenii
(deci muntii, pentru mine)

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Da , Castelul de la Hunedoara .
Noe , si eu majoritatea copilariei tot pe acolo mi-am petrecut-o ( intre 7 si 16 ani ) avand strabunica acolo .
De cate ori revin la rude ,merg mereu si vizitez castelul .Desii stiu fiecare coltisor in parte , de fiecare data mi se pare ca ma aflu prima data acolo.

As mai adauga si Branul .

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

scuze pt gresala, da castelul Huniazilor! si Branul are ceva magic, frumos, dar castelul din Hunedoara este ... mai deosebit (daca pot spune asa). sau poate sunt amintirile unui copil de 12 ani?
alte locuri, alte frumuseti? ce va mai impresionat prin tara asta frumoasa a noastra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Pai...

Piatra Neamt: mi-a placut cam... tot. Oamenii sunt mai civilizati, nu la fel de "grabiti"... Cetatea neamtului... casele memoriale din jur... Lacul... Au un restaurant cu o vedere fantastica a orasului, undeva sus... Din pacate nu mai stiu cum se cheama... Un oras linistit.

Apoi... Delta Dunarii. Stiu ca multi spun ca e murdara... ca... nu prea ai ce face... Mie mi-a placut, mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

M-am gandit ca merita adaugat si Transfagarasanul cu Balea Lac.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Vara asta (de fapt toamna) am fost si pe la Sighisoara. Foarte fromos. Pacat ca nu e festivalul in fiecare zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_tzuchi spune:

Fetelor, mi-ati amintit de vacantele mele petrecute la Hunedoara... Ce frumos...Iar Castelul Huniazilor mi se parea si atunci (ca si acum, de altfel) un loc extraordinar!

Alte locuri superbe din Romania: Delta Dunarii, Mtii Retezat si Mtii Parang.

Ajutati-l pe Alex:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

quote:
Originally posted by Oana

Vara asta (de fapt toamna) am fost si pe la Sighisoara. Foarte fromos. Pacat ca nu e festivalul in fiecare zi...

Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Opinions are like Birthdays; everyone has one but you only care if it's your own

intradevar Sighisoara si s-a parut si mie un loc deosebit. ma bucur ca se mai pastreaza aerul acela de cetate medievala. nu stiu cum este in timpul festivalului pt ca eu am fost iarna trecuta (intr-o excursie de revelion la Baile Homorod am ajuns si pe acolo si bine am facut!)
la fel mi s-a parut si Sibiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Eu imi amintesc cu imensa placere, dar si nostalgie, de o vacanta petrecuta la Vatra Dornei, unde dimineata mergeam cu tati sa luam micul dejun in oras, lucru absolut nou pt mine, la varsta aceea (cred ca aveam in jur de 12 ani) si, prin aerul racoros de munte, ne opream intr-o laptarie, unde mancam cornuri calde cu lapte gros ca smantana...si tot acolo gaseam si un suc pe care nu l-am mai baut pe nicaieri, facut din muguri de brad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Piata Unirii din Timisoara - eu niciunde nu ma simt atīt de bine si īmpacata cu mine īnsami si cu lumea ca acolo.

Mergi la inceput