Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:) (3)
Raspunsuri - Pagina 17

angelapriboi spune:
buna dimineata si multam de cafeluta Kriss.
Dimineata am aflat o veste destul de trista .Fratele tatalui meu a decedat.ASa ca in weekend nu o sa va mai scriu.
Va pup si va doresc o zi buna.

kriss79 spune:
Condoleante Angela! Imi pare rau pentru pierderea suferita. Dumnezeu sa il odihneasca in pace.
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina

Luna75 spune:
Angela,condoleante si din partea mea.
Va doresc o saptamana placuta!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

kriss79 spune:
Cu intarziere va salut si eu si va doresc o saptamana reusita!fetele
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina

kriss79 spune:
Irina, ce mai faci? cum merge reconstructia? ce face catelusa?
Ooana, tu ce mai zici? Tu de Sarbatori nu vii in RO?
In decembrie nu avem nici un/o sarbatorit/a?
Incercari bebik
Cristina

irinabobe spune:
buna fetele. angela condoleante!
kriss catelusa este bine, din ce in ce mai alintata ca toata ziua o bagam in seama.
reconstructia merge nasol din cauza de ... lipsa fonduri. din cauza unor reorganizari la sotul meu la sv postul lui de sef s-a desfiintat asa ca venitul nostru s-a redus dramatic. acum singurul scop e sa reusim sa ne platim ratele si sa iesim din iarna. ce vom mai putea face la casa nu stiu.
in rest cum le stiti. intru mai rar pt ca si la mine la sv e nebunie si sincera sa fiu m-a cam daramat faza asta cu injumatatirea veniturilor si mi-a cam disparut cheful de vorba. oricum va urmaresc aproape zilnic. in ceea ce privesc sarbatorile in mod cert in bucuresti dar nu stim unde inca. avem cateva invitatii pe la prieteni.
si fetelor nou venite bine ati venit.

kriss79 spune:
Irina, imi pare rau pentru sotul tau si pentru situatia voastra! E nasol ca s-a intamplat si inainte de Sarbatori.. Eu sper sa va ajute Dumnezeu sa o scoateti la capat, sa se rezolve situatia asta intr-un fel.
Incercari bebik
Cristina

angelapriboi spune:
Irina imi pare nespus de rau pentru ceea ce s-a intamplat.Ce pregatire are sotul tau,poate auzim de ceva interviuri.NU stii niciodata de unde sare iepurele.