Gradinite din Brasov???
Am si eu o intrebare pentru mamicile din Brasov:voi la ce gradinita va duceti copiii si sunteti sau nu multumite?
Momentan noi mergem la singura gradi din localitate,nu e rea,insa nu-mi place ca nu se prea pune accentul pe educatie,anul trecut am luat caietele -numai 4-5 pagini erau folosite,acuarelele aproape intregi,la fel si culorile...Fac engleza,pe care o platesc separat,insa nu s-a lipit nimic de el,cu toate ca este un copil istet,stie doar ce l-am mai invatat eu...
Mai pe scurt,nivelul de educatie mi se pare slab,peste doi ani vom incepe scoala ,si n-as vrea sa plecam la drum cu un handicap.
Chiar daca va insemna sa facem naveta in Bv zilnic,as vrea sa schimbam gradinita.
Sper ca nu v-am plictisit,si astept sugestiile voastre!
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
Raspunsuri
Mirrella spune:
In speranta ca mai multe fete din Brasov vor da cu ochii de subiectul meu,indraznesc sa-l readuc in fata...sper sa nu va suparati.
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
liviab spune:
Mirela,
eu am dus fetita la o gradinita particulara de pe Carierei, de care am fost multumita.
Sint foarte multe variante in Brasov, dar n-ai precizat daca vrei neaparat gradinita de stat sau merge si particulara. Sint si multe gradinite de stat bune, dar trebuie sa-l inscrii din timp, ca nu prea gasesti locuri. De exemplu, ideal ar fi sa incepi sa umbli acum pentru anul viitor (sau, daca ai noroc, poate gasesti un loc chiar pentru anul asta, dar ma indoiesc).
Nu ai spus din ce parte faci naveta in Brasov, este important pentru zona. Si eu locuiesc in Sacele si veneam zilnic pe Carierei (iar acum la scoala 5). Nu-mi este greu, pentru ca oricum lucram in Brasov.
Parerea mea este sa te hotarasti asupra zonei in care ti-ar conveni sa fie gradinita, dupa care sa cauti pe site-ul Ministerului Invataminntului gradinitele din zona respectiva. Dupa care...ideal este sa o iei la pas si sa le vezi cu ochii tai, e cel mai bine. Eu asa am gasit gradinita, vizitind citeva inainte si vorbind cu lumea in fiecare loc, ca sa ma lamuresc ce fel de oameni sint, sa vad conditii etc.
Iti doresc succes!
sanziana72 spune:
Mirrella, uite si aici un subiect cu ce am reusit sa mai strangem:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71736
Cel mai bine ar fi sa completati acolo ca sa avem toata informatia la un loc.
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina...
"We can do no great things - only small things with great love."
("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")
Mother Teresa (1910 - 1997)